Herkese mavi boncuk dağıtmazdım, sorumluluk almaktan kaçmazdım, kadınları üzmezdim kimseye boşuna ümit verip kandırmazdım, yarı yolda bırakmazdım ve asla el kaldırmazdım.
Karşı cins olsaydım kendimden 10-15 yaş biriyle sevgili olmazdım ve evlenmezdim dengim kişilerle vakit geçirirdim. Erkeklere kusursuz gözüyle bakmazdım çoğu kadın bu gözle bakıyor diye düşünüyorum. Karşımdakine çok anlam yüklememeye çalışırdım. Trip atacaksam işin cılkını çıkarmadan atmaya çalışırdım karşı tarafı bıktırmadan yapmaya gayret ederdim. Sürekli karşı taraftan mesaj beklemezdim her gün konuşup da konuşacak şeyleri hemen tüketmeye çalışmazdım irtibatı koparmadan ama birbirimizi aşırı sıkmadan sohbeti sürdürmeye gayret ederdim elimden geldiğince.
O insana saygısızlık etmiyorsun anlamında demedim ama kandırdığını düşünmek önce insanın kendisine yaptığı bi saygısızlık yani. Bazı şeyler düzgünce bitebilir aslında ama karakter meselesi biraz işte
Gönül gözümü kapatıp burnunun dibindeki gerçekten değer vereni görmezden gelip sonrada yanlış tercih sonucunda bulunan tek derdi 2 3 gün sevistikten sonra arkasına bile bakmamak olan insan gittikten sonra bu erkeklere güvenilmez bütün erkekler aynı gibi klişe şeyler soylemezdim a pardon bı kız olarak uzun boy tip bide ten uyumumuydu neydi kriterlerim derdim bı erkek seven bı erkeğin neler yapabileceğini bilemezsin o boy pos sana güven veren seylerin hiçbir öneminin olmadığını anlarsın o peşinden kosulanlarda bunu bilir ve sizin saçma kriterlerinizle sizi kullanır a pardon bunları bı kız olarak söylemem gerekiyordu dimi🤣
Mesela karşı cins olasaydım asla insanların duyguları ile oynamazdım. Çünkü kızların garip bir yönü var elde edene kadar her şey çok güzel karşıdaki kişinin ilgisi artıkça netice uçuyor ve dışarıya kayıyor gözleri ve saçma bahaneler ile ayrılık çıkıyor.
Ve yılların yalanı
Kızlar daha duygusal yalanı tarih oluyor kızlar duygusal değil istediği olmadığı için ağlayan bebekler ya da daha daha iyisi olsun diye ağlayan bebekler gibi Duygusal falan değiller acımasız benciller