Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 14 15 yaşımdayken yapmıştım. 4 yıl oldu. Kollarımdakilere bahane uydurdum ama bacaklarımı çok zor saklıyorum. Kestikten birkaç ay sonra zar zor gizli gizli contractubex aldım. Ama işe yaramadı. Hala duruyorlar aynı şekilde. Sen de bir iyileşme var mı
21 Yorumla
Soran+1 yılBendekiler de beyazlaştı işte bende saklıyorum kolumu keşke yapmasaydım ya 5 yıl filan oldu bu arada
En İyi Cevaplar
+1 yılBende daha beterleri var geçmez
20 Yorumla
+1 yılKardeşim aptal aptal yorumlara aldırma cildiyeye git geç olmadan. geçer bunlar. Bir ilaç gibi bir şeyi var
53 Yorumla
Soran+1 yılOhoo kaç yıl oldu ben bunu paylasali ve öyle kırmızı değiller artik😄
- +1 yıl
Merhaba şu an ne durumda kollarınız? Ne kadar zamanda beyazlaştı?
- +1 yıl
Tca kulanıcam ben ya işe yarar mı acaba
Pardon ama bacak sandim ben orayi ben buldum nasil gecicegini
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılBurdayım söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
üzerinden uzun zaman geçmiş ama siz nasıl insanlarsınız ya yok biri diyor sana çok kızdım biri diyor nasıl yaparsın falan size ne kardeşim sizi ne ilgilendirir can da onun bedende saçma sapan yargılamayın asıl size kızılması gerekiyor beyninizi nasıl bu kadar boş kullanıyorsunuz ve belki geç oldu ama lazer tedavisi yaptırabilirsin ve geçmiyor diyenlere inanma geçiyor bende de vardı tedavi oldum şu an polisim geçti yani
279 Yorumla- +1 yıl
Dün bende çok belli olmayan izler yüzünden poliste elendim. Aşırı üzücü oldu benim için. Üstelik komisyon dalga geçti. Herkes aynı hatayı yapacak diye bir şey yok tabi arkadaş çevrem çok kötüydü onlara uymak zorunda kaldım işte.. Kimse nedenini açıklayamıyor ama insanlar cahilce yorum yapıyor.. Bende burda okuduğum bir kaç yöntemi deneyeceğim keşke önceden okuyup deneseydim, sorun olmaz sanmıştım çünkü daha önce girdiğimde fark etmediler bile bu kez girdiğimde doktor dibime kadar gelip baktı..
- +1 yıl
Dostum komple geçtimi benim sol kol omuz iptal gibi birsey maalesef bu arada ne tedavisi oldun anlatirmisin ji arkadaş vardı benim güzellik çi. Kolunu almalıyız falan diyordu bana ama Bi anlatırsınız işleminizi nasik olduğu nu teşekkürler.
- +1 yıl
@1crestfallen nasıl yaptın yöntemi
Soran+1 yılAllah razı olsun ne kadar güzel açıklamışsın gerçekten çok haklısın 🥰 üstünden uzun yıllar geçti, artık bu kadar kırmızı ve derin değil ama beyaz beyaz çizgiler halinde kaldı
- +1 yıl
- 1 yıl
Lazer tedavisine ortalama fiyat verir misiniz
Sana müthiş bi haberim var küçükken bende baya sol kolumu böyle tahrip etmiştim çok fazla faça vardı jiletle. Geçmez diyenlere bakma geçer çünkü benim geçti çok az bir iz kaldı oda en derini olan eminim oda geçecek ne yapman gerektiğini söylüyorum; contratubex krem alıyorsun uzun kıllı fırçalar var gratiste birde onu alıyorsun. Kolunu canın acıyana kadar o bölgeyi lifliyorsun. Bunu haftada bir yap tahriş etme ama hergün mutlaka yıkayıpyıp masaj yaparak kremi yediriyorsun günde 2-3 kez sür. Sabah öğle akşam işte bu kadar ! Ama uzun bir süre sabretmen laIm ben değişimi 1. Ayımda gördüm, şu an 8. Aya giriyoruz en derin olanı kaldı oda geçecek geçmezse bile buna şükür vercek bir cevabım olur ütü yanığı derim en kötü dövme yaptırım lğtfen sende bu dediklerimi yap
84 Yorumla- +1 yıl
Derin izin durumu şu an nasıl oldu ve kestikten tahminen ne kadar zaman sonra bakım yapmaya başladın? Cevaplarsan sevinirim
- +1 yıl
Ha bide yaraların çok derin miydi?
