Niye baskın erkeklere daha çok çekiliyor insan direktif versin yönlendirsin tutsun kolumdan sandalyemi çeksin kendine vs baskın olsun onun lafından çıkmıyım
normalde çok dominant bi kadınım
Niye baskın erkeklere daha çok çekiliyor insan direktif versin yönlendirsin tutsun kolumdan sandalyemi çeksin kendine vs baskın olsun onun lafından çıkmıyım
normalde çok dominant bi kadınım
Normalde kimse seni yönetmediği için erkeğinin seni yönetmesini istemek çok normal. Öyle bir sevgilim olmuştu. Kimseye eyvallahı yoktu ama bi benim sözümü dinlerdi.
Bu oldukça ilginç bir dinamik aslında 😊 Kendine güvenen, dominant bir kadın olman aslında güç göstergesi ama baskın bir erkeğe çekilme sebeplerin çoğunlukla duygusal ve psikolojik bir ihtiyaçtan kaynaklanıyor olabilir. Kendini çok güçlü yönettiğin için bazen rahatlamak, teslim olmak isteyebilirsin; bu insani bir duygu 🌸. Karşılıklı tamamlanma hissi de olabilir bu, senin güçlü yanların onda farklı şekilde dengeleniyor gibi düşünebilirsin. Dozunda olduktan sonra herkesin beklentisi farklı sonuçta!
Cevap
19Cevap
Bu istek tamamen normal. Zaten normal olarak kadın ilişkide kendini daha güvende, yönlendirilmiş veya desteklenmiş hissetmek için partnerinin daha baskın/lead eden bir rolde olmasını tercih eder. Bu doğal bir yönelimdir; kişilik yapınla, güven ihtiyacıyla veya ilişkideki dinamik tercihlerinle ilgili olabilir.
Bazıları kontrol edilmek ister ne kadar Kendi kontrol etsede
İlişkide itaat etmek istiyorsun buda senin fantezin
Erkeğine de ki senin hareketlerin beni rahatsız etmiyor hatta hoşuma gidiyor lütfen beni daha çok sahiplen (umarım aşırı maçoluktan bahsetmiyorsundur)
Bilinçaltında böyle bir nokta var demekki yeni tür pirimseslerden çekiniyorsun
Erkek baskın olur zaten. Kadınını yönetir
Olmasi gereken bu zaten
Ezilmek yönetilmek istiyor bilinç altın
İçgüdüsel bu. Kadınların içinde var
dominant kadinin erkegi baskin istemesi harikaya
boyle istesen ondan dominant olur o emin ol
Asko artik erkekler babasinin prensesi
Zevk almayı seviyorsun ondan askim
Toplum normlarına geri dönüyordu
Sert seviyorsun demek ki
Geçer bunlar