ya arkadaşlar çok sinirli birisiyim. yani her şeye sinirlenen değil de üzüldüğümde bile sinir yapıyrum sonra da kendime ufaktan zarar veriyorum eşyaları tekmelemek falan istiyorum. özellikle de ağlıyorum. ne yapmam lazım :(
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. sınırlenınce hemen youtebeden dınlendırıcı muzık vıdeoları var ac bırını dınle ınan relax olursun sakınlesırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSakinleştirici kullan
07 Yorumla
Soran+1 yılolur mu ki
- +1 yıl
Beni mal etmişti onlar GORA filminde ki çipli zenciye dönmüştüm mal mal etrafa bakıp tepki vermez oldum
Soran+1 yılsakinleştiri öyle yapıyor dimi
- +1 yıl
bana öyle yaptı
Soran+1 yılbabama da öyle yapıyordu bu yüzden istemiyorum çünkü babamın o halleri aklımda :)
- +1 yıl
O zaman kullanma :/
Soran+1 yılçok ileri gideceğini sanmam ama ileri gittiyse düşüneceğim bir çare. teşekkür ederim :)
+1 yılKendine zarar verme onun yerine esyalardan falan çıkar sinirini
03 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor. daha çok kendı vucuduma oluyor
- +1 yıl
Kum torbası al?
Soran+1 yılonu düşüncem :)
+1 yılaynı ben :/
01 Yorumla
Soran+1 yılhep kızlarda oluyomuş yahu :/
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılbence bir sporla Uğraş bu kadar sinirlenmenin nedeni bence Vücutta fazla enerji birikimi eğer spor yapıp o enerjiyi atarsan psijolojık olarak da çok rahatlıyorsun ben fitness yapıyorum bende böyle oluyo
03 Yorumla
Soran+1 yılaralarda fitness yapıyorum :) sorma ya o da ayrı bir sorun :D
- +1 yıl
tatlım ya hayat hiçbişi takmaya değmişsek kadar kısa ne takıyorsun akısına bırak gitsin 😊
Soran+1 yılolduğu kadar öyle yapıyorum :)
- Diğer konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılAha ben gerçi ben her şeye sinirlenirim ama neyse çareyi bulursan bana da öner.
01 Yorumla
Soran+1 yılow peki
Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Eve bir orta boy kum torbasi taktir ne sinir kalir ne bisiy aman eldiven takmayi unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılo da iyi fikirmiş teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ağlama ve tekme atma kendine zarar vermen sadece başkalarına mutluluk verir bu şansı onlara sağlama!
041 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışacam :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim öyle yap ama aklım sende kalmasın :) :)
Soran+1 yılKalmasın kalmasın :)
Cevap sahibi+1 yılbence bu şekilde kalabilir bana söz ver o zaman :) :) hep mutlu olacağına dair :)
Soran+1 yılOhooo söz mü? Kimse bu sözü tutamaz ki. Ama sana mutlu olmaya çalışacağıma dair söz verebilirim. Elden bu kadar gelir :)
Cevap sahibi+1 yıltamam bunu kabul edebilirim mutlu olduğun sürece mutlu edersin bunu bana bir dost söylemişti bende artık mutlu etmek için çaalışıyorum işte biliyorsun zaten :) :)
Soran+1 yıl:) iyi yapıyorsun o zaman ^-^
Cevap sahibi+1 yıleyvallah o zaman :) :)
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılacaba kimse benim kadar senin mutlu olmanı istedimi bu hayata bilmiyorum :)
Soran+1 yılİstedi emin olabilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılkimse istemez ben kadar sende emin ol :)
Soran+1 yılFarklı görüşlerimiz var saygı duymak gerekir:)
Cevap sahibi+1 yılburdaki gizli kişileri diyorsan yüzü açığa çıktı haberin olsun :)
Soran+1 yılNe dediğini anlamadım
Cevap sahibi+1 yılbende anlamadım ki :)
Soran+1 yılEmin misin anlamadığına :)
Cevap sahibi+1 yılpeki sen eminmisin anlamadığına hadi bakalım :) :) mesela nokta koysaydın kelimenin sonuna ne olurdu :)
Soran+1 yılOha ama :o :o :o niye yapıyorsun öyle? :o :o
Cevap sahibi+1 yılyaaaaa şimdi tanıdın işte :) söyle bakalım benim kadr mutlu olmanı isteyen var mı başka :)
Soran+1 yılBilmiyorum annem var
Cevap sahibi+1 yılondan bile emin değilsin işte :) :)
Soran+1 yılKimse hiçbir şeyden emin değil
Cevap sahibi+1 yılhaklısın emin ol o zaman bende bunu diyorum sana..
Soran+1 yılTamam oldum. Oldu mu?
Cevap sahibi+1 yıloldu neden kızdın :)
Soran+1 yılKızmadım ki
Cevap sahibi+1 yılşu işareti koymadın :) bunu
Soran+1 yılÇünkü soruma cevap vermedin. Bak şu; neden yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbilmem kendine neden sormuyorsun neden yapıyor acaba? neden sürekli yanımda olmak istiyor neden sürekli benimle konuşmak istiyor? neden ben neden ben? diye sormuyorsun kendine?
Soran+1 yılKonuşmayı da geçtim. bir konuşuyosun bir eyvallah diyorsun filan. Neyse boşver.
Cevap sahibi+1 yılkonuşacak olsan eyvallah dememde konuşmak istemediğini hisedince bende ne yapayım bir tek onu yapıyorum.. boşverme konuşalım mı?