- 1 yıl
şu an nasıl bilgi verebilir misin
Kılları alaydın ya :(
Estetik ameliyat veya lazer.36 Yorumla- +1 yıl
o onun baca değil koluymuş roz :D
- +1 yıl
bende bacak sanım da yorum attım ama ; sen nediyon o benim kolum dedi :D
seninde kılları alaydın dediğini görünce ; roz da bacak sanmış dedim .>) iyi geceler.
Soran+1 yılGeberin benden beter olursunuz İNŞALLAH😠😠 o zaman kolu bacağı görürsünüz !! @Rosebud @HayatAynaSnYansıması
Soran+1 yıl@HayatAynaSnYansıması
Ya deli misin sen niye kendine zarar veriyorsun çok sinirlendim sana. Öncelikle birdaha böyle cahillik yapma sonra da eczaneye git ve bebanthol krem al sürekli elinin altında olsun, canını yakmadan onu yaraların üzerine sür. Ya da herhangi bir nemlendirici krem de olur.
32 Yorumla
+1 yılO izler geçmez cildiye falan unut hiçbirşey yapamazlar anca operasyon geçirirsin orayı keserler estetik dikiş atarlar. Bu sekilde hiçbir yerde hiçbir kimse tarafından saygı görmezsin muhtemelen seni işe de almazlar. Ben olsam bende almam herkes geçiyor cahillik döneminden bak bende birşey yok.
24 Yorumla- +1 yıl
Lazer tadavisi için bilgi ararken buraya geldim ve sırf sana cevap vermek için bu hesabı açtım kolumda iki tane jilet izi var beni işe aldılar ve 3 yıllık matematik öğretmeniyim 15 yaşında yaptığım hatalardan ders çıkardım senin gibi insanların lafına bakmadım okudum şimdi öğrencilerim için çabalıyorum ne hata yaparlarsa yapsınlar onları güzel bir şekilde motive ediyorum. Asıl cahil sensin insanların yanlışlarını yüzlerine vurup onları aşağılıyorsun. Yine de umarım böyle şeyler seninde başına gelmez.
- +1 yıl
Ayrıca birkaç seans ile izlerden kurtulan insanlar var milletin moralini bozmayın lütfen.
- +1 yıl
Büyük konuşmamak gerek zamanın seni ne hale getireceğini hiç bilemezsin buna rağmen nasıl böyle fütursuzca konuşabiliyor senin gibiler anlamıyorum o dönemden sorunsuz geçmiş olabilirsin ama ilerleyen zamanda çok daha beterini yaşamayacağının garantisi var mı? Az biraz empati yapmayı öğrenin o kadarda zor olmamalı yapmış bir hata pişman olmuş çözüm yolu arıyor böyle konuşman niye
+1 yılbendede var hemde çok kötü bişekilde tek çizgi haline getirmek için ameliyat oldum şimdi kolumda uzun bir iz var sadece ama belli oluyor ve yaşam kalitem sıfır buyüzden yaş 27 ama 16 yaşımda kesmiştim :(((((( seninkis lazerle silinebilir ancak onunda seansları pahalı :(
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba bende tek aynı ameliyatı oldum 6 gün oldu bugün siznkiler nasıl şu an deride çökme felan oluştumu nasıl
- 1 yıl
@bırazmavibırazbeyaz ne kadardı ameliyat
Lazer faça değil i bu ne kremi kız catlak bile gecmiyo kremle jilet yarasimi gececek lazerden baska birsey gecirmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılBenimde izlerim vardı bu kadar derin değil ama belli oluyordu maddi açıdan estetik operasyon yaptıramayacağım için evde o bölgeyi bildiğimiz zımparayla biraz tahriş edip sarı kantaron yağı kullandım. Ama çok dikkatli yapılması gerekiyor ve o tahriş ettiğin bölge kesinlikle güneş görmemeli ayda bir kez tahriş edip kantoron yağıyla iyileştiriyorum tamamen geçmedi ama oldukça toparladı şuana kadar 3 kez yaptım. Birde tahriş etmeden önce kolanya ile dezenfekte ediyorum.
