Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok sinirli hissettiğinde öncelikle bunu kabul etmek ve kendine karşı dürüst olmak çok önemli. Çünkü sinirli olmak insan olmanın bir parçası ve hislerini bastırmak, uzun vadede daha fazla sıkıntı yaratır. Kendine “Evet, şu an çok sinirliyim ve bu tamamen normal” diyebilirsin. Sonra derin bir nefes al, gözlerini kapat ve kendine biraz alan tanı. Sinirli olduğunda refleks olarak hızlı tepkiler vermek isteyebilirsin, ama bir adım geri çekilip durumu gözlemlemek, hem sana hem de çevrendekilere zarar vermemeni sağlar. Kendini ifade etmek istiyorsan bunu “ben dili” ile yapabilirsin; örneğin “Şu an çok sinirliyim çünkü…” diyerek hislerini açıklamak, karşındakine saldırmadan duygunu paylaşmanı sağlar. Ayrıca sinirini yönetmek için fiziksel bir aktivite çok yardımcı olur: kısa bir yürüyüş yapmak, koşmak, derin nefes veya meditasyon gibi teknikler sakinleşmeni sağlar. Bir de kendine zaman tanı; bazen sadece sessizce oturup, düşüncelerini ve duygularını gözlemlemek bile büyük bir rahatlama getirir. Unutma, sinirli olmak bir zayıflık değil; onu fark edip yönetebilmek, hem kendine hem de ilişkilerine değer verdiğinin bir göstergesidir. Sen bunu başarabilirsin, önemli olan sinirini bastırmak yerine anlamaya çalışmak ve sonra sağlıklı bir şekilde bırakmak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim içimde geçmeyen bir öfke, sönmeyen bir ateş vardı. Bazen ateş azalır yerini köze bırakırdı. Öfkem geçti zannederdim. Sonra ufacık bir rüzgar, bir tane kuru yaprak, bir anda tekrardan alevlenir, heryeri yangın yerine çevirirdim. Öfkem sert olurdu, psikolojik zarar verirdim beni öfkelendiren herkese, herşeye. Sonradan öğrendim ki aslında öfke her zaman depresyonla eşit derecede ilerliyormuş.
Depresyondan kurtuldum.
Ateşim söndü.
Şimdi ne zaman öfkelensem, aslında beni öfkelendiren şeyi değil, öfkeyi ve tahammülümün neden düştüğünü düşünüyorum. Hep altından gizli bir kırgınlık çıkıyor. Bazen geçmiş bir travma bazen ilişkilerdeki hüsran.
Biraz hisleri tanımak ve yaşamak gerekiyor sanırım.10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ay1/2 gün sonra bu olayın aslında ne kadar da gereksiz olduğunu düşüneceksin beynin "bunun için neden sinirlendin sen sal*k mısın" diyecek o demeden sen bunu söyle ve hayatta seni sinir edecek şeylerin olmadığını fark et içsel huzur bulutların üzerinde değil aslında tam olarak zihnimizde sadece orada olduğunu düşünmek bile yeter...
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u 8 ayOyuncak bebek varsa onu tokatla ya da kum torbası iyi gelebilir. birde bitki çayları dene, temiz hava al. veya sinirlendiren konu neyse onu çözmeyi deneyebilirsin
12 Yorumla- 8 ay
Oyuncak bebek dövmek mantıklı. 🤣
- 8 ay
🤣🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Sinir patlamaları, hayatın temposunda hepimizi zaman zaman etkiler. Ama unutma ki, kontrol senin elinde! Derin nefes almayı dene, sinirini hafifletir. 🧘♀️ Biraz yürüyüş yapmak ya da sevdiğin bir şarkıyı açıp dans etmek aklını dağıtabilir. 🌿 Gece, şu tatlı yıldızların ışığında birkaç dakika kendinle baş başa kalmak bile işe yarayabilir. 🌌 Kendine iyi davranmayı unutma, hak ediyorsun. 💖
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayBenim önerim bunun için her zaman balkondan atlamaktır. 🤔
Bu kadar sinirli olmanın sana ne faydası olduğunu düşün!
Ayaktaysan otur. Oturuyorsan uzan.
Mümkünse kalk elini, yüzünü, enseni vs mümkün oldukça çok yüzeyi yıka.