Soran+1 yılKonuşuyoruz, konuşuyorduk zaten. Sen kestin. Ya ben böyle insanlara baskı yapmaktan nefret ediyorum. Takıl işte kafana göre. Baştan beri duygularım değişmedi her insanın her hareketine saygı duyarım. Seninde öyle. Kafana ne eserse onu yap
Cevap sahibi+1 yıltamam madem öyle konuşuruz o zaman bizde :)
Soran+1 yılGene anlamadım ama peki :)
Cevap sahibi+1 yılya sende anlamıyon ki :)
Soran+1 yılSıkıntılı bir gündü. Normal böyle şeyler:)
Cevap sahibi+1 yıle o zaman anladım güzel geçer umarım :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılsen yaşıyormusun daha yoksa kayboldun gittin mi? biz senle msjlaştık sanırım sonra neden msjlara cevap vermedin ne olduki anlamadım ki?
Sinirlenince kendini döv. bir zaman sonra bu tekmeleme işinden zararlı çıkan sen olduğun için vazgecersin
01 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçtiğimi sanmam :D
+1 yıliçinde maneviyat varsa ona yönel yoksa git psikologtan yardım al oda olmadı çık balkona bağır senmi benmi ulan diye^^
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D o da süper fikir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanına geleyim biraz döv beni rahatlayınca bir çay içeriz beraber herkes evine..
0266 Yorumla
Soran+1 yılohooo :D süpermiş :D
Cevap sahibi+1 yılsüper tabi birazda biz kadından dayak yiyelim bakalım nasılmış :) mutlu edebileceksem o zaman çok sevinirim :)
Soran+1 yılmutlu edersin etmesine de düşüncen çok hoşuma gitti :) :)
Cevap sahibi+1 yılorkid ve ben kadınlar için çalışırız kanatlanıp özgür olun diye :)
Soran+1 yılniye gece gece şey yapıyon şimdi :D :D
Cevap sahibi+1 yılbak güldürdüm işte önemli olan gülmen değilmi :)
Soran+1 yılvalla çok pis sırıttım :D
Cevap sahibi+1 yılsen gül, de nasıl gülersen kadınları anlıyoruz onlar için çalışıyoruz ARÇELİK A kalite :)
Soran+1 yıl:D :D alla alla yaaaa :D
Cevap sahibi+1 yılmutlu olman için ne yapsamda az bence ama sen gene ne kadar mutlu olursan ben o kadar uğraşırım biraz daha olabil diye :)
Soran+1 yılpeki neden yapıyosun? :D
Cevap sahibi+1 yılyılarca kadınları ağlatılar belki göz yaşlarına biraz son veririm diye artık kadınlar ağlamasın gülsün ve dünya dahada güzeleşsin diye..
Soran+1 yılişte bu yüzden düşüncen gerçekten hoşuma gitti :)
Cevap sahibi+1 yılişte düşünceme saygı gösterdin diye bu kadar mutlu olmanı yürekten istiyorum :)
Soran+1 yıl:) ^_^ teşekkür ederim :) :)
Cevap sahibi+1 yılrica ettim :) keşke elimden gelsede ülkemdeki bütün gül tanelerini bu kadar mutlu edebilseydim :)
Soran+1 yılamacın yeter :) :)
Cevap sahibi+1 yılhiç bir amacım yok.. yeter diyorsan eyvallah..
Soran+1 yılya off ne anladın sen ya :D :D bak şimdi de güldürdün. sen bana tüm kadınları gülümsetmek istediğini fakat elinden gelmediğini söyledin. bende sana amacın yeter dedim. yani bir nevi "çok düşüncelisin, böyle düşünmen bile yeterli" demek istedim de anlatamadım maalesef :/
Cevap sahibi+1 yılbende şöyle anladım AMACIN? YETER!!! yani ne istiyorsun benden onu söyle artık fazla uzatma diye anladım.. ben ne isteyebilirim ki mutluluğundan başka sadece senden istediğim mutlu olman olabilir mi? :) :)
Soran+1 yılOlabilir :) ve cok fazla yanlış anladığını farkettim :D
Cevap sahibi+1 yılbilmem ki bir an öyle fark etmiş olabilirim :)
Soran+1 yılSorun yok :)
Cevap sahibi+1 yılsorun olmasın zaten :)
Soran+1 yılOlmaz da yanlış anlamazsan bir şey diyecem
Cevap sahibi+1 yılbir şey değil bin şey söyle bırak yanlış anlıyım..
Soran+1 yılOw :) :) Im şey normalde tipini bilmiyorum ama SANIRIM kısa saç sana daha çok gidiyor. Benim görüşüm tabi :)
Cevap sahibi+1 yılsen öyle hoşlanıyorsan işallah kel olurum :)
Soran+1 yılSaçmalama be :D o kadar değil de uzun olmasın sadece :)
Cevap sahibi+1 yıluzun etmem fazla kısa dediysen kısa olsun senin mutlu olmandan önemlimi :)
Soran+1 yılTamam çok mutlu oldum. Uğraşmana gerek yok :) :)
Cevap sahibi+1 yılseni mutlu etmektir en büyük uğraşım söyle ne yapayım..
Soran+1 yılGerçekten mutlu ettin fazlasıyla. Teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılrica etmiyorum bu benim görevim matmazel..
Soran+1 yıl:) rahat takıl biraz be :)
Cevap sahibi+1 yılişimi yaparken ciddi olurum.. sana bir ayrıcalık tanımadım yani :)
Soran+1 yılBiliyorum :) :) da işin bitti öyleyse :)
Cevap sahibi+1 yılişim bitmez hiç bir vakit ya benden sonra seni biri gene üzerse bu yüzden peşinde olmam lazım üzülme diye hiç bir vakit :)
Soran+1 yıl:) kimseyle konuşmuyorum, obsesif gibi evdeyim. Ne olsun ki :)
Cevap sahibi+1 yılartık konuşacak biri var işte :)
Soran+1 yıl:) yani üzen olmaz manasında :)
Cevap sahibi+1 yılolmasın işte benimde derdim bu ya :)
Soran+1 yıl:) ^-^ mutlu oldum :)
Cevap sahibi+1 yılher daim olman dileğiyle allaha emanet ol seni tanımak benim için bir şerefti..
