Bu hayatınızda herhangi bir şey olabilir. Bunu sadece bir şey uğruna yapabilir misiniz?

Bu hayatınızda herhangi bir şey olabilir. Bunu sadece bir şey uğruna yapabilir misiniz?

Ben her zaman bu düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu savunmuşumdur. Umarım hayatım boyunca asla bu hataya düşmem. Tek biri, ya da tek bir şey uğruna hayatında geri kalan her şeyi silip atmak çok büyük bir risk. Üstelik risk olmakla beraber doğru bir getirisi de yok.
Çok güzel bir söz var, tam hatırlamasam da; hayatımızdaki her şeye ahtapot gibi sarılmamızı tavsiye ediyor. Bir kolumuzla işimize, bir kolumuzla arkadaşlarımıza, ailemize ve elbette ki bir kolumuzla da ilişkimize.
Bir şey için her şeyi yakarsam o seçtiğim şey elimden gittiğinde hiçbir şeyim olmamamış olacak.
Hiçbir şeyin ya birinin buna değeceğini düşünmüyorum.
Cevap
5Cevap
Uğruna vazgeçeceğim şeyin çok büyük, önemli ve değerli olması lazım benim için. Yapabilirim ama yeterince kıymetli bir sebebe ihtiyacım olur.
Sadece evlatlarım icin başka bir şey için vazgeçmem.
Önemli olan o şey ne? Ne kadar değer? Bunlar Önemli..
Yani bundan öncesinde bir kaç kez vazgeçmek zorunda kaldım. Bu daha zor bir durum
O "şey"in ne ya da kim olduğuna bağlı
Konuya göre değişiklik gösterir. Sonuçta herşeyden bir anda vazgeçmek kolay değil.
Kariyerim uğruna, geleceğim uğruna herkesten her şeyden vazgeçerim.
Vazgeçtik de yarı yolda elimizi bıraktılar ahhh ahh
Bu soru için düşündüm biraz 🥲
Mantıklı geliyorsa geçerim
Daha önce yaptım. Yine yapabileceğimi düşünüyorum.
O şeye degerse...
Yapabilirim
Yapmam.
Değiyorsa vazgeçerim
Hayır
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?