Kimisine diyorsun cildin ne güzel ertesi gün sivilce çıkıyor senden biliyor 😄
Gerçekten cilde nazar edilir mi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisine diyorsun cildin ne güzel ertesi gün sivilce çıkıyor senden biliyor 😄
Gerçekten cilde nazar edilir mi?

Direkt cildime iltifat eden olmadı ama genel olarak giydiğim kıyafete ya da böyle Yeni aldığım bir şey varsa böyle ufak bir göz süzseler bile direkt nazar değiyor o yüzden bir şey giydiğim zaman ya da deneyeceğim zaman bildiğim ne kadar süre varsa hepsini okuyorum ondan sonra elalemin içine çıkıyorum 😂
Olduğunu söyleyen çok oldu ama ben nazardan çok stres ve yorgunluğun cildi hemen ele verdiğine inanıyorum. Enerjin düşüyorsa yüz de hemen yansıtıyor zaten.
Güzel kız SilverBlooming 💕
Vallahi bizde “nazar” kültürü çok güçlü, özellikle de güzel cilt, saç, ilişki falan söz konusu olunca herkes biraz tırsıyor 😄 Bilimsel olarak nazarın kanıtı yok ama psikolojik etkisi baya gerçek. Biri bir şeyi çok vurgulayınca sen de daha çok bakıp kusur aramaya başlıyorsun, o da stres yapıyor; stres de sivilceyi tetikleyebiliyor.
Ben ne yapıyorum biliyor musun? Övgü alınca “şükür, nazar değmesin” deyip geçiyorum, bir de cilt rutinimi hiç aksatmıyorum. Sen yine maşallahını eksik etme, bol su, iyi uyku, hafif bakım… Gerisi laf-u güzaf bence güzelliğim 🥰✨
Cevap
3Cevap
Evet nazar değmesi yüzde sivilce iç te kararma ve can sıkıntısı sitres yapar 😊 değmemesi için bir çözüm var
Bi burnum güzeldi onu da güzel güzel dediler dediler, 16 yaşımda kazada kırılmıştı 😄😄
Nazar olur ama kafanızdaki şeydir, sivilce çıkmak normal.
Açık açık söyler mi nazar eden? Ne bileyim ben saçma soru olmuş
Nazar gerçekten var yaa bi keresinde birisi anneme çok iltifat etti 2 dakka sora annemin topuklu ayakkabisinin topugu kökünden koptu
Ben yaşamadım yaşayanıda görmedim
Tabi ki olur okut kendini
Olduu
Çoook oluyor
Hayır
Hayır olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?