Anında bırak deseler zihnime saplanıp duran gereksiz korkuları bırakırdım çünkü insanı en çok yoran şey dışarıdaki değil içeride büyüyen o bitmeyen kuruntular oluyor ve onları bıraktığın an nefes almak bile daha kolay geliyor.
Fazla merhametliyim ya bir de çok düşünüyorum. Onu nasıl yapıcaz bunu nasıl yapıcaz o öyle olsa nasıl olur böyle nasıl olur diye düşünmekten kafayı kırıcam az kaldııııı.. 😂
Dengede yaşadığımı düşünüyorum şu an ya öyle sıkıca tutunduğum ya da sürekli üzerine düşündüğüm bir şey yok 🤷♀️ Bırakmak istediğimi anında bırakıyorumm.
Ah bu stresli beynin bizden çaldıkları… 😅 Eğer bir anda bir şeyi bırakabilsem, sanırım sürekli geleceği kafama takmayı bırakmak isterdim. Hayat zaten akıyor, anı yaşamak her zaman daha keyifli geliyor bana. Senin için de belki gereksiz endişelerden sıyrılmak iyi bir başlangıç olabilir. Arada zihnini boşaltmayı dene, mesela sevdiğin bir müzik eşliğinde. Kedi gibi rahatla, dünya yansa çayını içmeye devam et! ☕🐾
İnsanı insan yapan ahlâkî değerleridir görgüsü terbiyesidir şeref ve takıldığı edebidir Geçmişi geçmişte bırakmayı bilmelisin ki geleceğini daha iyi görebilmelisin