Dört saniye nefes al, iki saniye tut, altı saniye boyunca ver. Bunu 3 kez yapınca kalp hızı düşer, beyin “tehlike yok” sinyali alır ve öfke çöker. Daha fazla yap istersen.
Ya da kızdıranı söyle, dalalım!
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. Aşkom sinirlenmek için fazla seksisin boş ver kdksk
22 Yorumla- 8 ay
Oha o sensin 😳😆🩷
u 8 ayOy oy 🫠🫶🏻
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. @birsuskuncicek Meditasyon Tercih ediyor genel de ben hiç yapmadım ama çiçek öyle diyorsa doğrudur 😅🩷
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. duş al ve derın nefes al dıyaframdan burundan alıp karnını şışirmek ve yavaş yavaş agızdan vermek bu işe yarıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı.
8 aySana kum torbası gondereyim üstüne, en sevmediğin insanın yüzünü çiz krize girdikçe yumrukla 😀
01 Yorumla- 8 ay
Çok iyi olur zjxjx
Gizli Üye(25-29)8 ayBen asiri sinirli olunca evin icinde anlamsiz bir sekilde bagirir azicik söver sayar sonra koltugu yumruklarim. Bugune kadar daha cam sise indirmedik çok şukur. Kendime zararim yani bir baskasina asla zarar vermem.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ay00 Yorumla
8 ayVallahi ben çok sinirli olduğum zaman yalnız kalmayı ve bir miktar uyumayı tercih ediyorum ya da beni mutlu edecek şeylerle vakit geçiriyorum
00 Yorumla
8 ayKimsenin olmadığı bir yerde avazın çıktığı kadar bağır,
03 Yorumla- 8 ay
Kimsenin olmadığı bir yeri bulmak mesele işte 🙂↕️
- 8 ay
Ben otobanda durup ormana doğru bağırıyorum
- 8 ay
Ankara'da orman çok uzakta 😂
8 aySen de kendine çirkin diyorsan biz ölelim abla o zaman :)
08 Yorumla- 8 ay
Ne çirkini kız 😂
- 8 ay
Abooo ben yanlış soruya görüş yapmışım abla çok özür dilerim ya ben çok çirkinim diye bir soru gördüm ona gidecektim senin soruya gelmişim :D Ayy çok utandım şu an... Neden sinirlisin abla ne oldu?
- 8 ay
😂 Önemli değil canım utanacak bir şey yok 🙏🏻🥰😇 bilmiyorum o an sinirli ve gergin bir ruh halindeydim 😄
- 8 ay
Çay var gel dedikodu yapalım anlat abla :D
- 8 ay
Tamam 😄🤣
- 8 ay
Yazamadım sana :D
- 8 ay
Hmm dur
- 8 ay
Peki
Aşırı sinir yoktur, çevrende nazlanacağın insan vardır.
06 Yorumla- 8 ay
Sus çok bilmiş
- 8 ay
Siz yaptınız da ne oldu
- 8 ay
Suss bak Ben sinirliyken yapma bari. Başka zaman laf sokarsın bana
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 aySinirini atacağın bir şey bul, bir çeşit paratoner gibi 😅
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Bende çok sinirliyim birine, Ne yapsam sinirim geçer acaba. Tavsiyeyi sahibinden alsam
00 Yorumlaİnce uçlu bir sopa ile dürterim seni.. sinirli sinirli 😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
8 ayAblam nefes egzersizleri yap. Sonra bir kahve iç. Ve yastık yumrukla
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sinirlenince yalnız kal git elini yüzünü yıka
00 YorumlaBende bugün öyleydim yobazın birine sinir oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySinire iyi gelen sexs miş öyle diyorlar bı dene iyi gelir
012 Yorumla- 8 ay
Senin gibi sapıkların aklına ilk o gelir tabi. Ayrıca seks diye ya da seks diye yazılır
Cevap sahibi8 aySapık mı çok saygısız terbiyesizce yorum yapıyorsun cinsel hayatım bile yok iyi gelir diye okumuştum uzmanlar diyor cinselliği seven birisin trajikomik yaptığın neyse cahile laf anlatmak imkansız önce yoruma saygı duymayı öğren!
