AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
304Cevap
Asabi kızlar benden uzak dursunlar mümkünse. İçi isterse pamuk şeker olsun. Fark etmez...
Aynen @Ceyces
Bana eski sevgilimi hatırlattın.. o da aynı sen gibiydi. bir gün hastanın tekine ( kendisi iğne yapışını beğenmeyince) al o zaman kendin yap iğneni diyip çıkmış insan :D
Adamsin kanka sktret sinirli asabi olmak her zaman iyidir iyi ;)
Asabi bir bayan tercih edilmeyen bayan statüsndeydi eskiden ama gel gör ki şimdiki erkekler çok kılıbık olunca giderleri oldu. Ben kaldıramam öylesi bir bayanı
Ben bitiyorum öyle kızlara yaa valla ayrı bir çekicilikleri var :) hiç yoktan gerçekçiler. bir de surat ifadesinde asabîlik varsa tamam :)
:) tam istediğim cevap
Yoksa sen de öylemisin :)
cevap versen ölürsün dimi 😜
Evet öyleyim
O zaman sende tam aradığım kızsın umarım senin gibi biri çıkar karşıma :)
Amin
Haz etmem. Kız/kadın biraz sakin olacak. Celal bayana yakışmıyor.
Efes'e bir kapak aç kafa güzel olunca unutur kafana takmazsın bir nara patlatırsın geçer. Asabi insanları sevmem ama bir sorunu olduğunu bilirim.
fazla sinir kalbe zararlidir
iki dakkika kimseyi dinlemeye herseye tepkili atarli kizlari hic sevmem hayatta semadece kendilerini hakli sanarlar
Genelde bu tur insanlar muhakkak gecmiste bir sey yasamistir. Bu yuzden dis taraf acimasiz gozukur veya cadi gibidirler fakat icleri yumusaciktir.
Asabi kız en hazzetmediğim en çabuk bıktığım insan tipidir.. Ergenliğini bitirsin sonra gelsin der giderim..
Çok tepki alıyorsun gibi özeleştiri yapman lazım ya da salla gitsin insanların çoğu 2 cümlede düşer yüzü samimiyetsizligi hiç gerek yok bozma kendini
hiç sevmem atarlı kızlar en nefret ettiklerim bana bile diklenmeye çalışırlar sonra sinir olurum bunlara
Fazla atara gerek yok sürekli bıt bıt sevmem söz dinlemesini bileceksin bu da karşındaki kişiye bağlı
reklam gibiler bir an dikkat çekerler ama 10 saniyeyi geçmezler:p gereksiz zaman kaybı çabuk geçsinde filme devam edelim:)
bu adamı dinlerse asabi filan kalmaz :D
çok güzeldirler ve ayrı bir albenileri olur her zaman. Kalplerini kırdığında kazanmak zor olur. Mesela asabi kızlar bana göre daha iyi ve hoştur. Diğer kızlardan bir farkı vardır hep.
Yeteri kadar aile sevgisi göremediklerini aslında büyük bir kalbi olduklarına inanırım :)
Uzak durmaya çalışırım ama arada samimi bir bağ olduğu zaman tatlı oluyorlar
Herkes bunu diyosa ve sen adam gibi yaklaşana diyerek bir cümle kuruyosan sorun sendedir :)
Fazla naz aşık usandırır. tabikide kişiliğin bu senin ama yine'de anlayışlı olmaya çalış.
Sana her yaklasanin senin istemedigin davranislari yaparak yaklastigini mi savunuyosun
ahhaa severim ben şirin geliyor ama sinir hoş değil sağlık için ve arkadaslik vs için. ...
her tartışmayı dağlara taşlara getiren bir tipsen ilişki yaşaması çok zor
aşırı iticidir mümkün oldukça konuşmamaya çalışırım onla
Bende çok agresifim. Evde kardeşim durmadığı zaman bana söylerler o derece :) ama kızınca, bağırınca sonradan onları üzdüm diye üzülüyorum bu kez 😞
Aynısı canm ya beni düşünmezler ben onları hep düşünürüm
Aynen. Bizi düşünmedikleri için bu haldeyiz belki de
wala ben kendim asabiyim onlar hakkına ne düşüncem kim bilir bir ben onları döverim bir onlar beni heralde :D :D
öyle kızlara genelde sinir olunur ben erkeklere benzetiyorum sinirli atarlı kızı bir tane çakasım geliyor :D
Hic sevmiyorum ya bir arkadaşım vardı öyle birden sinirlendirdi en sonunda kavga ettik bidaha da aramadim sormadim sempatik olun cana yakın olun kazanan siz olacaksınız.
bende cabuk parliyorum :) bacim nolcak bizim halimiz
İşte insanlar da yanlış anlıyo bizi
nasıl anlıyo...
