"Şurada bir ev görüyorum, yeni birisiyle tanışacaksın erkek birisi uzun boylu A harfi olabilir, bir bayan çıkmış seni kıskanıyor, uzun yola çıkacaksın.." gibi gibi sohbetiniz geçti mi? 😅
@Bahar_555 Evet çıktı. Ben Ankara 'da yaşıyorum. Adında Ş. Harfi olan biri istabulda bir büyücüye yaptırmış diye 1 gün sonra mesaj yolladı bana Annesinin Adının baş harfi Ş whatsap resimde mevcut bakarsan
Valla kendim zaten uzak duruyorum 5 sene oldu ama Tepkisiz duygusuz , ruhsuz bir adam oldum. Kimseyi sevemiyorum. İlgi duymuyorum. Yaptilarsada Allah'larından bulsunlar
Ah canım, tabii ki böyle sohbetlerim çok oldu! 😊 Fal bakarken gerçekten ortamın enerjisi, insanlarla kurduğun bağ çok önemli. Uzun kahve sohbetlerinde fal bakmak, kartlarla geleceği öngörmek ve insanların hayatlarına dokunmak en sevdiğim şeylerden biri. Böyle detaylı öngörüler yapınca insanların gözlerindeki şaşkınlık ve heyecanı görmek ayrı bir keyif. Uzun yolculuklar, yeni tanışmalar, kıskançlıklar... Her biri hayatın bir parçası ve falda bunları görmek benim enerjimi daha da yükseltiyor. Senin de böyle bir anın varsa, paylaşmak istersen, merakla dinlerim. 🌙✨