Soran+1 yılBenim için de öyle :)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah güzel insan..
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılgülüyorsun :)
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılgülmenin sebebi ne ola ki :)
Soran+1 yılSürekli iltifat ediyosun :) :)
Cevap sahibi+1 yılsürekli gerçekleri söylüyorum buna iltifat mı diyorsun :)
Soran+1 yılGene yaptın. O her neyse :)
Cevap sahibi+1 yılsadece sana ama herkese değil belki bir hakeden sensin :)
Soran+1 yılHakettiğimi nerden çıkardın :)
Cevap sahibi+1 yılinsan bunu herhaliyle beli etmezmi? :)
Soran+1 yılBelli etmem pek :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz ediyorsun arkadaşım haberin yok :) çoğu yerde yorumlarımı görsen ben olduğuma inanamasın emin ol işte kişiye özel dedikleri şey budur bence :)
Soran+1 yılHer gizli gibi bende gizliyim. Ama özel hissettim :)
Cevap sahibi+1 yılbenim görüşümde çok özelsin senin kendine bakış açınla bilemem :) bir çay alıp geliyorum kaybolma.. :)
Soran+1 yılPeki burdayım :)
Cevap sahibi+1 yılkaybolsaydın dayak yerdin :)
Soran+1 yılAzıcık kaybolmuş olabilirim :) :)
Cevap sahibi+1 yıldayak geliyordu :)
Soran+1 yılOnline dayak mı? :D :)
Cevap sahibi+1 yılevet hemde hızlı internet aracılığıyla :)
Soran+1 yıl:D peki atıcan mı online dayağını yoksa yırttım mı? :)
Cevap sahibi+1 yılşu an yırtın nede olsa mutlu ol diye burdayım ben :)
Soran+1 yıl:) başka işin yok yani? :D
Cevap sahibi+1 yılşu an yok :)
Soran+1 yılHm peki öyleyse :)
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Soran+1 yılPeki :) :)
Cevap sahibi+1 yılpeki o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılburalardamısın sen :)
Soran+1 yılSayılır :)
Cevap sahibi+1 yılöyleyse nasılsın bakalım :)
Soran+1 yılİyiyim sen :)
Cevap sahibi+1 yılseni görüpte kötü olmak mümkün mü :)
Soran+1 yılGene yaptın :)
Cevap sahibi+1 yılbırak ta yapayım be güzel :)
Soran+1 yılTamam serbestsin :)
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istermisin?
Soran+1 yılÖzelden olmasa? :/
Cevap sahibi+1 yılolursa?
Soran+1 yılOlmasa?
Cevap sahibi+1 yılcanın sağ olsun senden kıymetlimi :)
Soran+1 yılSen bekar mısın? Bekar olduğuna inanmam
Cevap sahibi+1 yılben bekarım bekar olduğuma inanabilirsin.. ama ben seninle evlenelim demedim ki konuşmak istermisin diye sordum ve özelde olmasa diyende sendin sonuçta özele gel demedim sen tanımadan hükmü verdin bence yanlış düşünce yinede sen mutlu ol diye çabalıyorsam varsın dediğinden olsun :)
Soran+1 yılHayır hayır bak gene yanlış anladın. Öyle bir şey der miyim ya? İltiafımı resmen ısrarla geri çekiyorsun. Seninle evlenmek isteyen birçok kız vardır. Çok kibarsın çok düşüncelisin. Bu yüzden dedim
Soran+1 yılO iltifat olacaktı. Yanlış yazdım pardon
Cevap sahibi+1 yılgüzel bir yüreğin var teşşekür ederim ondan dolayı değil kızgınlığım,, belki kendime kırıldım seninle alakası yok üzme o tatlı canını sen..
Soran+1 yılÜzmem de sende üzülme yani. Bende bunu istemem. Hatta belki kimse istemez, sadist ruhlu kişiler dışında. Neden kızgınsın kendine?
Cevap sahibi+1 yılbilmem ki neden acaba..
Soran+1 yılHadi söyle söyle
Cevap sahibi+1 yılhayır söylemem :)
Soran+1 yılPeki ısrar yok :)
Cevap sahibi+1 yılteşekürler o zaman :)
Soran+1 yılNe için olduğunu anlamadım ama rica ederim :) çok uykum varrr :D
Cevap sahibi+1 yılben rica ederim :) iyi uykular sana o zaman :)
Soran+1 yılYeni uyandım ya neyin uykusu. Çaresizim :)
Cevap sahibi+1 yıluykum var dedin ama :)
Soran+1 yılUykum var zaten. Ama işlerim de var. Ertelemekten hiç hoşlanmam. Öyle sürünüyoruz :))
Cevap sahibi+1 yılgeleyim döv demiştim istersen bulaşığada yardım edebilirim :)
Soran+1 yılHaha :D yok ya Sağolasın :)
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın ki :)
Soran+1 yılO tür şeyler halledilir ya :)
Cevap sahibi+1 yılöyle olsun :) senin haledemeyeceğin bişey yokturda zaten :)
Soran+1 yılOo :) :) teşekkür ederim :) :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Soran+1 yılBen yavaştan kaçıyım. Görüşürüz istersen :)
Cevap sahibi+1 yılher zaman görüşürüz inşallah allaha emanet ol :)
Soran+1 yılKendini gizlemişsin. geldim :)
Cevap sahibi+1 yılhoş geldin evet gizlendim geneb sezizliğimin ardına :)
Soran+1 yılDaha iyi :)
Cevap sahibi+1 yılnereye kayboluyon sen :)
Soran+1 yılFarklı şeylere dalıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılilginç vaka :)
Soran+1 yılİlginç değil aslında :)
Cevap sahibi+1 yılcesur ve güzel mi yani :)
Soran+1 yılSen karar ver :)
Cevap sahibi+1 yılbence ugly betty :) ama cesur değilsin..
