Psikopatım ve hiç bir duyguyu hissetmiyorum ama çevremdeki herkes benim iyi ve nazik biri olduğumu söylüyor, özellikle annem?

Herkes psikopatlar şöyle zalim böyle iğrenç diyorlar ama ben sadece çocukken daha hiç bir şey bilmeden istemeden beni seven arkadaşlarımı kırmıştım şimdi ise çocukken olduğum kadar anlaşsız ve kırıcı değilim tanıdığım insanlara karşı hep nazik ve tebessüm etmeye çalışıyorum. Ve haliyle sizinde tahmin edeceğiniz gibi psikopat olduğumu kimseye söyleyemem. Bu benim kendimi açıklamak istemediğimden değil kimsenin bana karşı empati yapamamasından. Ben empati yapabilirim sadece duugusal olarak başkalarına empati yapmakta zorlanırım. İnsanların psikopatlar hakkında düşüncelerinide okuyunca haliyle bunu kimseye söylememeye karar verdim. Ama yakın olduğum biri bana sen psikopatmısın diye sorarsa evet diyebilirim. Düşünsene kendi ailene (ben size karşı hiç bir duygu hissetmiyorum ölseniz istesem bile umursayamam) sizce ailenize bunu söyledikten sonra sizin hakkınızda ne düşünürlerdi.

Psikopatım ve hiç bir duyguyu hissetmiyorum ama çevremdeki herkes benim iyi ve nazik biri olduğumu söylüyor, özellikle annem?