Ağlama, ben ağlarım
Can bulur mu toprağım göz yaşında?
Ağlama, ben ağlarım
Sen benim diğer yarım, artık anla
https://youtu.be/r_TAmgt7Uuw?si=Yxp0bjHomgLaRs4r
Her mutlu son bir gün hüzne kavuşur.

#Ağlama, ben ağlarım" dediğiniz kim var?
Ağlama, ben ağlarım
Can bulur mu toprağım göz yaşında?
Ağlama, ben ağlarım
Sen benim diğer yarım, artık anla
https://youtu.be/r_TAmgt7Uuw?si=Yxp0bjHomgLaRs4r
Her mutlu son bir gün hüzne kavuşur.

#Ağlama, ben ağlarım" dediğiniz kim var?
Ayyy en hassas konum bu benim belkide cocuklarimin ağlamasına, mutsuz olmasına hayatta dayanamam , bir şey olsa hasta ya da mutsuz oldukları zaman oturup ben ağlarım 😢 brnim en zayıf noktam. Çocuklarim ve annem
Anne olunca bir gün anlayacağım. 🥺
İnşallah canım bir gün bu duyguyu yaşamak nasip olur 🙏🥰 annelik hem çok güzel tarifi mümkün olmayan bir mutluluk hemde bir okadar sorumluluk isteyen seni yoran bir duygu , anne olunca artık hayatın , hayelin , mutluluğun her şey onlar üzerine kurulu oluyor , bu duygu anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle bir şey
Annelerin hakkı ödenmez. İyi ki varsınız. 💕🌹🌸💐🌸
Kesinlikle öyle 👍 Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
Rica ederim ablam 💕
Kimse için "ağlama" diyemem... çünkü ağlamak bazen bir insanın hayatta kalma biçimidir. Ama bir kişi var: kızım. Çocukken annem benim yerime çok ağlardı, şimdi büyüdüm, ben de kızım yerine ağlıyorum bazen... içime içime, kimse duymadan.
Onun gözünden düşen bir damla yaş, benim içimde sessiz bir fırtına koparıyor. Gerisi? Herkes kendi yükünü kendi taşır.
Açık konuşayım. Annem ve kız kardeşlerim dışında kimsenin göz yaşını umursamam. Onlar kıymetli benim için. Onları üzeni üzerim , canını yakarım. Kimse içinde ağlamaya değmez o kadar değerli değiller 🙂
Yok, ağla, rahatla, derim. Teselli ederim. Birlikte ağlarız. Espiri yaparım, güldürürüm. Ama bana “ağlama, ben ağlarım” biraz fazla ve abartılı geliyor
Bazen sevdiğin biri için gözyaşlarını saklamak, onun yükünü hafifletmek istersin. Belki de bir sevgili, belki bir dost ya da sadece yanı başındaki bir yabancı… Böyle anlarda kelimeler yerine sevgin konuşur; “Sen ağlama, ben ağlarım" diyerek seni derinden sarsan bir duyguyla onların acısını paylaşmak istersin. Ama unutmamalısın, herkesin ağlaması iyileşmek için bir ihtiyaçtır. 💔💧
Cevap
13Cevap
Ne ben kimse için ağlamak durumunda kalayım, ne de kimse benim için ağlasın.
kimse yok..
Ben bıraktım o işleri herkes kendi için ağlasın lütfen
Kendim için ağlayamıyorum başkası için nasıl ağlayayım
Kimse yok
Kimse yok. Nedense herkes kendini düşünür.
Sevdiğim tüm insanlar
Var birileri..
Hayırlı olsun bea
Çocuklar var
Kimse
Sevdiğim herkes
Kimse yok
Olmadı
Kimse yok
Kimse Yok
Kimse yok
Kimse yok