Aşk İlişkileri Kaç kere ağladım onun için, bana sen kimsin diyor. Şaka mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor bana sen kimsin diyor şaka mı 🥺😪 Güncellemeler+1 yıl benim bahstizlik kimseede yok Kaç kere ağladım onun için, bana sen kimsin diyor. Şaka mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Şu hayatta uğruna ağlayacağım tek bir erkek bile yok kimse değmez. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Şaka değil önce ben dediğin zaman mutlu olacaksın bir erkek için ağlama diyemeyeceğim çünkü seven kadın icin o kişi bir erkek değildir. 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl "Sen hiçbir şeysin. Mesele de bu" deseydin. Bazı insanlar sevilmeyi hak etmiyor gerçekten. 0 0 Yorumla
mkadak07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl bildiğim bir şey varsa bu dünya menfaat dünyası. eğer değer gormuyorsan neden ağlıyorsun? 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değmez baba değmezAğlamayın kendinizi paralamayinOlan size olur ona hiçbir şey olmaz. 0 0 Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl O mu dedi onun için ağlamanı. Salla gitsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Yani sen boşuna ağlamışsın. Ki değmezde Yorumla Soran +1 yıl ben aglamama acımıyorum boyle seyler demesi canimi yakıyor Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Biliyorsun değil mi? O konudada haksızsın. Birisinin canını yakmasına müsade etmemelisin hem herkes herkes tarafından sevilecek diye bir şey yok. Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değmez be anacım kimse için ağlamaya 0 0 Yorumla
Semihdonmez0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Değmez, benim için ağlarsan değerin bilinir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl eee sen kimsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl eben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ben oluyorsun aaa Yorumla Soran +1 yıl bi sg maymun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kes lan düdük Yorumla Soran +1 yıl host kopek pic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amacin ne sjsjsjj tamam mq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güldürdün ha sjjsjsjsk gül lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl * et koyim ona Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sen kimsin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl canım misiniz anlamiyorum ko Yorumla HrdB0X +1 yıl Sana değer vermeyene değer vermen, seni de değersiz yapıyor. Kimsin sen? Bunu sorgula. Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. değmez gizili değmez 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aglama 0 0 Yorumla
hoppahoppp Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Yazik sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sana ne kardesim Yorumla hoppahoppp +1 yıl Ergenmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şu hayatta uğruna ağlayacağım tek bir erkek bile yok kimse değmez.
Şaka değil önce ben dediğin zaman mutlu olacaksın bir erkek için ağlama diyemeyeceğim çünkü seven kadın icin o kişi bir erkek değildir.
"Sen hiçbir şeysin. Mesele de bu" deseydin. Bazı insanlar sevilmeyi hak etmiyor gerçekten.
bildiğim bir şey varsa bu dünya menfaat dünyası. eğer değer gormuyorsan neden ağlıyorsun?
Değmez baba değmez
Ağlamayın kendinizi paralamayin
Olan size olur ona hiçbir şey olmaz.
O mu dedi onun için ağlamanı. Salla gitsin
ne alaka
Yani sen boşuna ağlamışsın. Ki değmezde
ben aglamama acımıyorum boyle seyler demesi canimi yakıyor
Biliyorsun değil mi? O konudada haksızsın. Birisinin canını yakmasına müsade etmemelisin hem herkes herkes tarafından sevilecek diye bir şey yok.
Değmez be anacım kimse için ağlamaya
Değmez, benim için ağlarsan değerin bilinir
eee sen kimsin
eben
Nasıl ben oluyorsun aaa
bi sg maymun
kes lan düdük
host kopek pic
Amacin ne sjsjsjj tamam mq
Güldürdün ha sjjsjsjsk gül lan
* et koyim ona
S*laksın. Evet bende s*lağım.
Sen kimsin?
canım misiniz anlamiyorum ko
Sana değer vermeyene değer vermen, seni de değersiz yapıyor. Kimsin sen? Bunu sorgula.
değmez gizili değmez
Hemen ayrılınız
Aglama
Başkasını bul
Yazık ya
Çakmış mıydı sana
Ne oldu
Yazik sana
sana ne kardesim
Ergenmisin