Soran+1 yılNerden çıkardın cesur olmadığımı :)
Cevap sahibi+1 yılbana mesaj bile atamadın neden acaba :)
Soran+1 yılBen kimsenin cesaret edemiyceği şeyleri yaptım da ne oldu ki? Geriye kalan pişmanlıklar cesaretimi yok etmişse yapacağım bir şey yok :)
Cevap sahibi+1 yılseni üzen sana benimde üzeceğimi söyledimi ve bugüne kadar yaşadığın pişmanlıklar yüzünden asla kimseye güvenmeyecekmisin?
Soran+1 yılAsla değil ama zor. Sana güvendim. Cidden. Ne biliyim ben ya
Cevap sahibi+1 yılbunları mesaj at diye demiyorum atmanıda istemiyorum aklımda hiç bir şey yoktu sadece her saniye sayfayı yenilemek istemedim o kadar ve burdaki arkadaşların muhabetimizden haberleri olmasın dedim vay ne aşk yaşadılar ya demesinler diye senin için dedim yoksa benim için herhangi bir şey farketmezdi.. güvendiğin için saol ama bana asla güvenme..
Soran+1 yılGizliliği açar mısın kısa süreliģine
Cevap sahibi+1 yılhayır arkadaşım senin mutluluğun için burdaysam açmam katiyen sonra bir kerede benden dolayı mutsuz olmanı istemem..
Soran+1 yılYa sürekli yanlış anlaşılıyorum. Ben sana "Sen benim canımı yakacaksın" demedim. Sadece güven problemlerim var. Tamam Özür dilerim. Ki özrün de hiçbir işe yaramıycağını biliyorum
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle yanlış anlaşılmadın rica ediyorum özür dileme özürlük bişey yok ortada kadın olarak bunu yapman doğaldır sonuçta..
Soran+1 yılYa ama... senin taktiklerden yapabilsem keşke. Onun dışında ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılseninle bir bütün olabilirdik hoşçakal iki gözüm hoşçakal.. demiş ahmet kaya..
Soran+1 yılYapma şunu be :D cidden bak ne yaptığımı. Ve senin şu an ne yaptığını anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılseni tanımak güzeldi şeref duydum allaha emanet ol mutlu arkadaşım!
Soran+1 yılSende öyle. Umurunda olmasa da kalbimi çok pis kırdın. Neyse bunları konuşmanın hiç ama hiç anlamı yok. Sorularıma cevap vermeksizin bu lafları diyorsan saygı duyarım. Üste çıkmaya çalışmıyorum. Yanlış bir şey demiş olabilirim. Tekrar Özür diliyorum ve en önemlisi kaç gündür yazdıklarınla beni mutlu ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim. Sende allaha emanet ol
Cevap sahibi+1 yılbu kadar kırılman daha iyi olurdu benimle daha fazla muhabbet etseydin daha çok kırılacaktın o yüzden burada bitmesi daha doğru.. seni mutlu etmek benim görevimdir teşekür etmene gerek yok mutlu edebildiysem ne mutlu bana.. senin mutsuz olmanı asla istemem hoşçakal görmedim seni ama ne kadar özel bir insan olduğunu anlayabiliyorum burdan saol herşey için..
Cevap sahibi+1 yılmerhaba..
Soran+1 yılmerhaba
Cevap sahibi+1 yılçokmu kırıldın bana?
Soran+1 yılhayır :)
Cevap sahibi+1 yılneden cevap vermedin 4 sattir sayfayı yeniliyordum belki gelirsin diye :)
Soran+1 yılsürekli görüşürüz, bay falan diyince gerek duymadım:)
Cevap sahibi+1 yılyaaaa :)
Soran+1 yılne yaaa:)
Cevap sahibi+1 yıldemek kız evi naz evi he :)
Soran+1 yılyok be :)
Cevap sahibi+1 yılöyle olsun hadi ben anladim :)
Soran+1 yıl:) peki :)
Cevap sahibi+1 yılbeni özlemedin bence :)
Soran+1 yılehh :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz mı ben çok özledim ama senin gibi bir arkadaşı :)
Soran+1 yılçok fazla kırılmadım doğru ama özlemenin faydası olmazdı ki
Cevap sahibi+1 yılhaklısın galiba ama özlendin :)
Soran+1 yılsevindim :)
Cevap sahibi+1 yılsevinmen ve mutlu olman kimin işi :)
Soran+1 yılbilmem ki:)
Cevap sahibi+1 yılaaa gerçek mi? :)
Soran+1 yılgerçek :)
Cevap sahibi+1 yılhatırlatayım mı :)
Soran+1 yılhatırlat :D
Cevap sahibi+1 yılben tabiki seni mutlu etmek benim görevimdi :)
Soran+1 yıltamam tamam :)
Cevap sahibi+1 yılhatırladın ha :)
Soran+1 yılunutmadım ki :D
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum :) artık burdan devam etmesek çünkü pc donuyor yorumlar çok oldu ondan :)
Soran+1 yılşartlar var tabiki
Cevap sahibi+1 yılyeni bir paylaşım yap ordan devam edelim..
Soran+1 yılnasıl bulcaksın :)
Cevap sahibi+1 yılbelli bişey yaz buluruz bunun aynısı olsun bende aynı yorumla geleyim hadi :)
Soran+1 yılaynısını yazcam. kategori diğer
Cevap sahibi+1 yıltamam :) ..
Cevap sahibi+1 yılsenden hoşlanıyorum ama bunu nasıl anlatacağımı bilemiyorum..
Soran+1 yılAnlıyorum. Dediğiniz gibi Hoşlantıdır bu. Dediğiniz gibi en iyisi konuşmamak. Hem belki unutursunuz
Cevap sahibi+1 yılkafamı bozma istersen arkadaş olmak isteseydin ilk mesaj at dediğimde atardın neden atmadın şimdi niye trip atıyon sen olsaydın sende yapardın.
