Bi erkeğin en son seçeceği kadın en çok üzeceği kadınmış.. diyorlar doğru mudur? 🤷🏻♀️

Bi erkeğin en son seçeceği kadın en çok üzeceği kadınmış.. diyorlar doğru mudur? 🤷🏻♀️

Bence şöyle bir gerçek var ki çoğu insan buna itiraz edemez Hepimiz, görülmek ve anlaşılmak istiyoruz.
Açıkçası ben şöyle düşünüyorum; insan ne kadar güçlü görünmeye çalışsa da, ne kadar bağımsız olduğunu söylese de, içinde bir yerde biri gerçekten beni anlıyor mu? diye soruyor. Bu, bence hepimizin ortak noktası. Çünkü anlaşılmak insanı hafifleten, yalnız olmadığını hatırlatan bir his. Ve bence bu ihtiyaç, yaşımız, karakterimiz, geçmişimiz ne olursa olsun değişmiyor. İnsan olmanın en temel yanlarından biri bu bi yerde biri, bizi gerçekten duyduğunda içimiz rahatlıyor.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Ekonomisi bozuk fakir bir ülkeyiz
Aslında insanlar bazen en çok üzdüklerini en son seçmez, daha doğrusu bu bir genel doğru değil. Genelde üzülen taraf, duygularını yoğun yaşadığı için karşıdakini suçlu olarak görme eğiliminde olur. Ama ilişkilerdeki seçimler çoğunlukla kişisel dinamiklere ve geçmiş deneyimlere dayanır. Karşılıklı anlayış ve iletişim varsa, herkes kendi mutluluğunu bulabilir. 😊🖤
Cevap
11Cevap
Herkesin kabul edeceği gerçeği söyleme vakti geldi :) bu uygulamada senden daha güzelini görmedim 😂
Teşekkür ederim ama var tabii ki 🙏🏻🤭
Hiç sanmıyorum 😂
Var var ya 🙈 utandrma sus var de geç
Hem güzel hem de uyangaç :) vay be analar ne kızlar doğurmuş maşşallah :)
😅😂
O tırnakların hali ne 😂 çorba kepçesi gibi 😍😍
Aaa çok uzatmadım ya niye öyle diyoon
At bi foto bakim kısa mı uzun mu 😍
Erkeklerin üstüne bu kadar çok gelmeyin nolur 😭😭😭😭
Doğruya doğru..
Bazıları öyle düşünmez
Böyle şeyler mış miş ile yapılan varsayımlar ile olmaz bazı şeyler bizim tercihlerimiz den oluyor evet ama ilk belki de son bilinmez
Bir şeyin olmasından ne kadar çok korkarsan, olma olasılığı o kadar artar. Korkularını beslemeyi bırak.
Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür.
Gerçek şu ki beşikten atlar uçuruma varoşların umutları
Kabul ya. Erkek dediğin canlı “düz”dür. Kadın öyle değil asla
Ölüm var bu gerçekten kimse kaçamaz ve en sevdiklerin üstüne toprak atıp seni unutacaklar
Yani pek doğru olduğunu sanmıyorum
Hangi konu da?
Genel olarak
Hepimiz ölücez😂
kadınlar detaycı evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar