Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Öncelikle karşı cins olmak istemezdim ama olsaydım da kesinlikle yanlış insanlarla konuşmazdım. mesela karaktersiz keko tiplerden uzak dururdum. sırf parası veya yakışıklılığı var diye erkek peşinde koşmaz kendimi ucuzlatmazdım. onun dışında sevdiklerim yanında olur ve onlara değer verirdim. bir de kendimi geliştirirdim her anlamda.
Zengin Yakışıklı Koca arıyorum diye kendi değerimi düşürmezdim.
Elbette evlilik değerlidir, eşini tercihler doğrultusunda seçmek de güzel bir çaba.
Ama kadının ferasetini sıfırlayan, duruşunu yok eden, değerini bitiren bunun aleni şekilde söylenmesi, zarafet her kadında olması gereken gereklilik, zarifliğin en temel taşı da kadının kendini lanse etme şeklidir.
Erkeklerde ne buldukları mantıklı gelmiyor. gider lez biyen olur yine kızlardan hoşlanırdım. kız isterdim kız olmsam. erkek ne o öyle kıllı mıllı.. tertemiz ipeksi tene sahip kızlar dururken. mantıklı değiller işte.
Kadınlar etrafında pervane olmazdım. Sırf kadın veya güzel olduğunu düşündüm için müsait olduğunu var saymazdım. Bir kadının yanına gidip tanışmaya çalışmak için en azından 1-2 anlamlı bakış atmasını beklerdim. Etrafına bile bakmayan bir kadını rahatsız etmezdim
Eğer karşı cins olsaydım, gereksiz özgüven gösterilerini kesinlikle yapmazdım. 🤨 Kendini kanıtlama çabasına girip, "Ben her şeyi bilirim" tavrını da sergilemezdim. Bu, karşı tarafa biraz itici geliyor ve iletişimi zorlaştırıyor. Ortada başarı ya da bilgi varsa zaten görünür olur, ekstra bir çabaya gerek yok. 😊 Sence de bu tür hareketler biraz gereksiz değil mi? 💬
Kendi ayaklarım üstünde duruyorsam şu anki durumumda da aynı yapıya sahibim velev ki karşı cins olsaydım ne yapardım hiçbir erkeğin boyunduruğu altına girmezdim