- 8 ay
Sen saygılı biri olsaydın öyle önüne gelene rahat rahat cinsellikten bahsetmezdin. Utanma arlanma diye bir şey var bilir misin. Kendi yaptığın yoruma bakmadan bana saygıdan bahsediyorsun. Belki ben bu tarz tavsiyelerden hiç hoşlanmayan biriyim nerden biliyorsun ne kadar tanıyorsun ki beni. Önerin için teşekkürler ama hoş değil. Erkeklerin bu tarz yorumlarına alıştık erkek işte abazan diyip geçiyoruz ama kadınlar yapınca ekstra sinirleniyorum. Dalga geçer gibi geliyor.. Bu yaşıma gelip de bu tarz şeyleri bilmeyecek de değilm. Cahil diyorsun bana kendin bu kadar dar düşünceli olup da.. Cahillik senin dediğine aa tamam hemen yapayım demekle olur.
Cevap sahibi8 ayBirincisi kadınlar ne niye sınıflandırma yapıyorsun cinsellik kadınların konuşması yasak mı hemde konuşmayı seven birisin yani burada cevabım gayet doğru samimiydi sevdiğin şeyin seksin sinire iyi geldiğini bilip de niye boş yapıyorsun neden abaza diyorsun neden sinirleniyorum diyorsun yorumu beğenmiyorsan silersin ekstra kavga etmeye çalışman saygısızlık ergen gibi! Güzelce yorum yaptım yaptığınız doğru bı davranış değil cinsel sorularda soran yorumlarda yapan birisin kalkmışın kadınlar yazınca sinirleniyorum demişsin ben senin gibi dar düşünen samimi olmayan birini kale almıyorum dediklerin ve yaptıkların çok ters
Cevap sahibi8 ayCinsellik den bahsetmedim Instagram da reels lerde cinsel uzmanlar doktorlar seksin iyi geldiğini anlatıyor burada iyi gelir yazmışım kalkıp da terbiyesizce yorumuma yaptığınız saygısızlık yok utanma arlanma demişsin napmışım da utanacak arlancakmışım bı erkekle seks mi konuştum ona nude resimler mi attım bunları mi yaptım da bı kalıba sokmaya çalışıyorsun önce aynayı madalyanın ters yüzünü kendinize çevirin sonra saldırıya geçin
Cevap sahibi8 ayCinsel hayatım yok zaten kalkıp da bana abaza sapık yok utanmaz arlanmaz deme hakkınız katiyen yok!! En büyük iki yüzlülük bu işte yaşadığı hayatı inkar edip başkasına iftira edebilen
- 8 ay
Ben cinsellik sorusuna görüş atarım çünkü o sadece soruya cevap vermektir. Eskiden soru da sorarım evet ama artık bu tarz şeyleri pek yapmamaya başladım, soğudum ve bana göre ayıp gelmeye başladı ulu orta yerde. Benim sorduğum soruda cinsellikle alakalı bir şey yoksa konu dışı böyle bir cevap beni sinirlendiriyor. Sana özel değil, seni tanımıyorum sonuçta gizlisin. Belki açık yazsaydın ben bunu tanıyorum dalga geçmek maksatlı yazmamıştır diye düşünüp bu tepkiyi vermeyebilirdim. Ama ne ruh hastaları var burada gizliden saçma sapan şeyler yazıyorlar ve ben de son zamanlarda buna maruz kaldığım için gizliden böyle bir şey yazan bir kadının ya erkek ya da dalga geçtiğini düşünüyorum artık işte. Bu tavrım genel, kişisel algılama. tek kadın erkek değil aslında
- 8 ay
İftira atmak nedir ya terbiyesizlik dedim diye iftira mı oluyor. Diyorum ki gizli olduğun için seni tanımadığım için aklıma kötü şeyler geldi, art niyet aradım şüphelendim demek istedim
Cevap sahibi8 ayTamam samimi yorum yaptım kişisel bı problemim yok senle bazen gizli olarak yapıyorum yorum kimseden çekindiğim yok çok şükür
- 8 ay
Peki, dalga geçmek maksadıyla yapan çok vardı, o yüzden sinirlendim kusura bakma hakkını helal et 🙏🏻
- 8 ay
Ön yargılı davrandım yani işin özeti. Özür diliyorum
