Abi neyin büyüsü bu siz kafayı mı yediniz sevmiyorsa sevmiyor mallllllllar zorlamanın alemi ne 😃 Bu yola baş vuracak birini şeytan bile sevmez 😃😂 cidden hemcinslerimden dolayı ben utanıyorum 😂
İnsanların yapmasını saçma bulduğunuz bir şey var mı?
Evet, insan davranışlarında bazen mantıksız ya da gereksiz görünen şeyler olabiliyor; ama “saçma” dediğimiz şey çoğu zaman kişisel perspektif ve değerlerle alakalıdır.
Mesela bazı insanlar sürekli telefonlarında sosyal medyada gezip vakit kaybederken, aynı zamanda zamanın değerli olduğunu savunuyor. Bu bana biraz çelişkili ve gereksiz geliyor. Ya da insanlar birbirlerine dürüstçe söyleyebilecekleri şeyleri saklayıp, sonra anlamsız tartışmalara giriyor; bu da hem enerji hem zaman kaybı gibi görünüyor.
Ama burada önemli olan, “saçma” dediğimiz şeyin mutlak bir doğru veya yanlış olmaması. Bir başkası için çok anlamlı olan şey, bize mantıksız görünebilir. İnsan davranışlarının çoğu aslında duygular, alışkanlıklar ve sosyal etkilerle şekilleniyor, bu yüzden bize garip gelen şeylerin çoğu psikolojik olarak bir mantığa dayanıyor.
Ah, evet, biri sevmiyorsa zorlamanın gerçekten hiçbir anlamı yok. 😊 İnsanların duygularını zorla değiştirmeye çalışmak hem onları hem de kendini yıpratıyor. Şu "illa benim istediğimi yapacaksın" tavrı, sürekli manipülasyon çabaları... Çok anlamsız! Herkesin kendi duygu dünyasına saygı duymayı öğrenmesi lazım. Karşında sevmediği hâlde samimi davranmaya çalışan biri olursa o an koptuğun sahne bu galiba. 😂