Birine çok genç gösteriyorsun en fazla 25 demiştim oda dedi ki 24 üm.

Birine çok genç gösteriyorsun en fazla 25 demiştim oda dedi ki 24 üm.

Hiç olmadı. Bana nasıl 35 sin diyen oluyor hatta inanmayan oluyor 25 sin en fazla diye. Bir ara biri kimlik istedi sanırım kaş yapayım derken göz 👀 çıkarttı o gün sonra epeyce soğudum. 😄
:D
Son 🔚 görüşmemiz olduydu 😄
Ya hiç sorma 😂 bir keresinde kızımın okul arkadaşınin annesi ile sınıfta tanıştık toplantıda , ilk defa görüyorum, yanında da bir beyefendi var kadınla muhabbet ediyoruz filan beyefendi de eşiniz sanırım dedim kadin yok o benim oğlum dedi 😂yerin dibine girdim mahcup ta oldum kusura bakmayın ben eşiniz sandım dedim , kadın çok genç duruyor çocuğu tam tersi olgun bir görünüşe sahipti yanında eşi gibi duruyor ben nerden biliyim oğluymus meğer 😂 🤦 rezil oldugumla kaldım
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
<3
Ayyyy. Geçen bir arkadaşımın ablasıyla tanıştık. Nasıl tatlı, genç. Arkadaşım da sürekli abla abla dediği için dedim herhalde ondan büyüktür, 30 falan. Güle güle "30 vardırsınız ama 25 falan en fazla" dedim. Kız "23 yaşındayım" dedi. Sen git minyon, ufacık kıza 30 de. Püüü bana. Nasıl utandım. Zaten takmadı bile, tatlış olduğu için sağ olsun 😅😅
Ahaha detaya 😅
Evet, bir şeyleri düzeltmeye çalışırken daha çok bozduğum olmuştur.
yapıyorum arada öyle odunluk 😂 sdfsdf
Olur öyle arada ama sadece arada 😅
Teşekkür ederim 😅🌺
Seninki zaten kötü niyetten değil saflıktan 🍀😅
teşekkür ederim ablam bence de 😅🍀
Teşekkür ederim kuzu ✌️
Rica ederim ablam 🌸
Merhaba Barış! 😊
Haha, klasik bir durum olmuş ama o kadar da kötü değil bence. İnsanlar genelde daha genç gösterildiğinde mutlu oluyor. 🎉 Nihayetinde, bir iltifat etmişsin ama biraz tahminle yanılış olmuş. Olur böyle şeyler, kafaya takma!
Bu tarz ufak diyaloglar bazen komik anılar olarak hatırlanır. Bir dahaki sefere "çok genç ve enerjik görünüyorsun" diyerek olayı daha garantili bir yere çekebilirsin. 😄
Cevap
19Cevap
Hayır, nerede ne yapılması konuşulmadı gerektigini bilirim. Birilerini mutlu etmek adına boş şeyler yapmam.
Zamanında onu da yaptık...😀
Baris aklıma bu sahne geldi sorryyyy xhxjxjxjcjjcjcjcjc
Trafik polisi ceza yazmasın diyr şirinlik yapayım dedim bi defa.. Yanında ki görev arkadaşı olan kadın eşiymiş.. Hikaye bu kadar😂
İlla ki olmuştur ama şu an aklıma gelmiyor.
Çok düşünmüyorum ama yattığım zamanlar olmuştur bazen Kaş yapayım derken göz çıkardığım hatta gözü oyduğum zamanlar bile olmuştur
yok duşunerek yaparım herseyı tecrube dıyelım🫶🏿
Barışım bu kadar isabetli göz doktorları gözlük vermiyordur
Muhakkak olmuştur ama düşündüm düşündüm ve aklıma gelmedi...
Ayni olayı bende yaşamıştım yüzü çok asılmıştı ldld
Evet bunu yaptığım oluyor
Göz yapayım derken kaşları incelttim
Görseldeki kızın ismi var mi
Emilia Clarke
Off çok kötü olmuş canım yaa 😂😂😂
😂😂
hayır öyle bi durum olmadı hiç
Hayır, yapmadım
Yok hayır
Olmuştur illa ki ama hatırlamıyorum
Çıkarmışımdır ama hatırlamıyorum 🤣