21 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim. Yarına bir randevu al Cildiye'ye göster. Canını sıkma böyle boş şeyler için...
Sevgiler...10 YorumlaÜzerine dövme yaptırabilirsin genelde herkes bu izlerin üstüne öyle yaptırıyor. Bu arada millet öyle böyle demiş boşver onlara ne kolunda ki killardan sanki kendileri kilsiz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazaya bak eig seçilmi:) kızı kandırmış çakala bak seen.
https://i.hizliresim.com/mG2yGy.png12 Yorumla
Soran+1 yılBu ne alaka😀😀😁😁
Cevap sahibi+1 yılBöyle abazalar hala geziniyor yüz verme canım
+1 yılMilleti bu kadar takma yahu ben tamamen geçmez diye biliyorum ama baştan keşke yapmasaydım tabi :|
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Anam jileti yanlis yere vurmussun tüylerine vuraydin ya. Kıl mi demeliydim. Neyse iyice uzatta kamufle et bari. Lazer yöntemiyle geçiyor ayrıca
410 Yorumla
Soran+1 yılHahaha haklısın😀 ama şöyle de bir durum var. Telefon tüyleri olduğundan büyük gösteriyor. bazen foto çekiyorum Yüzümdeki sarı tüyler bile gözüküyor
Soran+1 yılÖyle demekle olmuyo haklılar çok kiloluyum eğer halimden memnun olsaydım zaten tammazdım. şu an gözyaşlarım akıyor engel olamıyorum
Soran+1 yılBiliyorum izler için dediğini
- +1 yıl
Bak canım 23 yasimdayim ve iki ünv bitirdim. 18 ki yaslarimda mağazalarda kabinlerde aglardim. Arkadaalarimin arasında en uzun en şişko en esmer olaniyim diye kendimi kotu hissederdim. Alisveris bayram zehir olurdu ama hep saglikli olduğum için sukretmeyi Unuturdum. Yasim ilerlemeden diyetle sporla kilo vermeye basladim boym daha da uzadi bir kaç makyaj tekniği öğrendim saclarimi uzattim ana bir baktim ki fistik gibi hatunum ben :) ama asolanin su olduğunu sakin unutma. 20 30 sene sonra herkes yaslanacak kirisacak belki hastalanacak ama kirismayan kalici olan insanin hala karakteri olacak. şu an çevredeki en güzel kizda 40 indayken sende bende sarkmis olacagiz. bunu kafani bozacak derecede takma. Bende balik etliyim bazi seyler genetiktir Allah oyle yaratmissa boynumuz kildan incedir. Kilo ver azimli ol ama sagligin için ver. İyi inancli biri ol. İse erken kalkmak tabagini küçültmek ve kendine inanmakla başla gerekirse bir Dr görün. Öpüyorum
Soran+1 yılÇok haklısın saol☺
- +1 yıl
Yerim seni. su salaklara da laf verme kendilerine baksinlar önce :D hatalar ders almak içindir onlarin hatalari her neyse seninkinden büyük ki demek itiraf bile edemiyorlar. Kesiklerden bende de var tam bilegimde benimde damarların üzerinde . ama iyi ya da kotu benim hayatim ben hayatimida kendini de sevmeyi öğrendim. Cnku bedenim canim ruhum nefsim benim değil. Bana emanet. bir yoruma aynen yaZdim asagida bide iyileşmiş yaraya faydasi olmaz yazdim nilaltann olarak. Canini sikan bir durumda yaz takma kafani hadi uyu uyku bozukluğu kilo yapar ben yattim bile :)
Soran+1 yıltamam canım bende yatıyorum bu arada çok teşekkür ederim güzel yorumların için😊 çok öpüyorum iyi geceler😙😙😙😙😙😙😙😙💋💋💋💋
Bio oil diye bir yağ var kozmetikçilerde satılıyor. Yara izleri, çatlaklar ve vücuttaki kuruluğa çok iyi geliyor. Ayrıca geciktirmeden lazerli estetik yaptır. Tamamen kaybolmasa bile büyük oranda düzelme sağlar.