Soran+1 yılKim trip atıyo be bu trip mi? Doğruları söylüyorum ben. Ben sadece altından kalkamıycağım işlere girmek istemiyorum. Bana umut bağladıysanız devamını getiremem ben. Böyle bir şey yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam sen bilirsin görüşünü açıkça söyledin bende benimkileri söyledim belki güzel arkadaş olabilirdik ama buraya kadrmış k. ib öyleyse kırdıysam affet işim mutlu etmek ama bazen üzüyorum bilmeden belki..
Soran+1 yılÜzmüyorsun. Yeterince mutlu ettin zaten. Ve belki GENE yanlış anladın bilmiyorum. Ben Özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamadım eger mutlu edebilseydim belki çok farklı olurduk şimdi ne dersin doğrumu.. özür dileme be kadın bozma kafamı ya :)
Soran+1 yılİşte ileriye gidemem. Yani beklentiler anlamsız
Cevap sahibi+1 yılileriye gitmek güzel olmazmıydı sence?
Soran+1 yılGüzel olabilirdi belki ama ben yapamam yani. Benden kaynaklı bir şey bu. Ve beni mutlu edemezsin kimse beni mutlu edemez. Mutluluğum bir iki gün sürer benim. Sana dahi üzüntü veririm :) :) önüne bak. Mutlu edebileceğin çok kişi var, mutlu olabilecek.
Cevap sahibi+1 yılhopalla yahu sen nasıl birisin anlamadım ki evlenme teklif etmedim sadece burdaki sohpetin hoşuma gitti sana değer verdiğim için muhabbet ederiz dedim ayrıca benim seni mutlu edemeyeceğime nerden geldin sen ben mutluluk doktoruyum :)
Soran+1 yıl:D kim dedi ki evlenme teklifi? Sadece birkaç gündür olduğu gibi mutsuzluk saçıyorum etrafıma. Sana da. Bugün de öyle. Aynı işte ne olsun sürünüyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılbence sen gülerken daha hoş birisin kızınca rahmetli ALİ ŞEN gibi oluyosun :) :)
Soran+1 yılYa :D :D kızmadım ki ben o psikolojik olarak kullandığımız gülücüklerden oluşuya kafanda. Mesela şu an cümlenin sonuna nokta koyduğumdan dolayı da kızdığımı sanabilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılyok yahu maksat muhabbet olsun burada kimse kimseyi tanımıyor birine yardımcı birini mutlu edebilirsek ne mutlu bize bak ilk paylaşım yaptığında eger gereksiz bir yorum yapmış olsaydım hiç cevap bile vermezdin ama demekki sohbet hoşumuza gitmişki 4 gündür 95 yorum yapmışız buna hiç rastladın mı :) çoğu insan bu paylaşıma sapıkça şeyler yazmış ama ben o an senin mutlu olmanı istedim ve öyle yazdım bu sen veya başkası farketmezdi sonra istersen özelde konuşuruz dedim bunu farklı yerlere çekmek içinde demedim orda her ne zaman istersen belki iki lafla seni mutlu edebilirimde gülersin diye onuda istemedin konu çok yanlış anlaşılınca cevap vermek istemedim o geceki hatam bu yüzdendi.. :) :) :) alsana gülücük
Soran+1 yılTamam anladım seni ya :)
Cevap sahibi+1 yılsorun yok o zaman :)
Soran+1 yılAynen :)
Cevap sahibi+1 yılçok sinirliyim ne yapmam lazım? :) :)
Soran+1 yılBende şu an sinirliyim :) :)
Cevap sahibi+1 yılyanına geleyim biraz döv sonra bir çay içer herkes evine :)
Soran+1 yılAy sus başa sarmayalım :D
Cevap sahibi+1 yıltamam nasıl istersen :) ee nasılsın ne yapıyon sen?
Soran+1 yılBir sorum olacak. Birine yakınının ölümünü hatırlatmak zorunda kalsan ne yaparsın?
Cevap sahibi+1 yılderim ki,, dünya fani ölüm gerçek ebediyen yaşayanı gördünmü hiç bak kemal sunalda öldü dimi kimse bu dünyada kalıcı değildir.. derim oda,, evet haklızın dediği an.. peki falan filan kişi (akrabası) ölürse allah korusun ne yaparsın.. oda baktım cvbı verdi bende başın sağolsun derim lütfen üzülme inan nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum falan derim.. hayırdır ne olduki?
