Aşk İlişkileri Karşı cins olsaydınız ne yapmazdınız? Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her önüme gelen her Kıza yazmazdım Güncellemeler+1 yıl Erkeklerle muhattap olmazdım , hepsi ş. Ee f siz. Karşı cins olsaydınız ne yapmazdınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Kız meraklısı olmazdım. Her önüme gelen kızın kulu köpeği olmazdım 2 0 Yorumla
kartalaslanmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Erkek olsam sabah kadar gezerdim.. ya da gece 1,2 kadar... arkadaşla erkek... 3 2 Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl Cünki kiz oldumu hava kararmadan ev ufff Yorumla Mermaid16 +1 yıl Evet öyle svshss Yorumla
Skolastik_düşünce Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl sanırım intihar ederdim katlanamazdım diye düşünüyorum 2 1 Yorumla kanka35 +1 yıl neden Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl kufur asla etmezdım yınede etmıyorum ama karsı cınste hıc etmmzdım nefrt edıyorum 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. dışarda yürüyüşüme hal ve hareketlerime dikkat ederdim bir de sigara içmezdim 2 0 Yorumla
VesVeseTR Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mesela hepsi dicek kadar çok erkekle deneyim yaşamazdım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben karsı cıns olsam karsı cıns olmak ısterdım boyle bı durumdayım 0 1 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Zor bir durum Allah yardım etsin Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Kızlara c! nsell! k için yaklaşan birisi olmazdım. 2 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet hepsi şeref.. siz kimseye yüz vermezdim 🤪 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her kiza yavsamazdim 1 0 Yorumla
Kdkdkwlwkdşdk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl ben net cok kardeşim bi cocuk olurdum galiba 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kız meraklısı olmazdım. Her önüme gelen kızın kulu köpeği olmazdım
Erkek olsam sabah kadar gezerdim.. ya da gece 1,2 kadar... arkadaşla erkek...
Cünki kiz oldumu hava kararmadan ev ufff
Evet öyle svshss
sanırım intihar ederdim katlanamazdım diye düşünüyorum
neden
kufur asla etmezdım yınede etmıyorum ama karsı cınste hıc etmmzdım nefrt edıyorum
dışarda yürüyüşüme hal ve hareketlerime dikkat ederdim bir de sigara içmezdim
Mesela hepsi dicek kadar çok erkekle deneyim yaşamazdım.
ben karsı cıns olsam karsı cıns olmak ısterdım boyle bı durumdayım
Zor bir durum Allah yardım etsin
Kızlara c! nsell! k için yaklaşan birisi olmazdım.
Evet hepsi şeref.. siz kimseye yüz vermezdim 🤪
Oturup evde oya dantel örerdim
Sürekli alışveriş ve makyaj yapmazdım
Her kiza yavsamazdim
ben net cok kardeşim bi cocuk olurdum galiba
Eve gelmezdim 😂
İhanet etmezdim
orsbluk yapmazdım