İnandığım herhangi bir şey için mücadele ederim sadece, vazgeçme kısmını çok doğru bulmuyorum ben, en azından kendim için çok iyi sonuçlar doğurduğunu görmedim. Bir şeylerden vazgeçme boyutuna getiriyorsa beni, o isteğimden vazgeçerim direkt.
Bizzat kendim için geride kalan her şeyden vazgeçebilirim. Lakin bunun için deli cesareti lazım. Tamam, belki benden daha kıymetli hiçbir şey olamaz ama benim kadar kıymetli olan şeyler muhakkak ki var. Onlardan vazgeçmem biraz zor olacaktır. Değer verdiğim şeyleri öyle bir çırpıda silip atamam.
İnsan için tabiki en değer verdiği başta sanırım ailesi gelir fakat bazen herşeyden vazgecebilecegin canıni bile verebileceğin şeyler vardır bir parça toprak ve onun için canını verince vatan oluyor ve bu topraklar icin canını vermiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum vatan size minnettar ruhunuz şad olsun.
Ailem için herşeyden vazgeçerim, ben anneme düşkün biriyim annem için neredeyse tüm akrabaları karşıma aldım. Terbiyesiz diyen çok oldu, ama izin veremezdim annemin boktan insanlar için üzülmesine.