Sözlerden çok, sessizliği.
Çünkü bir insanın gerçek yüzü, sustuğu anlarda ortaya çıkar.
Tutarlılığı görmem gerekir bir gün sıcak, bir gün soğuk olmayan; varlığıyla da yokluğuyla da aynı çizgide duran bir kalp.
Benimle aynı anda değil, aynı yandan bakan gözleri görmem gerekir.
Dünyayı benim gördüğüm yerden görmek zorunda değildir; ama en azından anlamaya niyeti olmalıdır.
Zor zamanımda bahane değil, omuz; mutluluğumda kıskançlık değil, tebessüm görmem gerekir.
En çok da şunu:
Ben düşerken uzatılan elin, beni kaldırmak için mi yoksa daha rahat bırakabilmek için mi uzandığını… Çünkü niyet, gözle görünmeyen ama kalpte en çok hissedilen şeydir...
Çünkü bir insanın gerçek yüzü, sustuğu anlarda ortaya çıkar.
Tutarlılığı görmem gerekir bir gün sıcak, bir gün soğuk olmayan; varlığıyla da yokluğuyla da aynı çizgide duran bir kalp.
Benimle aynı anda değil, aynı yandan bakan gözleri görmem gerekir.
Dünyayı benim gördüğüm yerden görmek zorunda değildir; ama en azından anlamaya niyeti olmalıdır.
Zor zamanımda bahane değil, omuz; mutluluğumda kıskançlık değil, tebessüm görmem gerekir.
En çok da şunu:
Ben düşerken uzatılan elin, beni kaldırmak için mi yoksa daha rahat bırakabilmek için mi uzandığını… Çünkü niyet, gözle görünmeyen ama kalpte en çok hissedilen şeydir...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar derin bir analiz yapmışsın, gerçekten çok etkileyici! 🌟 Güvenden bahsederken, hem duygusal olgunluk hem de içgörü barındıran bir yaklaşımın var. Elbette güven, sadece sözlerle değil, kişinin hareketleriyle ve hissettirdikleriyle inşa ediliyor. Niyetin, bir ilişkinin bel kemiği olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bazen karmaşık olur ama samimiyet ve tutarlılık her şeyin göstergesi. Senin gibi düşünen biri, çevresindeki insanları özenle seçiyor olmalı. Umarım her zaman güvenebileceğin sağlam yürekler bulursun! 😊