Soran+1 yılYa kötü hissediyorum. Bir hikaye yazma platformunda hikaye yazıyorum ben. Bunu arkadaşım da okuyor. Ve kafamdaki seneryo gereği annesiyle babası vefat etti. Ona da danıştım. Zaten hep sorarım "Öyle mi yapsam acaba" falan diye, o da güzel olur dedi. Yazarken o duyguları hissettim. Hatta ağladım biraz. Arkadaşımın babası 3 ay önce vefat etti. Çok güçlü bir kız. Bu beni biraz rahatlatsa da bana şey diye sordu "sen bu şeyleri nasıl yazdın" bende "yazamamış mıyım" diye sordum. Bana güzel yazdığımı fakat duyguları bu kadar güzel ifade ettiğime şaşırdığını söyledi. Hatırlatmış oldum elbette. Ama o duyguları yeniden yaşaması kötü hissettirdi :( :(
Cevap sahibi+1 yılha tamam anladım valla ben sadece insanları mutlu etmeyi bilirim hiç böyle konulardan anlamam zaten birine bunu anlatmak istesem gülerek anlatırım galiba çünkü hep gülerim ben k. b valla yardım etmek isterdim :) :)
Soran+1 yılYok ya ne önemi var. Yalnız dikkat et böyle bir durumda gülme. Ben olsam bacak arana tekmeyi basardım. :D :) biraz tehditkar bir cümle ama neyse :)
Cevap sahibi+1 yılvalla hep gülen adamım hiç ağlamadı kemal sunal misali bende düşünüyorum bir gün öyle bişey olsa ne yaparım acaba :) tekme atacak başka yermi kalmadı ya :) :)
Soran+1 yılTüm erkeklerin en çok korktuğu şeydir kabul edelim. Denenmiş ve onaylanmıştır 😎 😊😊
Cevap sahibi+1 yılbelkide ama hiç dayak yemedim seni mutlu edecekse eger onuda yap :) :)
Soran+1 yılYok be saol. İlk ve son kez abime yapmıştım bunu. Ama valla bak yanlışlıkla oldu. Yani sataştı öyle. Ben de dövmeye kalktım. Çözmeye çalışma anormal bir aileyiz. Yani biraz aykırı :D ama dövüşme işi şaka işiydi. Bende tekme attım yanlışlıkla işte, o kıvranırken kaçabileceğim en uzak yere kahkaha atarak koşmuştum :D aklıma geldi gene salak gibi gülüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılestafulah :) tekme atmasaydın keşke zor durumda bide kaçman iyi olmuş yoksa seni bir güzel döverdi :)
Soran+1 yılSuç tamamen onda :)
Cevap sahibi+1 yılkime suçlu diyeyim kimsenin günahı yok belkide bu dünyada benim gibi drtli çok :) kesin öyledir
Soran+1 yılÖyle zaten. Dertsiz olan mı var ya
Cevap sahibi+1 yılaynen :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılneler yaparsın? ikidir soruyom :)
Soran+1 yılOturmuşum boş boş. Sen?
Cevap sahibi+1 yılfilim indiriyodum valla :) biraz film merakı var bende 17 bin tane film var bende eksikleri tamamlıyordum :)
Soran+1 yılVay bende çok severim izlemeyi. Ama sorsan pek hatırlamam :D bir ara kore dizilerine merak sarmıştım. Şimdi sıra hint filmlerinde :D
Cevap sahibi+1 yılben pek fark etmiyor yerli yabancı arşiv yapıyorum evet hint filmlerini severim faana, ghajini, weer zaara, dhoom 3, vs vs hepsi var bende zaten.. kore dizisiyle alakalı bir paylaşıma spartacus cvbı verdim geçenlerde inşallah sen o değilsin..
Soran+1 yılHayır değilim pek soru sormam zaten. Cevaplamam da. Kötü şeyler mi oldu yorumlarda :)
Cevap sahibi+1 yılyok sadece öyle bir soru sorulduda :)
Soran+1 yılHa anladım :)
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman :)
Soran+1 yılPeki :D
Cevap sahibi+1 yılvar mı bir emrin arkadaş k. i. b artık buraya girmem herhalde seni tanımak güzeldi..
Soran+1 yılSeni de öyle. Sende kendine iyi bak. Emrim olamaz zaten ricam yok:)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :)
Cevap sahibi+1 yılyaşıyormusun?
Soran+1 yılSence?
Cevap sahibi+1 yıltamam yaşıyorsun daha :) nasılsın?
Soran+1 yılNormalim. Sen?
Cevap sahibi+1 yıliyiyim ne olsun bildiğin gibi hayat devam ediyor :)
Soran+1 yılDaha hızlı olmalı hayat
Cevap sahibi+1 yılhiç olmadı arkadaş hep yeride saydı yılardır ben pek yaşayamadım da gerçi
Soran+1 yılYaşarsın daha
Cevap sahibi+1 yılne zaman 40 tan sonramı?
Soran+1 yıl40tan sonra olmaması bir sebep var mi?
Cevap sahibi+1 yılya zaten bişey görmedim ömrümde evlendikten sonrada iş aş eş meselesi oldumu hiç bişey yaşanmaz ve dahada boğar adamı..
Soran+1 yılevlenmek zorunda değilsin
Cevap sahibi+1 yılolurmu öyle geç bile kaldım
Soran+1 yılSevdiğin varsa evlen. Sevebileceğin varsa da evlen. Fakat öyle elalemin kafasına uyup da evlenme derim ben.
Cevap sahibi+1 yılsevdiğim yok sevebileceğimde yok annemin düşündükleri var bende ne bileyim o şekil istemiyorum ya :(
Soran+1 yılSen de annene sert çıkmak istemiyorsun. Çok sakin birisin biliyo musun? Yani normalde abilerim dahi bir anda patlayıveriyorlar. Tabii bu saygısızlık ama ne yapalım. Sen de normal bir dille anlat. Mesela evlenip bir ay sonra boşanacağını filan söyle. Buna da razı olur mu ki?
Cevap sahibi+1 yıl:) :) bizde nikahla başlar tabutta biter yani evlendin mi ölüm ayırır başka çaresi yok bizde ayrılık olmaz boşanmak öylemi :) :) anneme tık demem o uygun görmüşse bana laf düşmez
Soran+1 yılHeheyy delikanlıya bak sen :D ee işte ne güzel. Doğru olanı da bu. Sorunun ne o zaman. Bir tek onu anlamadım şimdi
Cevap sahibi+1 yılsorun yok güzel insan sorun sevipte evlenmek isterdim sorun aşk nedir hiç yaşamadım el ele tutuşup seviyorum diyemedim gözlerine bakıp ömrüm diyemedim elini tutup benimle evlenirmisin diyemedim yanaklarından öpüp aşkım benim diyemedim yani hasretim budur aşkı yaşamadım evlenince zaten yaşayamam biter o an toz pembe hayaller keşke sevdiğimle evlenseydim diyorum ben bulsaydım birini diyorum..
Soran+1 yılHayırlısı öyle be. Düşünsene yanlış kişiye takıp acı çekmekten iyidir. Hem ne biliyon ki öyle olacağını. Peki sana bir soru soracam. Ne zaman hayat senin kafandaki gibi sürdü? Cevabını bilmiyorum ama bende hep ters gitti. İyi düşündüm kötü oldu, kötü düşündüm iyi oldu. Ne bileyim işte kafandaki şeylere odaklanıp da karamsarlığa bağlama derim. burada amacım sana umut vermek de değil. Çok umut da etme, umut bazen insanı üzüyor :)
Cevap sahibi+1 yılçok sinirliyim ne yapmam lazım? :) :) haklısın belkide ne bileyim bazen insan içinde bir eksik hisediyor yani evlenmek karıyı alıp yemek bulaşık çamaşır yıkatıp yatağa girmek değil ki güzel insan bazı şeyleri çocuk gibi yaşamak gerekir evlenirsem belki o kişi çok saf ve herşeyden habersizdir ne yapacak ne edecek kendide bilmiyordur sence o zaman zor olmaz mı?
Soran+1 yılİnan bana o konuda sıkıntın olmasın yani halledilir ne bileyim :/ :/ ve ben soruyu sordum da hiç sinirli değilim sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı diyelim :) aslında arkadş olabilseydik sinir diye bişey kalmazdı sende ama sen istemedin :)
Soran+1 yılYav istemedim değil. Olmaz olmaz. Engel var. Cidden bak
Cevap sahibi+1 yılyav ne engeli güzel insan arkadaş olmamıza engel olan nedir ki sen iste dağları delerim dermişim :) :)
Soran+1 yılTabii ki engeller olabilir. İlk hatam buydu benim. Yani en çok aklımda kalan buydu. Arkadaş olmak istemiştim falan da filan. O da engel var demişti. Yani o zaman herkesle arkadaş olmak istememem gerektiğini anladım. Dediğin gibi dermişsin :) :)
Cevap sahibi+1 yılseni bu dünyada üzecek en son insan bile ben değilim yaralı olduğunu tahmin ediyordum zaten bu yüzden arkadaş olmak istiyorum belki yaralarını sarar gene kanatlanıp uçarsın diye beni tanımıyorsun doğru ama emin ol tanısan bırakmak istemesin kendimi övmekten değil dediklerim sadece güzel insansın belki saygını kazanırım falan filan dermişim :)
Soran+1 yılSaygımı kazandın zaten. O konuda sıkıntın olmasın. Önceleri de uçuyordum işte olan oldu. Belki yaralarımın sarılmaması daha iyidir:)
Cevap sahibi+1 yılolurmu kırık kanatla nasıl yaşarsın bunu bildiğim halde bir derman saramasam ben kendimi nasıl affederim bence sen düşün biraz beni iyi tanıdıktan sonra açarsın kapını bana.. zaten büyükler ne demiş tanımadıklarına kapını açma demişler dimi :)
Soran+1 yılTamam bugün düşünürüm:)
Cevap sahibi+1 yıltamam bende şimdiden memnun oldum inan beni çok sevindirdin :) sen aydan şener, in HİCRAN dizisini izlemişmiydin hiç şu an onu izliyorum ben sevdiğim diziydi zamanında :)
Soran+1 yılHayır hiç izlemedim :)
Cevap sahibi+1 yılgüzel dizi fırsat bulursan izle bir :)
Soran+1 yılUmarım fırsat bulurum
Cevap sahibi+1 yılinşallah bulursun bakalım :) ne iş yapıyon ki?
Soran+1 yılMesaj attığımda anlarsın boşver şimdi
Cevap sahibi+1 yılolur ne zaman hazır hisetiğinde kendini konuşuruz..
Soran+1 yılSanırım hiç hazır olamıycam. Çünki benle konuşman senin için gereksiz
Cevap sahibi+1 yılsürekli canımı yakmaktan ne anlıyorsun bilmiyorum ben seni gerçekten tanımak ve arkadaş olmak istiyorum aklında neler varsa at bir kenara artık ya senle 10 kez bu yüzden tartıştık zaten neden beni kendinden uzak tutuyorsun sen ben seni herşeyinle kabul ediyorum istersen hayatıma hüsrandan başka bir şey verme genede istiyorum yapma artık yapma lütfen..
Soran+1 yılOf tamam ama pişman olacaksın. Hadi iki dk çık gizliden
Cevap sahibi+1 yılçıkıyorum :) pişman olmam ben emin ol :)
Cevap sahibi+1 yılnerelerdesin sen ya bir cevap ver?
+1 yılhayat öyle hr şeyı kafaya takmak ıcın uzun degl bayan
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru uzun değil
Psikoloğa gitmen lazım istesende sakin olamıyosun nasıl olsa ilaç tedavisiyle mümkün olur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılhm teşekkür ederim :)
+1 yılKan şekerin düşük ve gerginsin vucudunu rahatlatman lazım
011 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkür ederm :)
- +1 yıl
Kim sinirlndiriyor seni
Soran+1 yılsaçma şeyler ya. mesela düşünceler. özellikle geçmişte yaptığım hataları anımsıyorum :)
- +1 yıl
Hatalar ders almak içindir sinirlenme rahatla aynı şeyleri yapma kafi
Soran+1 yılyapmam da o kişileri her gördüğünde onu hatırlarsın ya, kötü olan da onun da aynı şeyi hatırlaması :) anlatabildim mi bilmem ama anlamanı beklmem çünkü uzunnn bir konu bu :)
- +1 yıl
Anlat dinliyorum istersen mesaj yaz
Soran+1 yılrezil olmak var yahu :D
- +1 yıl
Neyime rezil olucan bee sendee;)) bende anlatırım bişi ödeşiriZz
Soran+1 yıldüşünmem lazım :D
- +1 yıl
Dıızzztttt süre dolduuuu
Soran+1 yılpeki :D :D teşekkür ederim :) :)
Gel bir kucak yapayım sana kıyamam laaan :(
05 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/ üzmeyin beni bu yüzden :(
Soran+1 yılay :) :) inşallah :( :/ :D
Soran+1 yılooo :) yapıcam bak senin hatrına :)
Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. acilen ver birine sinirin boşalır..
