Güncellemeler
+1 yıl
Kötü gözüküyor mu?
Güzellik merkezlerinde lazerle cilt tonu açma yapıyorlar bir danış derim kesin çözümü var sonuçta boşuna dert etme fiyatı da çok pahalı değil diye biliyorum.
teşekkür ederim
acaba sütyen askılarından biri sizde alerji mi yaptı vakti zamanında? o da leke şeklinde kaldı mı acaba uzun süreli maruz kalınca? aklıma başka bişi gelmedi
Cevap
29Cevap
Ben de takıyorum ama böyle esmer olmuyor bende kırmızı oluyor ve göze batmıyor ten farkı galiba ama aloe vera sür
Sutyen askilarini fazlami sikiyorsun sadece oranda varsa sutyenle alakali sorun vucudunda baska yerlerde de varsa cildinle alakali
Hayır başka yerim de yok
Evet
Hayır o normal sütyen değil.. yarım atlet gibi bişey. Yani modeli öyle.
Desteksiz bişey
Krem denedim, geçmedi.
Bi ara askısız sütyen kullandım ama oda fayda etmedi
Bir cilt doktoruna danışsanız daha verimli olur kulaktan dolma şeylerle daha kötü olabilir.
güneş lekesi krem sürmeden çıkma bir daha dışarı ömür boy geçmez bunlar
Ben geçen sene 1 hafta boyunca her gün 3-5 saat arAsı dışarda kaldım, kolumda kısa kol izi var hâlâ. İlk haline göre hafifledi ama yine de var. Bu da mı geçmez ömür boyu
@veganlarakilim aynen babaannemin vücudu zannettim bu ne böyle geçmz
güneş lekesi bunlar
geçmesin nolucak bence kötü durmuyor
Cildiyeye danış lazerle siliyolar galiba ya yanlış bilmiyosam benleri felan yok ettiklerine göre
Sutyenden olmuş galiba çözüm bilmiyorum ama cilt beyazlatıcı tariflere bak belki ise yarayabilir sivilcemsi şeyler için bilmiyorum ne yapabilirsin
sütyen askısı lekesi.
kaliteli sütyenler kullan. biraz da az tak.
askısız kullan hatta biraz.
alerjikde olabilir pamuklu iç çamaşırı kullanmayı dene ya da pamuklu ürünlere de alerjik reaksiyon gösteriyor olabilirsin.
Bu tarz izler için kremler var onları kullan, özellikle dermatoloğa görün
Leke giderici üst düzey kremler var ve daha iyi sütten kullan, geçer o merak etme
Sütyen mi yaptı ki vücudunda başka yerde var mı
Başka yerimde yok.
Leke giderici var krem
Hangisi
Ben yüz için kullanıyorum yigenim uretiyo kimyacı c vitamini diye
T p et resmini atim
Bakarım
Tamam
Askı izleri güneşlenincw geçiyo diye biliyorum
O kadar denize gittim bu sene.. geçmedi
Hayır knk... sıkıntı etmene gerek yok
Sebebi ne onu bulmalısın