Hoşlanacağım bir tip değiller maalesef. Oldukça itici tiplerdir kendileri.
hele bir si. kemde rahatlat. * diye düşünürüm güzelse :))
Kafa göz burun dalak girişmek istiyorum bir zahmet yaklaş..:))
Makul, benim ablamda benzer sayılır, yani içten yumuşak samimi ise her türlü insanı kabul ederim
bende öyleydim çözüm konuşmadan önce iki kez düşünmekle halloluyor :)
En güzelide bu zaten. Bence çok iyi böyle devam etmelisin :)
Cok severim atarlilari mert olur kivirmaz arkani done bilirsin gozn arkada kalmz
Ne fazla sakin ne fazla sinirli ol dengede olmak en iyisi sinirlenmem gerekiyorsa tepkini koy somut Olaya gore tepki koy
Tanıdığım bütün asabi kızlar kaşar. senin durumundaysa insanlar üstünde kötü bir izlenim bıraktığından insanlarda sana davranışına göre davranıyor.
Ota b*ka sinirlenen insanla gecmez bu hayat. Kiza bilirsin ama surekli boyle olman benimde sinirimi bozar ve catisma baslar bu sefer...
Ben çok atarli kızları sevgilisi olmadığı bazı şeyleri yaşayamadığı için atar yaptığını düşünüyorum: )
Asabi kızların yaptığı gider, benim hoşuma gider -,-
Asabiler içitrn çok aakin insanlardır
öyle kızlarla çıktım. sana bir uçarım burdan diyorum kedi gibi oluyorlar.
Ya cnim. kendini. ucan. horozmu sandin...
Gerçekten sinirli oluşum. benim değer berdiğim insanların bana değer vermemesidir. normalde çok iyi yardımsever cana yakınımdır ama patladım mı da patlarım ben zararsz cinstenim :)
@boşbomboş atara atar gidere gider :)
@soran alttan alırımda olur olmaz herşey sinirlenen tipsen uçarım
Yok ya o kadar sinirli değilim herşeye sinirlenn insanı bende sevmem
He aatarli cocuk:)
@boşbomboş beni sakinleştir atarsız olayım :*
Sakinlestirici etkim yok yavrum ya bir doktora gidersen sana sakinlestirici vveriri:)
@boşbomboş tamam ben kaçtım görüşürüz
Kızın ağırbaşlı hanım hanımcık olanını severim beni çok etkiler ;)
Agrasifsin ama perdeleri kaldirinca kedi gibi uysalsin
Yanına yaklaştırmayan tiplerdenmisin? Salavatlamı yaklaşılıyor
2 tokatlık canı var neyin atarını yapıyo diye düşünürüm
Yadırgama kendini, ağzı olan konuşuyor
severim.
Dünyanin en tatli kizlaridirlar dogal ve kalpten konuşurlar :-)
Ben asabi o asabi, evlenirsek ileride birbirimizi kesmezsek iyi
Sorunlu kendune guveni olmayan anlasmasi zor kotu seks
bir kadına sinir yakışırmı ya asil hanımefendilik varken iğrenç asabi kız
Onların hepsi Lüzumsuz insan uğraşılmaz onlarla yol al de gerek yok sinirlenmeye
Perdelerimi kaldirdiginda kedi gibiyim diyon yani :)
Hastasiyim ama hiç olmadı öylesi ya çıkmadı karsima
Pek iyi değil ama ayrı bir çekicilikleri de yok değil :S
Asabi kızlara indirgemen saçma olmuş. Asabi insana hissedilenle aynıdır tabi ki
birşey düşünmüyoruz. en nihayetinde asabi. mazallah :)
asabiyet iliskin olmamasi veya cinsellik icermemesindendir.. Ha bu kotumu hayir tabiikide
Asabi kiz baska kodumu oturtan kiz baska.. ses cok icraat yoksa problem.
dışı sert olanın içi genelde içinde sütlü çikolota olur :) ama konmuz sen değilsin kesinlikle :)