herkesin libido problemleri olduğunu a-zgın olduğunu ve önüne gelene orasını burasını atıp sanalda cinsel aktiviteler yaptığını düşünüp taciz eden çok. herkes karşısında kini kendi gibi sanıyor düşünüyor hareket ediyor zira böyle bir şey değil. anonim bir uygulama kullanıyorsun diye herkes öyle olmuyor ama insanlar bunu bu şekilde doğru olarak görüyor. onu demek istiyorum. burayi bile o duruma çevirmişler sonra bizi suçluyorlar ne işin var o zaman burada diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kadınlar karaktere bakar..
dorusu kadınlar tipe bakar..
O hikaye mutlu son ile bitmiyor
Filmin sonunda herkes ölüyor
Giden gelmiyor
Güzel günler bizi beklemiyor.
Evet benim dusuncemde oyle
Avrupa bizi kıskanıyor. Yanlış.
Doğrusu “Avrupa bizi çok kıskanıyor “
Teşekkürler
Bu yanlis
Evet benim düşüncemde öyle
Haklisin o zaman
herkes libido problemleri çeken bir ergen değil.
herkes öyle sanıyor ama yanlış.
Nasil yani
herkesin libido problemleri olduğunu a-zgın olduğunu ve önüne gelene orasını burasını atıp sanalda cinsel aktiviteler yaptığını düşünüp taciz eden çok. herkes karşısında kini kendi gibi sanıyor düşünüyor hareket ediyor zira böyle bir şey değil. anonim bir uygulama kullanıyorsun diye herkes öyle olmuyor ama insanlar bunu bu şekilde doğru olarak görüyor. onu demek istiyorum. burayi bile o duruma çevirmişler sonra bizi suçluyorlar ne işin var o zaman burada diye.
Evet abaza ve kezbanlarda kaynaklaniyo
Kuzenim bir şerefsiz ama herkes onu iyilik meleği sanıyor bu hayatın en acımasız gerçeği
AKP Türkiye değer katı diye düşünen dayılar var, Dayııı yanlış bilgi o bizim ekonomi nerede?
Kimse kimseyi kulağı ile dinlemiyor
Evet dogru
Sen bana neden cevap vermediiiin
Sen vermedin bence
Aslında kimse kimseyi sevmiyor
Onu biliymiyomuyuz zaten
Bilmeyen çok..
Evet genelde yalanlar tatli gelir insanlara
Güneş aslında beyaz renkte
En nadir bilgi
He.
Yildizlar nasil parlar peki