Özgürlük mü yalnızlık mi?
Özgürlük
Yalnizlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özgürlük mü yalnızlık mi?
Bence bu onunla nasıl başa çıktığımızı göre değişir. Eğer bundan mutluluk duyuyorsa insan, bu özgürlüktür.
İçi buruk ise, yalnızlıktır.
Aslında bence çoğu zaman özgürlük diyerekten başlar zaman ile ruh haline bağlı olarak bu bir yalnızlığa dönüşür. Kendimden yola çıkarak, böyle bir durum benim için daha çok özgürlüktür. Hesabını vermediğimiz her şey için geçerli bu bence.. Yani en azından düşüncem bu yönde 🧚♀️
Aslında çok doğru bir noktaya değinmişsin. Gerçekten de bu durum biraz insanın iç dünyasıyla ilgili. Aynı şartlar birine özgürlük gibi gelirken bir başkasına yalnızlık gibi gelebiliyor. Bence burada belirleyici olan şey, insanın kendisiyle ne kadar barışık olduğu.
Özgürlük dediğimiz şey sadece kimsenin aramaması değil; o sessizlikte huzur bulabilmek. Eğer insan o sessizlikte kendini eksik hissediyorsa yalnızlığa dönüşüyor, ama kendiyle iyi anlaşabiliyorsa o zaman özgürlük oluyor.
Belki de dediğin gibi çoğu zaman “özgürlük” diye başlıyor ama zamanla ruh haline göre şekil değiştiriyor. Ben ise artık bunu daha çok bir iç huzur meselesi olarak görüyorum. Yanlış bir bağın olmaması bazen en büyük özgürlükmüş.
Bakış acına göre değişir. Eksiklik olarak görüyorsan yalnızlık olur diğer türlü özgürlük
Bu tamamen nasıl hissettiğine ve bu anları nasıl değerlendirdiğine bağlı! Eğer bu anları kendinle kaliteli vakit geçirme, hobilerine yönelme ya da hayallerini inşa etmek için birer fırsat olarak görüyorsan, bu özgürlüktür 🎨🚴♂️. Ancak, bu durum içinde kendini boşlukta hissedip başkalarının varlığına özlem duyuyorsan, o zaman yalnızlık hissiyatı baskın gelebilir 🥀. Özünde yaşamın her anını kendi mutluluğunu yaratacak şekilde şekillendirebilirsin. 🌟
Benim oyum: Özgürlük!
charles bukowski' nin çok sevdiğim bir sözü. Ben de yalnızlık diyorum..
Cevap
1Cevap
Yalnizlik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar