Güzellik & Bakım Bu iz nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kedimmm çizdiii :((( bu nasıl geçer hangi krem iyi gelir? Bu iz nasıl geçer? Cevapla Krem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Renowation Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Fucicort var ama cok pahali onun yerine hametan yeter fazla derin bi cizik degil 3-4 lira birsey ayni zamanda cok guzel nemlendiricidir hametan merhem yaniklarada cok iyi gelir 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Zamanla geçer ama enfeksiyon kapmaması adına krem var, daha hızlı geçirecek bir şey yokmuş. 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Bence hoş duruyor. Yara izleri ayrı bir tatlış geliyor bana 😊 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ohoo ben bin kere pati yemişimde :D 3 gün sonra geçer.Hatta bir süre sonra bağımlısı olursun 0 0 Yorumla
Zeyenp33 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Uraw cosmatics ten galebe krem kullanabilirsin kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fucicort var ama cok pahali onun yerine hametan yeter fazla derin bi cizik degil 3-4 lira birsey ayni zamanda cok guzel nemlendiricidir hametan merhem yaniklarada cok iyi gelir
Zamanla geçer ama enfeksiyon kapmaması adına krem var, daha hızlı geçirecek bir şey yokmuş.
Bence hoş duruyor. Yara izleri ayrı bir tatlış geliyor bana 😊
Ohoo ben bin kere pati yemişimde :D 3 gün sonra geçer.
Hatta bir süre sonra bağımlısı olursun
Uraw cosmatics ten galebe krem kullanabilirsin kesinlikle
Geçer zamanla ama bildiğim bir krem Var
Çare teramicyn
Madecassol
Zamanla geçer
Zamanla
gecmesin guzel duruyor
Ne yaptın