Merhabalar... Çoğunlukla duyduğumuz cümlelerden biri “doğru kişiyi bekle, elbet vardır.” oluyor. Her insan ruh eşine sahip midir? Ruh eşlerimizin bizi bulma ihtimali her zaman var mıdır? Siz “doğru kişinin” bir gün geleceğine inanıyor musunuz?
Doğru kişi vardır evet. Ama bu doğru bizim ile olur mu? Bunun garantisi yok bence. Her insan hatalar, yanlış seçimler yaptığı gibi, doğru insanlar da bunu yapabilir.
Benim doğrumun olduğunu biliyorum ama benim ile olur mu? Bundan hiç bir zaman emin olamayacığım gibi bir his var.
Emin olamama düşünceleri bizi yarına bakma arzusu doğuruyor bence.
Doğru kişi sen tüm yanlışlara denk geldiğin zaman ansızın hayatına giren kişidir. Öyle daha sen ne olduğunu bile anlamadan kendini ona anlatırken bulursun anlayışı kavrayışı kapsayısi seninle ilgilenmesi ayrı gelir sana nefes almak kadar kolaydır seni anlamasi önce yoldaşın olur sonra sırdaşin olur sonra can arkadaşın olur huzurun olur keyfin olur ve seni her durumda gören anlayan kimse olur doğru kişi satır aralarindan gorur bilir anlar seni zamanla hoşlandığın insan olur sonra sevdiğin adam olur doğru kişi seni emaneti olarak görür bilir korur kollar doğru kişi her zaman yoktur. Yalnızca sen artık hak ettiğinde ortaya çıkar.
"Doğru kişiyi bekle, elbet vardır." cümlesi bana o kadar klişe ve blöf geliyor ki, zaten kızlara güvenmiyorum, bir de kızlardan bu cümleyi duyunca daha da güven seviyem azalıyor. Erkekler en azından bu konuda dürüst yorumlar yapıyor. Onları daha samimi buluyorum.
Her zaman var mıdır onu bilemem? Fakat ben kendimi gerçekleştirip olabileceğim en iyi ben olunca doğru insanı da kendime çekeceğimdir. Unutmamak gerekir ki aradığımız şey de bizi arıyor.
Kesinlikle her zaman. Önemli olan sizin ne istediğiniz ve hayata nasıl baktığınız. Önyargılarinizdan ne kadar arinabildiginiz. Bunları unutmadığınız surece her zaman bir şansınız var.
Hamletin Bir sözü ile bitirmek isterim. Aşk mı kaderi kovalar, kader mi aşkı. Daha kimseler çözemedi bu bilmeceği.
Var da bazen yanlış zaman Ya da yanlış mekanda oluyor Insan ilişkiden beklentisini bilmeli Her önüne gelenle sevgili olmazsan Doğru kişi geldiğinden koluna takarsin
Doğru kişinin yanlış zamanda geleceğine bir zamanlar hep inandığımdan güvensiz olduğum zamanlar kızlara şans vermeyi denedim. Sonuç mu? Yine aynı.
Doğru insan vardır ama ancak karakter olarak kendini iyi yetiştirebilmiş biriyse vardır. Bunun yanlış zamanı, doğru zamanı filan yoktur. Mesele karakterdir.