01 Yorumla- +1 yıl
bio oil kesin geciriyormu gratiste var mı lutfen cevapmarmisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla geçmez canım unut aynı izlerden bendede var hepsi duruyor maslesef:(
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kullandınız böyle ya
Cevap sahibi+1 yılJilet ve cam kırık ayna ve cam parçaları bir ara ölmeyi denedik beceremedik gördüğün gibi hala burdayız
Soran+1 yılAynen hâlâ Burdayız @rebelmasunk
+1 yılBendede var skma canini hemde cok cok fazla benimkiler derin oldugu icin kabarik duruyo cok arastirdm ama gecmez diyolar omur boyu senle beraber bu izler 😒😒
01 Yorumla
+1 yılbenim biraz daha fazlaydı 6 gün önce o bölgeyi kesip dik hale getirdi şu çok kötü bir görüntüsü var ama daha sonra nasıl olur bilmiyorum dokrorum iz kalcağını söyledi ben 15 senedir araştırıyorum sana tavsiyem deri drefti yöntemi (adını yanlış hatırlamıyorsam) ayaktan veya başka bir bölgeden deri alıp oraya naklediyorlar kesik yerlerin kapladığı alanın çok az bence bunu yaptır ben şu an pişmanım mesela keşke onu yaptırsaydım diye dermaroller var oda renk tonunu biraz düzenler kesinlikle geçirmez
01 Yorumla
+1 yılAncak lazer veya ameliyatla ki onlar da kesin çözüm değil. Daha ucuz yollu bir şey ararsan dövme yaptırabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
acnelyse sür 2 geceden bir 1 hafta içinde soyulucak. bu işlemi 8-9 defa yaparsan yani soarsan 8-9 defa iz kalmaz birazda bronzlaşırsın iyice eşitlenir ton
21 Yorumla
+1 yılabi kimse görmesin diye hatun resmen G. T ünü kesmiş :D
aynılarının fazlası kolumda var , unut geçmez onlar.16 Yorumla
Soran+1 yılNe g. tü ya ne diyosun anlamıyorum. Kolumun yakından çekilmiş hali. Biliyorum iğrenç gözüküyor napiyim😕
- +1 yıl
o senin kolun mu :D ben basenin sandım pardon ya , gene pardon ama o senin kolunsa sen kiremit yiyerek mi büyüdün :>)
Soran+1 yılHe he çok komik!!!😠 yakından çektim ondan öyle tombiş çıktı!! Hem ayrıca kolum o kadar kalın olsa bile beni aşağılamana da gerek yok!! bir beddua ederim benden beter olursun!! Beddua hayatta etmem ama söz konusu kilo olunca herşey durur😠😠😠😠😠
- +1 yıl
heyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sakin , bişe demedim , sadece bazen sandım ve latife olsun diye kiremit dedim.
tamam şakin beddua etme. tamam baba şakin ol baba bak herkeş bije bakıyo baba.>)
https://www.youtube.com/watch?v=yCdPaCn5gMo
Soran+1 yılÖyle şakalardan hoşlanmam ben okey! Herşeyime laf söyle ama kiloma aslaaaaa!!
- +1 yıl
peki sustum.
sütür yok derin değil her türlü geçer ama uzun zaman sabretmen lazım. tca da kullanabilirsin acnelyse tipi kremlerde ama bu mevsimlerde değil. çünkü gunesten koruyamayip yanıklara dönüştürebilirsin o yüzden eylül gibi başlaman senin için daha iyı.
01 Yorumla
+1 yılElma varya elma hah işte onu oralarasur ozaman geçer denemesi bedava
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Bisey olmaz da kimse icin degmez. Jilet atacaksin kes bilekleri gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk bilegimi cam ile kesmiştim ama derin değildi
- +1 yıl
Sen bu arada biri için altına nasıl kanaat getirdin merak ediyoruz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de var 2010 da estetik uzmanına gittim. Bunlar lazerle felan silinebilir mi diye sordum. Doktor ben bunları silebilsem paraya para demem dedi.. Jilet izlerinin silinemediğine mi üzüleyim dokrotun paragöz oluşunamı şaşırayım bilemedim..
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla seninkiler kolunun iç tarafında çok görünmeyebilir. bunu oku derim.
Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. ılacla kremle gecıcek yaralar degıl bunlar ya dövmeyle kapattırıcaksın ya bı operesyonla derı kapattırcaksın koluna
10 YorumlaJilet izi geçmez o kıllar ne öyle benim yerine askerlik yapar mısın? D:D jilet yaralarından dolayı iyi de zorlarlar seni ha
11 Yorumla- +1 yıl
Askerde jilet yarası olan baba kardeşim sen Bi git senin gibilere eğitim yaptırırken benim gibilere komutanlar çay ısmarlıyor he yanlış yönlendirme olmasın karakteri meselesi aslında ama adamlar diyor herhalde bunlar bebe bunlar adam görmüş geçirmiş milemiyorum artık sonuçta bu hayatta yaşadığın tecrübeler seni yüceltir ve gelistirir ama bak benim kol bacak boyuun full+full +üniversite okuyorum hocalar bile biraz kapat diyorlar dövme olana da aynı şeyi diyormusunuz diyorum yani her duydun lafla insanlara yürüme ben olsam bana bu laf dense diye Bi düşün sana abi tavsiyesi yadırgadım ni yaşarsın.
Lazerle düzeltilebiliyor hastanelerde arkadaşım sormuştu bir ara 4 bin tl civarıydı
12 Yorumla
Soran+1 yılOhaa 4 bin mi yuh😲😲
Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Jilet izi boyle olmaz bu kaba bir sey ile cizilmis o nedenle coklu izler var.
00 Yorumla
+1 yılDövme diyecekler, Uzun kollu giyip kamufle et dövme geçirmez çünkü.
00 Yorumla
+1 yılKalemtraş jiletiyle yapılmış bunlar o yüzden çabuk geçer yaprak jilet yırtar o deriyi izi de kalıcıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılKalemtraş jiletiyle yapılmadı😠😠😠 benden iyi mi bileceksin😠 kıl jiletiylede yapılmadı hacamat jiletiyle yapıldı
- +1 yıl
Yaranı küçümsemek için söylemedim ama o iz yaprak jilete ait değil senin kolundaki tüy kadar bende yaprak jilet kesiği var ayrıca o kesikler derin değil ve eski değil
Soran+1 yılYaprak jiletle yaptım benden iyi mi bileceksin acabaaa! 5 ay önce yapmıştım yani baya eski
- +1 yıl
5 ay eski mi oluyo biraz daha geçsin ne demek istediğimi anlarsın. sanki çok iyi marifet bide üste çıkmaya çalışıyon iyi jiletkar ol aman aman biz ne hayır gördükte
Soran+1 yılArtık yapmıyorum 5 ay önce bıraktım
+1 yılTırstım la bu ne yüksek bir yerden mi düştün? Cam parçalarıyla mı traş ettin kendini? Gelde bu saatte tuvalate çık. Tırsttm resmen :)
04 Yorumla- +1 yıl
Olabilir her şey beklerim :)
Soran+1 yılFaça ne? Jiletle yaptım işte her üzüldüğümde sinirlendiğimde. Bak yine geldi o günler aklıma😢😢
- +1 yıl
Bonzai filan aldın mı hiç ayık kafayla zor biraz.
Kardeş hayal kırıklığı yaratabilirim ama benim kolumda yaklaşık 33'e aşkın jilet izleri var 1 sene oldu hala geçmedi. Ben umudu kestim. Eğer bir çözüm falan varsa bulduysan işe yaradıysa bana da öner. ;)
20 Yorumlabuna iz diyo ya gfel sen benim vücudumu gö ağzın açık kalsın
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka al benden okadarr ıhhh a. mnaa
ne zamandan kalma bunlar. zamanla kaybolur gibiler. gitmiyosada ya da acil gitmesi lazımsa cildiyeye gidip danış basitçe halledilir.