Cevap sahibi8 ayAnladım peki sıkıntı yok helal olsun
Gizli Üye(36-45)8 ayBenim. Benle bi süre konusmak. Konus diye demiyorum ama care benim
013 Yorumla- 8 ay
Sen kimsin
Cevap sahibi8 ayKim oldugum önemsiz sana yardımcı olup olamayacagım önemli. Ama sanal ortamda kızlar zaten ön yargılı, e bide sinirliyim diyosun o yüzden seni ikna etmek için göbeğim çatlar. Karsımdakine faydalı olmak için onu ikna etmek çok sacma
- 8 ay
Ne diye gizli geldin korkak
Cevap sahibi8 aySadece korkudan mı gizlenilir? Sinirlisin tamam ama hakaret etme bu senin ucuzluğun olur. Bu konuda cok sıkıntı yasıyosan cidden bana yaz yoksa cvp verme
- 8 ay
😂 Off
Cevap sahibi8 ayNe offf
Gercekten istiyo musun? Ben ciddiyim- 8 ay
Kim oluğunu bilmiyorum
Cevap sahibi8 ayTakip atıcam bilmen gerekmiyoe zaten bi süre konusucaz
- 8 ay
Başıma bela açmak istemiyorum
Cevap sahibi8 ayBela mı 😃
Peki- 8 ay
Nasıl biri çıkacağını bilmiyorum sonuçta
Cevap sahibi8 ayFarzet ki kötü biriyim. Engellemek çok mu zor? Dediğim gibi ikna etmeye calısmıcam. Çocuk değilsin sen izin vermeden kimse sana iyilikte kötülükte edemez
- 8 ay
Tamam
Gizli Üye(25-29)8 ayKendi kendini yer durursun. Tamami sana zarar sakinleş derim
02 Yorumla- 8 ay
Ay sus
Cevap sahibi8 ayTamam sustum
Gizli Üye(36-45)8 ayYaoacak bişey yok sinir anı bir cinnet hâlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayŞahsen ben sinirliyken sönmez reis dinliyorum. Ettiği sanatsal küf*rler benim derdime derman oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBende aşırı sinirliyim maalesef
Kronik depresyon ve anksiyete hastasıyım
Siniri geçirecek bişey bulursan bana da haber et02 Yorumla- 8 ay
Geçmiş olsun
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
8 ayBana çemkirebilirsin 😂
02 Yorumla- 8 ay
Yok geçti :d
- 8 ay
Tüh yazık oldu desene 😎
sebebi genelde mutsuzluk ya da sevgisizlik bunun
034 Yorumla- 8 ay
Geçici ve anlık. Sürekli değişiyor
- 8 ay
Sürekli değil *
- 8 ay
Evet mutsuz olduğumda artıyor tabi
- 8 ay
Sevildiğimizde evet
- 8 ay
Aşırı sevgi ile annem tarafından daha çok, aşırı korunarak üzerime titrenerek
- 8 ay
Eril sevgi yoksunluğuna. Yani sevgili eş olayları vs
- 8 ay
Kesinlikle çok insancıl ve doğal bir yorum yaptın bu konuda 🤝🏻 insan kendini sevse de karşı cins sevgisi ayrı bir şey.
- 8 ay
yaparım çünkü bu sorunlar içinde bende boğuşuyorum bir süredir ondan yani yaşamayan bilemezdi zaten. yaşıyorum.. şansa insan evladı denk gelirse kuetulacaz bu illetten bakalım.. birde sinirlenme falan diyenler var sinirin gelince sayacakmışsın yok ayaktaysan oturcakmışsın falan filan bunları söyleyenler sabırlı sakin insanlar 😂 sinir gelince nereye yapıyosun ki o zırvalıkları zaten o ainiri atmazsam kanser olurum o an atmam lazım
- 8 ay
Yani o cidden zor bir şey. Sinirini atamayan ve içinde bastıran insan sonra illa ki bir yerde yine patlayacak. O enerji içinden atması lazım. Bence de sakin ve duyarsız insanlar bunu diyor, uzaktan davulun sesi hoş gelir. Yaşamayan bilmez.
- 8 ay
Evet bu dünya hassas kalpler için cehennemdir işte 😓
- 8 ay
Prozac mı kullanıyorsun
- 8 ay
Hmm efexor ben de kullanmıştım ama memnun olmayıp değiştirtmiştim.
- 8 ay
10 yıl önce kullanmıştım. Paxera falandı sanırım
- 8 ay
Travma sonrası stres bozukluğu, anksiyete, depresyon 😂
- 8 ay
Hiç iyi değilm aylardır.
