Kişilik & Karakter Sinirlerinizi bozan oldu mu? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Site bozuk mu yorumların altında linke benzer şeyler çıkıyor Sinirlerinizi bozan oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. oldu evet 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cokkk ama s1klemiyorum. kimseyi 0 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Çok olduğunu bilip sklrmemrk enteresan Yorumla CaptainVenture 1 yıl Stresli bir işin varsa ve egoist insanlar çevrende ise s1klememen gerekiyor yoksa sinir hastasi olur insan Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Bunu anlıyor olmak zaten sıkıntı Yorumla CaptainVenture 1 yıl O yüzden işte s1klememem lazım Yorumla
palyanco_mutsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Evet ya az önce haksız yere engellendim 🙂🙂 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bozan oluyor bazen 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Her zaman olan şeyler jfng 0 0 Yorumla
Kleopatra19 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tabiykide hayır okadar da önemsemiyorum 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Oldu tabi 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde ben bozarım 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Dilimin ucunda yara çıkmış o bozdu
oldu evet
Cokkk ama s1klemiyorum. kimseyi
Çok olduğunu bilip sklrmemrk enteresan
Stresli bir işin varsa ve egoist insanlar çevrende ise s1klememen gerekiyor yoksa sinir hastasi olur insan
Bunu anlıyor olmak zaten sıkıntı
O yüzden işte s1klememem lazım
evet oldu hala da oluyor
Evet ya az önce haksız yere engellendim 🙂🙂
Evet bozan oluyor bazen
Sinirlerim yok galiba
Her zaman olan şeyler jfng
Bugün olmadı hayretler içindeyim 😂
Tabiykide hayır okadar da önemsemiyorum
Arada çıkıyo toprak atıyorum
Oluyor
Evet