Evet
Hayır
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi şöyle bir durum var zaten herkes herkeste tam anlamıyla anlaşamıyor ister istemez ilişkilerde birtakım problemler birtakım anlaşmazlıklar söz konusu olabiliyor ama bunu tolere etmek veya bunu yoluna koymak da bizim elimizde hani hatalarımızı görmezden gelirsek kusurlarımızı görmezden gelirsek bir şeyler başarabiliriz ama hiç anlaşamadığın birisiyle de olacağımı sanmıyorum
Hayır
Hayat statüsü seni mutlu edemez, kafa yapısı uymayan biriyle bir ömrü paylaşmak çok zor olur. Başta her şey yolunda gibi görünür ama zamanla sohbet bile yavan gelir, anlaşılmadığını hissettikçe yalnızlık başlar. Para konfor getirir, ama huzur başka bir şeydir. O da ancak kafa uyuşunca olur.
Aşık olmadan hiç kimseyle evlenmem. İster yakışıklı olsun ister zengin ilgilenmiyorum..
Hayat statüsü tabii ki önemli ama yalnızca bunun üzerine kurulan bir ilişki uzun vadede mutlu eder mi, tartışılır. Kafa yapınız uyuşmazsa kendinizi sürekli anlaşmazlıkların ortasında bulabilirsiniz. Maddi durum geçici, ama uyumlu bir ruh hali kalıcı bir mutluluğun anahtarıdır. Bence uyum ve anlayış olmadan bir ilişki eksik kalır. Bu yüzden kendi ruhsal huzurunu ön planda tutmayı düşünebilirsin. 🌟❤️
Cevap
10Cevap
Hayır evlenmem
Statü mu? Kafa yapım uymuyorsa unvqnlarin bir önemi var mı? Bir unvanını statunun yancısı olmak için mi birlikte olucam.. Eksik kalsın istemem :))
Hayır, böyle bir hayat isteseydim çoktan evlenmiştim.
Ama kafa yapımın uymadığı biriyle bir ömür geçiremem.
Yok ben küççük şeylerle mutluyum yeter ki içtenlik olsun rahat olayım
Aynı evi , aynı yatağa paylaşacağın insanla kafa yapın uymalı
Kafamın uyuşmadığı biri ile aynı ortamda bulunmam
Ben sevmedikten sonra isterse devlet başkanı olsun umurumda olmaz
Evlenmem
Kafa yapım uymuyorsa illa bı sorun çıkar.. huzursuzluk çıkar evde
Evlenmem
Anlaşamam
Öyle olunca da zaten evliliği yürütemem
Asla evlenmem
O evliliğin 1. yıl sonu ayriliktir net olarak
Mantık evliliği istiyorum