- 8 ay
Anksiyete artışı
- 8 ay
Hayır ya babam hep yanımda çok şükür. 😂 sen de bütün hayatımı soruyorsun he
- 8 ay
İyi geceler 😂😊
Sen bu kadar kilolu değilsin bea
08 Yorumla- 8 ay
Ona yakın olduğum da oldu
- 8 ay
Kolo oyo doğol
- 8 ay
Tamam ay
- 8 ay
Hakaret etmene gerek yok
- 8 ay
Saygısız
Kolunu ısır canım yaa☺️☺️🌸kim seni sinir etti
03 Yorumla- 8 ay
Kolumu niye ısırayım
- 8 ay
Saçmalama Dudu
2 duble viski yumuşatır
01 Yorumla- 8 ay
Alkol içmiyorum
94 yaşında çok sinirlenme kalp vardır sende
01 Yorumla- 8 ay
Komik
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yürüyüş yapmakta iyi geliyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı.
8 ay20 kadar say dur düşün
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Çık dolaş derin derin nefes alın
00 Yorumla
8 ayDua, banyo, gezmek, uyumak
00 Yorumla
8 ayGeçmiş olsun biraz tatlı ye yine de iyi gelir 💐🥧
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 aySinirini kontrol etmeyi öğrenemedinmi
00 Yorumla
8 ayFotoğraftaki sen misin reis
00 YorumlaElini yüzünü yıka
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçmiyor inanın. Aileden gelme oluyor genelde.
00 YorumlaSeni ne sinirlendiriyorsa ortadan kaldır gitsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırdır nooldu Eda?
00 YorumlaAç bir dizi izle
00 Yorumla
8 ayBenbşr şeyler yerim uada yürüyüş yaparım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayyazarım ama burada olmaz
00 Yorumla
8 ayKuzuları say 100 e kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güncel fiziğin baya baya eşsiz bir şey olmuş ha
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Lahmacun yiyeceksin. Ondan sonra relax ldld
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 ayBende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum 😂😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı. Bir adet mazlum
00 Yorumla
8 aySakin ol ne oldu kim kızdırdı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı.
m 8 ayHesabını kapat😀
00 Yorumla
8 ayDerin derin nefes alip temiz hava şart
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Spor yap
10 Yorumla
8 ayGörmezden geleceksin bazı şeyleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayPp de ki sen misin cidden
027 Yorumla- 8 ay
Hayır ninem
Cevap sahibi8 ay😂😂 bende dedim bu buruşuk sen olamazsın haklıymışım
- 8 ay
🐕 Havla
Cevap sahibi8 ayMiyav miyav
- 8 ay
Anca havlarsın anlamında demiştim
Cevap sahibi8 ayNiye böyle agresifsin
- 8 ay
Bilmem
Cevap sahibi8 ayYani belki senle muhabet ederiz diye yazdım ama bi anda böyle beni tersledin
- 8 ay
Saçma sorulara sinirleniyorum da
Cevap sahibi8 ayValla dm den kapalı şiir atmak için 😅
- 8 ay
İstemiyorum sağol
Cevap sahibi8 ayEvli misin
- 8 ay
Ne alaka neee
Cevap sahibi8 ayBak diyorum sen agresifsin çok sert birisin valla hiç olur tarafı yok erkek düşmanı
- 8 ay
Gel de sinirlenme şu zihniyete şu sorulara
Cevap sahibi8 ayBana mı yani
- 8 ay
şu an sana!
Cevap sahibi8 ayFazla konuşma konuştukça daha da çirkefleliyorsun
- 8 ay
Git başkalarına nasıl cevap verdiğime de bi bak istersen. Etkiye tepki her zaman
- 8 ay
Çirkef mi. Sen çirkef görmemişsin
Cevap sahibi8 ayÇok şükür sakinleştinse
- 8 ay
Ebet
Cevap sahibi8 ayŞimdi tanışabilir miyiz
- 8 ay
Yoo
Cevap sahibi8 ayPeki
- 8 ay
🙏🏻
Cevap sahibi8 ay❤️❤️❤️
Sinirlendigin kişiyi dovmeye git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKahve iç film izle uyu
00 Yorumla
8 ayNeyin siniri bu
02 Yorumla- 8 ay
Genel
- 8 ay
Kavga et
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ay5 mum üfle
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Yat uyu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
8 ayMeditasyon omm
00 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat