Kin tutuşum. Bazı sınırlarım vardır herkes gibi asla aşılmaması gereken. Aşıldığında varlığını dahi umursamam o kişinin , bir anda buz keser duygusuzlaşırım. O insana karşı merhamet duygum dahi yok olur.
sinirlendiğim zaman ne yapacağımı ben bile bilmiyorum bazen lafalrımla insanları kızdırıyorum bazen kendime zarar verebiliyorum eğer ileri boyuttaysa karşımdakine bile zarar verebilirim sadece kendimi tutmaya çalışıyorum ama genellikle ben kendime zarar veririm
Sabrımın son kırıntısını tüketmişsem eğer kim sebep olduysa anında yok sayıyorum ve isterse kendini parçalasın umrumda olmaz o saatten itibaren. Bol bulunca insanlar tükenince ne olacağını merak ediyor galiba, ben de gösteriyorum işte istediklerini.
Ya ben o kişiden bıkınca daha çaresi olmuyor ne kadar affettitirse affettirsin ben onun hayatından çıkmaya çalışıyorum bir şekilde genelde o kişi artık canıma veya akıl sağlığıma kast ettiğinde oluyor bu.
Engel diye bişey tanımam birisi benim yapacaklarıma karışamaz özgür olmalıyım aksi taktirde çevremdekilere zarar verebilirim yani inatçı ve hırslıyım kendi düşüncemi belirlerim başkasını dinlemem