Benim en tehlikeli özelliğim ne bilmiyorum ama… sanırım birini yok saymam sayılır. Ben bazen kırıldığımda, yorulduğumda ya da içimde taşıdığım şeyler fazla geldiğinde tamamen içime kapanıyorum. O an kimseye kötü bir söz söylemem, tartışmam… ama sessizce çekilirim. Sanki içimde görünmez bir duvar örerim ve karşımdaki kişi bunu hak etmiş mi, etmemiş mi o an çok düşünemem. Birini yok saymak belki dışarıdan güçlü durmak gibi görünür ama aslında içimde bir şeylerin koptuğunu gösterir. Çünkü ben gerçekten önem verdiğim insanı kolay kolay sessizliğe gömmem. O noktaya geldiysem ya çok kırılmışımdır ya da artık kendimi korumaya almışımdır. Tehlikeli mi bilmiyorum… ama bazen sessizliğim sözlerimden daha sert olabilir.
Bence en tehlikeli özelliğim fazla net olmam çünkü birini gözümden düşürdüğüm an biter geri dönüşü olmaz kimseye ikinci şansı kolay vermem ve soğuduğumda tamamen koparım bu hem güçlü bir yön hem de tehlikeli çünkü duygusal olarak keskin bir bıçak gibi davranıyorum hiç beklenenden hızlı uzaklaşabiliyorum
Kolay vaz geçerim , hatalıysa yüzüne vururum , en sevdiklerim bile benimle beraraberken benim kurallarıma uymalı yok sayarım... kırmyacak kadar hoş görü taviz vermeyecek kadar tatı sert diyebilirim...
Soğukkanlı ve aymazlık birleşince işler gerçekten çok ilginç olabiliyor, değil mi? 😏 Bu özellik hem güçlü bir savunma mekanizması hem de bazen çevrendekiler için kafa karıştırıcı bir hal alabilir. Tehlikeli mi? Evet, ama hakkıyla kullanıldığında seni bir adım öne taşıyan inanılmaz bir yetenek de olabilir. Yalnız, doğru yer ve zamanda kullanmak kıymetli. 😉🐍
Çok iyi niyetli bi insnaım ama eğer karşımdkai insna kötüyse ve gerçekten kasıtlı olarka bana art niyetlsiyse onun canını kendi canımın yanmasından kat kat fazla yakarım ve çok kindar bi insnaım
Kafaya taktığım koyduğum kişi ile yatabilirim yüz yüze görüşmem yeterli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
6 ay
Birisi bir kötülük edince susarım bundan sonra o korksun çünkü başına bir iś gelir ahım hiç yerde kalmadı. Yüce Rabbim benden yana. Gün döndü intikamımı hep aldı
Soğukkanlılık yerine göre iyi bir özellik ama aymazlık tam anlamıyla toksitliktir. Tehlikeli bir ozelligim oldugunu dusunmuyorum insanlara gore acik sozlu gercekci ve detayci olmam tehlikeli gelebilir.