#heartoffire

Vazgeçtiğim zaman tehlikeliyim Çünkü kaybetme korkusu yoktur ve duygu bitti mi bence karşı taraf için tehlikelidir çünkü umursamaz olursun hiçbir şey senin bir şey i ifade etmez İnsanları bu raddeye getirmeden önce çok düşünmek lazım ona göre hareket etmek lazım ama bencilce davranıp hayatını kararttığın zaman karşındakinin ne sevgisi kalır ne saygı kalır ne de kaybetme korkusu kalır ne de merhameti kalır bu durumda bence insanların en tehlikeli olabileceği zaman çünkü karşındakinin canını en kötü böyle yakabilirsin 🔥
Kıskanç olduğum zama kaeda ve acıktığım zaman öğleden deliye dönüyorum işte o zaman ben, ben olmaktan çıkıyorum. Her şeyi kırıp döküyorum. Karşımdaki çok sevdiğim olsa dahi kalbimi kıracak onu üzecek en kötü sözleri söyleyebiliyorum.
Açken ve ilk uyandığım o an, mümkünse kimseyi görmesin gözüm. Öyle aksi, öyle çirkef, öyle hırçın uyanıyorum.😒
ahaha ayy maalesef biliyorum :D :D :D
Shahah😂😂😂 Şanslı pislik seni.😏😂😂
ahahah lanet desek biz ona 😂😂😂 şaka şaka tamam ağlama çok çirkin oluyorsun ahahah
😒😒😒😒😒😒
ahahahah 😂😂😂 en sevdiğim bakışım 😏😏😏 benim biliyo muydun

Hadi hadi tamam.😂😂
heh ben de diyordum iki gözümün çiçeği nerde kaldı ahahah 😂😂😂
Heeeğ ben miiğ? Geldim geldim, bu kadar özlediğini bilsem daha erken gelirdim.😏😀😂😂😂
😂😂😂 hasretinden prangalar eskiticem diyorum da hiç ayrı kalamıyoruz ki lanet olsun ahahah
Hayatıma bir lanet gibi çöktünüz, gözümü sizinle açıp, sizinle kapıyorum. Neyse ki rüya gören biri değilim de, ablam gibi rüyalarıma alet edemiyorum sizi.😂😂😂
vuhuuu 😈 😂😂😂 rüyaların kadınıyız işte daha ne istiyorsun ahahah
Shshsh😂😂😂 ya yaa tabi, fazla Smell ve abla dozundan ölçem.😂😂
Sorumdasın farkındasın dimi 😂😂 üst komşundan önce seninle ilgili planlarımı uygulamaya geçirmemi ister misin ahshah
Hıığğ ne? yooğ. 😶😳😳
Oldu o zamaağn, ocakta yine yemeğim varmış benim.🚶♀️🚶♀️
Ay yalvarırım rahat duğğğr. Shahah😂😂😂
Ben mi hiç tehlikeli biri olduğumu düşünmüyorum. 😃
Ponçik dimi hiç 😂😂😜
Teşekkürler bebeğim💋
Cevap
78Cevap
Biri darladığı zaman çok sinirli oluyorum.
Birde uykudan uyandırılmayı sevmiyorum. Hele bide saçma sapan bir sebeple uyanıyosam tamamdır gün boyu sinirli olurum😬😬😂
Sinirli halim ve aç halim😆 sinirlendiğimde şerrimden korkmak gerek bence. Açken de çok gergin olurum.
Her şeyin farkında olup, hiçbir şeyden haberi olmamış sanılan halim. 🦁
Kıskançlık halim tehlikelidir.
Kan kustururum, canından bezdiririm, psikopata bağlarım...😄😈
İsmin a hâli olunca tehlikeliyim
Selam gadası 🙃
Benim her halim insana neşe verir.
donuk görünmeye başladığımda çünkü o an seni dinlemiyorum aklım kaymaya başlıyor kaymasın diye uğreaşıyorum.
kahkaha atmaya başladığımda çünkü muhtemelen sana yapacaklarımı hayal etmişimdir ve sen onları yapacak bahaneyi bana vermişsindir (nefsi müdagfaya sığınabileceğim bir durum yaratmışsındır)
Dediğin gibi açken agresif oluyorum bir de uykudan uyandırılırsam zaten geçmiş olsun üst komşu ile ilgili planlarım var zaten bu yüzden ahsh
ahaha :D bizi de çağır planları uygularken lütfen dimi @sssicaksutlukahvem 😈
Shaha😂😂 Cephanemle gelirim ama sizde bana geleceksiniz sonra, benimde üst komşularıma dair mükemmel planlarım var.😒
Tamamdır dhdh
Açken gerçekten çok sinirli oluyorum ama saman alevi gibi parlayıp sönen cinstenim.
