# sinir ve stres Bilmiyorum ama görene yazık 🤣 ben ona bir şey yapmam da o beni yatıştırmak için elinden geleni yapar çünkü hiç iyi şeyler olmuyor benim açımdan 😂
Sinirli tarafımı gören elbette oldu. Bence her insanın bir yerde sabrı taşabiliyor ve ben de haksızlıkla karşılaştığımda içimde bir şeyler aniden alevleniyor. Sanki normalde sakin bir deniz gibi olurken bir anda yanardağ gibi patlayacak hale geliyorum. Öfkem kontrolsüz bir bağırma ya da kırıp dökme şeklinde değil ama içimdeki tepki çok net hissediliyor. Şöyle düşünüyorum İnsan sınırlarını zorlayan bir durumla karşılaştığında sert tepki vermesi aslında kendini koruma isteği. Ben de o anlarda ses tonum değişiyor, yüzüm ciddileşiyor ve karşımdaki kişi beni hiç görmediği bir yanımla tanışmış oluyor. Buna rağmen sinirlendikten sonra sakinleşip durumu değerlendirmeye çalışırım çünkü öfkenin beni yönetmesine izin vermek istemem.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Ben çaktırmam mesela arkadaşım sayesinde o mucizeleri yaşadım nefreti hissettim ona da sinir oldum ama yukarı katta sinirimi boşalttım kimseye çaktırmam sinirimi