bunu fark ettim hep haklı olmak istiyorum mesela dediklerim şey tersine baska eklendiğimde dediklerim inkar edildiğinde çıldırıyorum sevdiceğimi hep savunmaya geçiyon sözlerimi tersleştiriyon vs diyorum kendime dediğim için kendime öfkeleniyorum kırılıyorum bu sefer kısa ve öz konusmaya onlara bırakmaya karar verdim konusunca kendimi kötü asağılık hissediyorum ve her kötülük kalp kırıklık can yanma dillerden olur bir söz herşeyi öldürür
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yaş ilerledikçe haklı olmanın önemini fark edeceksin
kişilik gelişmesinde bu aslında senin ben varım ben bir bireyim beni dikkate alın düşüncesi
Hep yaşa göre yargılıyonuz
ama öyle..
insanın kendisini bulması yaşadıklarıyla oluşuyor..
yaşadıkça anlıyorsun öğreniyorsun..
yargılamıyorum..
Sadece hayatın gerçeği bu olgunlaşma merdivenlerinin başındasın zira
seninkisi gercek değil kendini bi sisteme kapatmıssın aptal bi ad tecrübe bi oyun oynamışsın bitti ve yaşamının yaşı yok ama o diğer sözde haklısın sanırım mesela dediklerime tersine baska söylenmeyince ve dediklerrn çıktı valla cok haklısın sözleri beni aşırı mutlu ediyor
kendimi bir sisteme kapamadım
hala öğrenmeye devam ediyorum:)
Söylediklerim 20 yaşındada çıkardı şimdide çıkıyor..
ama yaşamadan bazı şeyleri tecrübe etmek mümkün değil..
Sırf ben haklı olmalıyım demekte biraz tecrübe eksikliği ile alakalı bana göre tabi sizin başka bir fikriniz varsa küçük hanım onu bilemiyorum
tecrübe diye birşey yok insan isteyerek yapıyor olmadıysa bu bi oyundu bitti
işte..
yanıldığın konu bu :)
isteyerek yapıyor ama sonuçlarıyla yaşamak zorunda kalıyorsun bir seçimin önündeki on yılını etkileyince on yıl sonra diyorsun ki evet..
ben onu yaptığım için böyle
şimdi sana ne kadar aksini söylesem de bunu anlamayacaksın
ama on yıl sonraki kendine bir mektup yaz tavsiyeler de bulun ve onu kapat on yıl sonra açtığında o anki sen ile şu anki sen aynımısın
ancak bunu böyle öğrenebileceksin.. yaşayarak.. ne kadar birileri sana söylese de anlamayacaksın
Ben haklıyım ben haklı olmalıyım ben biliyorum her şey bir oyun bu böyle olmadı diyecek kendince savunacaksın.. yaptığını kınamıyorum ama bazı şeyleri ancak yaşayarak öğrenmen gerek diye düşünüyorum
sacma insan isteyerek yapıyor her sonun güzelliği var bir korku oyunu oynadı bitti daha güzee hayatı olucak
tavsiyeden nefret ederim tavsiye diye birşey yok herkes kendisine göre haklıdır farklı güzellik vardır bunu seçti ve yaşadı istdiğini yapması güzel
isteyerek yapıyorsun
ama yaptıklarının bir sonucu oluyor..
bence dediğimi yapmalısın 10 yıl sonraya bir mektup yaz bakalım
10 yıl sonra aynı düşüncelere mi sahip olacaksın aynı bakış açısıyla mı bakacaksın
Seni yargılamıyorum eleştirmiyorum da sadece farklı pencerelerden bakıp empati yapmayı öğrenmen için yaşaman gerek diyorum:)
sen herşeyden nefret ediyorsun
senden farklı düşünenlerden de..
sanırım bunu yaşayarak öğrenmek dışında bir yolun yok..
neyi öğreneyim ne sacma kafasınıx aptalca sistem kölesisiniz entrikasız dizi flim olmaz bizde bu oyun sahnesindeyiz herşey traji komik
Zor bir durum aş bunu bir şekilde peygamber bile kusursuz değildi
nedeni sordum heralde okumamıssın ben dediklerini söylemiştim
Takıntılı olabilirsin
Ben zaten takıntıya söyledim neden diye sordum
Psikolog ilr görüşmelisin
ne kadar kıt beyinlilersiniz o şerefsizler bir aptal rapor parçasıyla insanlara dar ediyor hayatını pis ilaçla gönderiuor dosya cıkartıp ben nedeni sordum cevaplayamıcak kadar acizmisin
Ben sadece bir öneride bulundum. Katılmıyorsan katılma. Katılmaman bana hakaret etme hakkını sana vermez. Kendi değerini düşüyorsun
ben nedeni sordum yazmıcaksan görüş yapma soruma
Kimseyle anlaşamazsın bu takıntın yüzünden.
beyninmi yok seein soruma cevap vermiceksen ne tersine yazıp geliyorsun allah aşkına anlaşmayın benimle hepinizden nefret ediyorum insan ucubeleri
Senin beynin yok asıl. Kimse seni sevmez bu kafayla, bu tavırla, bu sözlerle. İnsanın dili yılan gibi sokarsa etrafındaki herkesi kaybeder bir gün.
ben senin gbbi malmıyım allah razı olsun sevmediğiniz için hepinizden iğreniyorum insan boklarısınız siz insanlar zaten szzi istemiyoruö nolur kaybedin yasayınca dünyaya bok ediyorsunuz allah aşkına bi kaybolun s... gidin
narsistlik