02 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimlisiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikoloja gitmen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılGevsemelisin gevsetmelisin kendini
048 Yorumla
Soran+1 yılnasıl :/
- +1 yıl
İnsan genelde ici doluyken sinirli olur cikat icindeki seytani disari rahatla yani onuda benmi ogreteyim gece gece
Soran+1 yıl:D tamam tamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek seni aydinlatmak benim icin buyuk bir zevkti hosumada gitti :)
Soran+1 yılbende mutlu oldum o zaman :)
- +1 yıl
Himmm guzel sevindim buna karsilikli mutlu olduk yani cok iyi mutluluk katabilirim sana o halde
Soran+1 yıltabii :)
- +1 yıl
:.) sen ciddimisin b u konuda
Soran+1 yılmutlu edebilirsin doğru :D
- +1 yıl
:) ozelime gelip yazarsan beni mutlu ediceksin gercekten ordan gorusrelim istersen
Soran+1 yılzaten profilimde gizli ve hiç bilgi vermiyorum
- +1 yıl
Anliyorum yasin kac acaba
Soran+1 yılonu da boşver :) :)
- +1 yıl
Him m sir gibi saklisin yani naptin gevsettinmi kendini mutlu oldunmu bari yaptinmi bisiler :)
Soran+1 yılzaten 3 saat önceden üzgündüm. ama hatırlayınca gene üzülüyorum :)
- +1 yıl
Neden sorun nedirki hayrola
Soran+1 yılsaçma sapan ya
- +1 yıl
nasıl yani anlamadım
Soran+1 yılküçük şeyler
- +1 yıl
takma kafana yaa gevşe biraz sakin ol yani bu saat olmuş hala ordamısın sen hayatta neler var takıl bana hayatını yaşa mutlu edim seni:D
Soran+1 yıl:D et hadi :D
- +1 yıl
yaa cidden diyorum bak saaat kaç olmuş uykum yok canım sıkılıyor bunlarımı konuşalım yoksa uçuşamı geçelim mutlu olmak için
Soran+1 yılkonuşmayalım bunları :) normal takıl
- +1 yıl
ayne yaa valla şimdi oldu yani hayatını zindan etme aksine tadına bak bu saatin konuşmaları farklı olmalı her konuya açık olmalısın uyku yok can sıkıntısı çok dimi ama
Soran+1 yılşu an uyku var :) ama genelde geceleri çok sıkıntılı olurum
- +1 yıl
uykuyu geç mesela neden sıkıntılı olursun sıkntın nedir biz bizeyiz şurda açıl bana konuşalım kaynaşalım her türlü
Soran+1 yıl:D ımm hatalarım beni sıkar
- +1 yıl
ne hataları yaptınki sıkılacak kadar
Soran+1 yılbayağı bayağı
- +1 yıl
bayağı derken ilişkiyemi girdin naptın
Soran+1 yılyuh :D hayır be saçmalama hatta hayatımda hiç öpüşmedim :D :D neyse konu bu değil sevdiğim kişiye bunu belli ettirdim. işte bu. çok çocukça geliyor dimi :) :)
- +1 yıl
eee bilsin ne olmuş yani sevdiğin değilmi buda sorunmu
Soran+1 yılo da uzun. salla :)
- +1 yıl
sanırım konuşmaya niyetin yok salla o halde
Soran+1 yılhep yanlış anlıyonuz ama ya :D
- +1 yıl
nasıl anlıyalım onu salla bunu boşver bilmem ne bunun neresi yanlış anlama
Soran+1 yılsevdiğim çocuk benden 3 yaş büyüktü. bir yıl önce gaza gelip yazmıştım ve bana küçüksün dedi birkaç lanet tesadüf de oldu. ayrıca bu çocuğu hergün görmek zorundayım, bakışlarını çekmek zorundayım. rezil olmuşum, belki alay konusu falan. bunlar bana yeterli sıkıntılar
- +1 yıl
şimdi anlaştık sanırım cidden yaşın küçük sanırım 15 16 falan gibi
Soran+1 yıl:D neden bu işler onlara mı ait :D
- +1 yıl
ne bilim öyle hissettim doğrumu bu acaba
Soran+1 yılSadece 4 gün önce 19'a girdim. Pek büyük sayılmam ama o kadarda değil
- +1 yıl
tamam şimdi oldu aklımdaki soru işareti söndü bak konuşulası birisin yani birde özele gelsen hani
Soran+1 yılBir dakika. :D kafandaki soru işareti neydi?
- +1 yıl
yaşın küçük sanmıştım ondan sordum yani:D
Soran+1 yılSende çok büyüksün yahu :D
- +1 yıl
naparsın yapcak bişi yok olan bu yani küüçüleyimmi şimdi ya da sen biraz büyü ortada buluşalım anlaşalım kaynaşalım ne dersin :D
Soran+1 yılOlduysa olur ama ilk uyuyup büyümem lazım :D :D ben yattım iyi sabahlar diyim artık :)
- +1 yıl
hadi bakalım öyle olsun iyi sabahlar tatlı rüyalar gevşemeyi unutma sakın daha kaynaşıcaz bak :D
kendini döv
06 Yorumla
Soran+1 yılyeterince dövüyorum :D
Soran+1 yılkardeşim yok ayrıca kıyamazdım :)
Soran+1 yılonu düşüncem :) teşekkür ederim ya çare üstüne çare ürettin :)
duvarı yumrukla
01 Yorumla
Soran+1 yıliçimden gelse de yapmam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince yumusarsin:)
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem