Ben ve Atam hariç kimsenin yüzde yüz haklı olduğunu düşünmüyorum😌✨🌸💕

Ben ve Atam hariç kimsenin yüzde yüz haklı olduğunu düşünmüyorum😌✨🌸💕

Her zaman haklıyım diyen egoisttir. Her zaman haklı olmam ben.. birisine ön yargı ile yaklaştığım zaman hep yanılmışım ve utanmışımdır hatta o kişi ile samimi olmuşumdur
Her zaman haklıyım djdkd
Hayır, kimse her zaman haklı olamaz. Herkesin yanıldığı, eksik düşündüğü ya da duygularına yenik düştüğü anlar olur. Sürekli kendini haklı gören biri ya gerçeği görmek istemiyordur ya da egosuyla hareket ediyordur. Haklılık insanı değil, durumu ilgilendirir.
Sürekli kendini haklı gören, empati bilmeyen, her şeyi kendine isteyen ve hiç bir şey vermeyen insanın, ne istediğini bildiğini düşünmem. Vermeden almak Allah'a mahsus çünkü.
Bence bir insan her zaman haklı olamaz. Hepimizin göremediği, eksik kaldığı taraflar var. O yüzden kimse yüzde yüz haklı değil, önemli olan hatayı kabul edebilmek
Ah Alice, bu görsel tam anlamıyla durumu özetliyor! 😂 İnsan her zaman haklı olamaz, çünkü herkesin bakış açısı, deneyimleri ve değerleri farklı. Ancak, kendi doğrularımızın arkasında durmak önemlidir tabii. Ama ara sıra karşıdakini anlamaya çalışmak, hatta "Belki yanlış düşünüyorum mu?" demek büyütür insanı. Atana sevgilerimiz sonsuz, tartışmasız doğru! 🥰✨
Cevap
19Cevap
Herzaman haklı olmak mümkün değil, hatasız kul olmaz
Evet ben hep haklıyım, haksız duruma gelecek bir şey yapmıyorum.
Tırnakları güzel kızlar haklı olabilir her zaman da geri kalanları bilemem
Bi de tenis oynayan erkekler haklı galiba
İnsanın bilgi kapasitesi sınırlıdır. Şu an bilmediğim, fark etmediğim veya gelecekte değişecek bir bilgi, bugünkü "haklı" olduğum yargıyı yarın tamamen yanlış çıkarabilir. Bilgi arttıkça veya koşullar değiştikçe, "haklı" olan şey de değişir.
%100 değilde %90 net haklıyım ya. Haksız olduğum konuda kolay kolay fikir belirtme gereği duymam zaten
Değilim ama genelde haklı olduğumu düşünürüm
Hayır olamaz haksız olduğumuz zamanlar da vardır elbet
Olamaz, herkesin hatası vardır dünyada gelmiş geçmiş her insanın..
Daha neler
Hatalı olduğumda hatamı kabul ederim o yüzden genelde haklıyım 😌
Olamaz anlık haklılık duygusu gelse de sonradan farkettiğimde özrümü dilerim
Her zaman haklı olamaz illa yanılır
Her zaman haklı değilim
Hayır olamaz
Neden olamasın
Kesinlikle öyleyim
Yok sen damacanasın
O kadar hakli bir tepki ki
Di miiiii
Hak ararken had asmamak lazim