Benim en tehlikeli olduğum zaman umursamaz hale geldiğim zamandır.
Kıymeti kalmayan şeyler zerre kadar umrumda olmazlar.
Çok sabırlıyım arkadaşım. Sabrımı taşırmaya yönelik hareketler devam ederse sıkıntı büyük. Yanlız! yanımda tanıdığım bir kadına, kırıcı saygısızca bir tavır sergileyen hemcinsim korksun benden. Anında 360° dönerim. Sert bir üslupla ikaz ederim.Özür dilemezse hiç anlamaz kesin yer aparkatı.
Aynı şeyi sürekli anlatmış anlatmış fakat değişen bir şey yoksa aksi ıspatlanammıyorsa bir sonra sürekli tekrar tekrar etmissem sabır taşı değiliz korkun benden...
Yutuyormuş gibi yapıp yutmadığımı anladıkları zaman, kendilerini akıllı zanneden insanların, yaptıkları akılsızlıkları seyredip gülüyorum
kıskandığım halim otu boku kıskanmam ama kıskanırsam tehlikelim diyorum bebeğim anlamıyorsuna bağlarım 😀
Suskun halim çok tehlikelidir. Genelde konuşkan ve muhabbeti hoş bir insanım ama suskunlaştığım an kesin bir sıkıntı vardır.
Damarıma basıldığında ben bile kendimden korkuyorum..
Neler yaparım kestiremiyorum..
#Vesselam
Haksızlığa uradığım zaman. Ne yapacağımı asla kestiremem.
Tehlikeye gerek yok aç iken bı ben ben değilim çok sinirliiyim
Hıc bır halım tehlıkleı degıldır her halımle mantıgımı kullanıp beynımı yonetırım
Erkeklik duygularım kabarinca cinsel açlık olabilir
Sevdiklerime yapılabilecek her han gibi bir kötü davranışta..
Sinirli halim çok sert oluyom patlama oluyor. Ama kolay kolay sinirlenmem
Ödeşmeye karar verdiğim andan itibaren herkes korksun
Üç durum söz konusu bende. Aç halim, sinirli halim, yüksek libidolu halim
Sahiplenme ve kıskançlık damarım tehlikeli olmanın ötesinde yakıcıdır.
Öfke halim fenadır. Ne ağzımdan çıkanların sorumlusu ben oluyorum nede yaptıklarımın.
aha bu ben 😂😂
Bana küfür edildiğinde hatta dayak yediğimde bile bıryere kadar hazmedebılırım lakin karsımdakı benı kucumserse o zaman korksun benden.
Ben açken tehlikeli olurum. Nasıl yiyeceğimi bilemem 😈😄
Yaralı halimden. İntikam için Hertürlü stratejiyi yapabilirim
Sinirli halim. Ben bile kendimden korkuyorum. Ama eskiye kıyasla daha olgunum.
Alkollüyken çok tehlikeliyim , kafa da bitirdiğim bir şey de kesin biter , bana zararı olsa bile , özetle tehlikeliler kategorisindeyim ama sorarsan mizahşörümdür 🙂
Benim tehlikesiz olan hayalim yok ki
İstediğime ulaşamadığımda
Sevdiklerim üzüldüğünde tehlikeli olurum
Açken evet açken ama neye açken… 🤪😎
Sinirlenirsem sıkıntı.
Sinirli olduğum zaman
Kontrolsüz öfkeli halim
Haksızlığa uğradığım zaman tehlikeli olabiliyorum
sabirliyimdir ama patlama anım pek iyi değildir
Benim adım bomba soyadım ölüm
Libidom yükseldiğinde tehlikeli olurum
Açken çokk sinirli oluyorumm
Stresli halim. Valla çok kalp kırarım istemeden.
Ben sessizken tehlikeli oluyorum
Sevdiklerime dokunulduğunda
Tripli halimken 🤣
Sinirliysem ve bunu içime atmamışsam.
Kolyemin kaybolduğu halim
Açken ben ben değilimdir
Uyaninca ve aç olunca
Ben sinirliyken tehlikeliyim
aşırı suskun olduğum halim
Sessizliğimden korkmalısın
Uysal bi kedi gibiyimdir.
Şeker hastasiyim düştüğü zaman