10 YorumlaBendede çok fazla var ve derinler maalesef bir çözumu yok :(
17 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler derin mi peki
Soran+1 yılAynen keşke yapmasaydım şimdi böyle cevaplara maruz kalıp üzülmicektim😢😢😢 baksana millet neler yazmış😢😢
Soran+1 yılHaklısın ama onlarda haklı aslında. Belkide canımı bu acıtıyordur😢
- +1 yıl
Kolundaki kilmi sorun yani sana kilini al diyenlerin çoğu 10 gündür banyo yapmiodur kesin.. Bendeki kesikler seninkinin 2 katı evet hata yaptik ama bu Allah ile bizim aramizda kimseye aciklama yapman gerekmio otur dua et seni affetsin burada millete laf anlatmaya ayirdigin zamanki dua ederek harca
Lazer galiba olmadi oryi keesiyolar yeniden dikiyar daha lucuk bir iz kaliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYok o zaman ben en iyisi orayı kaziyim daha az iz kalır
+1 yılkanka ameliyat sonrası kullanılan kremler var yara geçsin diye ondan al bunu söylemeden duramam olm o neylan :(
00 Yorumla
+1 yılO iki tane hiç bir zaman gecmicek ama çok kalın değiller ufak bir estetik mudahele ile yok edebilirlerde bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılbuna derin denmez *mcık gibi yarmışın denir bunlar biraz zor geçer k. b.
15 Yorumla
Soran+1 yılPislik!!
- +1 yıl
tabir öyle ben napıyım
- +1 yıl
afedersin gülmekten sandalyeden düşüyordum ya la :D
- +1 yıl
@Maydonuss :DDD
+1 yılBorderline kişilik bozukluğu sen bir pskiyatriste görünsen iyi o yaralar da geçmez maalesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn son 5 ay önce yaptım şimdi yapmıyorum yapmamda
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir arkadaşda sağ ve sol kolunu müzik dinlerken jiletlemişdi bide bize övünür gibi gösteriyodu. Tabi çok güldüm :D Estetik cerrah lazım sana.
00 YorumlaEn kötü ihtimalle estetik yaparsın bişey olmaz takma ;)
00 Yorumla
+1 yılOrayada jilet atanı ilk defa gördüm allah akıl fikir versin
03 Yorumla
Soran+1 yılGörünmesin diye napıyım
- +1 yıl
Uzun kollu tshort giymekten başka çaren yok ameliyatı ya da kremi olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılZaten uzun kollu t-shirt seviyorum 0 kol hiç giymem
Benimde cahiliyet döneminde yaptığım vardı :) yazın 4 5 kere denize gitmiştik 2 3 saat kalıp cildim yanıyordu günesin altında ve yaz sonu geçmişti. Aynı senin ki gibi derindi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiyo kardeşim. Bende var bir tane de seninkinden beter. Bembeyaz Kocaman. Ve geçmez
00 Yorumla
+1 yılCildiye işi yalan şu an 2, seviye olmadığım için link atamıyorum en kesin çözüm prof bir dövme.
00 Yorumla
+1 yılAmilyat la gidiyor benim ki ler hastaneye daha çok derin ve kötü idi düzelir yani sıkıntı yapma
00 Yorumla
+1 yılGecmez isyankar stly 2012 😂😂😂😂allah bilor sen arsiz belayi da dinliyosundur 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ilahi sen hic gulecegim yoktu. 😂😂
- +1 yıl
@Hekimoğlu1234 😂😂😂😂😁😁😁ne yapam oleler
+1 yılİnsan evladı 😄 bunu bir doktora danışsan aydınlanırsın
00 Yorumla
+1 yılBenim de iki sene oldu çok hafif ama çok belli ediyo mülakatta kalabilirim ne yapmam lazım iki ayda gitmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Ameliyat ile tek bir ize dönüştüren arkadaşlar doktor bilgisi , fiyat bilgisi verebilirler mi acaba?
00 YorumlaEstebrandestetik Faca ve yara izlerinde çözüm bulabilirsiniz İnstgram estebrandestetik kesin kalıcı çözümler
00 Yorumla
+1 yılSssk da estertik cerraha danısman daha sağlıklı olucaktır.
00 Yorumla
+1 yıldövme yaptır ayrıca o kol ne ya yakışıyo mu bir kıza
00 Yorumla
+1 yılKılı salla, o façalar nah geçer
20 Yorumla
+1 yıleczaneye gidip krem almayı denesen. bu arada kolundaki tüğleye bayıldım:D
00 YorumlaAbooov yorumları okudumda erkek olduğunu anladım aaahaha bebeğim o izler geçmez mümkün değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNe erkeği be
Geçecek gibi durmuyor ama
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolmuymuş o, kusura bakma ama ben bacak sandım, nasıl bir kalın koldur o, spor falanmı yapıyorsun..
10 YorumlaBir cilt drna görün canım
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne