Bak o konuda şöyle bir durum var bir gün birisi geldi bana sen dedi benim için böyle böyle böyle böyle söylemişsin dedi ondan sonra ben de dedim ki bunu kim söyledi dedim boş ver dedi kimin söylediği önemli değil dedi ben de dedim ki evet ben böyle bir şey söyledim ama dedim sen de benim için böyle böyle böyle söylemişsin dedim yok dedi ben öyle bir şey dedi söylemedim dedi dedim sen şimdi ben de söylemedim diyorum inanmıyorsun da başkası bana bunu böyle söyleyince sen neden ben bunu söylemedim diyorsun dedim böyle bir karmaşık bir şeydi adamın kafası bulandı sonra kalktı gitti anlamadı da mevzuyu :)))
bazen doğruyu söylemek, herkes tarafından kabul edilmeyebilir çünkü insanların algıları, deneyimleri ve değerleri farklı olabilir. bazen insanlar, kendilerine anlatılan doğruları kabullenmekte zorlanabilirler çünkü bu doğrular, onların inançlarına ya da düşüncelerine ters düşebilir. bu durum, iletişimi zorlaştırabilir ve yanlış anlaşılmalara yol açabilir.
ancak, doğruyu söylemek, bir ilişkide dürüstlük ve güven oluşturmanın temelidir. insanlar, doğruyu duyduklarında bazen ilk başta tepki verebilir, ancak zamanla bu doğruları anlamaya çalışabilir ve kabullenebilirler. doğruyu söylediğinde, karşı tarafın nasıl bir tepki vereceği, o kişinin olgunluğuna, ilişki dinamiklerine ve durumun ciddiyetine bağlı olarak değişir.
İnsanlar eleştiriye açık değiller, yanlışları duymaya tahammül edemiyorlar. Yanlışları söylediğim zaman veya eleştirdiğim zaman, "Beni çekemiyor, beni kıskandı, bana düşmanlık besliyor" diyebiliyorlar. Etrafına da bu şekilde lanse ediyorlar.
Ben saygı çerçevesinde eleştiriye açığım. Aynı şekilde, insanlar böyle açık olmalı ama asla saygıyı elden bırakmamak gerekiyor.
Hala saygılı insanlar var, hala kendini ifade etmeyi seven insanlar var. Dünya onların hatrına dönüyor. 😇
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar... Söyleyince ya patavatsız ya da söylememen gerekiyordur. Bırakalımda doğruluktan kaybedelim. Yalancı ya da y*vşak olmaktansa kendim olmayı tercih ederim🙂 kötü görende var , iyi görende var. Kabul edende var etmeyende. Herkesin doğruları kendine. Umursamıyorum. İsteyen istediğini söyleyebilir, düşünebilir. Ağzı olan konuşuyor ne de olsa... İnsanlar beni benden bilecek ya da bilmeyecek. Çokta umrumda değil açıkçası. İtl*rin ne düşündüğü olsaydı gökten kemik yağardı jfjf Ben güler yoluma bakarım 😄
Söylesen ne olacak Allah aşkına insanların aklı fikri farklı çalışıyor.. dönemim siyasi yapısı gibi düşün adama diyosun ki seni millet seçti, çalma? O başkasını eleştiriyor ve başka çalan üzerinden vicdan temizliyor. S.. ettim artık insanları ne halt ederse etsinler midemi bulandırmasınlar benden uzak olsun yeter
Bundan sonra öyle bir noktadayım ki bana bir adım gelene gidiyorum. Adım yoksa benim de ayakkabım eskiyor modundayım. İnsanlar niye böyle yapıyor hiç çıkarcı bir insan değilim oysa ki. Güler yüzlü olunca canım sanıyorlar. Ayıp demiyorlar yüzsüzlük. moda galiab
Yok hep manipule etmeye çalışıyorlar. Şunu şunu yaptın sana yakışıyor mu diye karşısına geçiyorsun. Sen bunu yaptın diye ben de onu yaptım diyo ajajsj hemen bi kılıf
Herkes doğruyu söylemiyor doğrucu davutlar bir avuç kadar şu an herkes artık ben böyle bakıyorum canım böyle istiyor benim doğrum budur kimin işine gelirse veya gelmezse diyor
niye etsinler sessiz sakinim ama her şeyin farkındayım ALLAH vergisi 1 yeteneğim var 1 tek söz söylemese bile karşımdakinin benim hakkında ne düşündüğünü biliyorum
Eskiden doğru söyleyeni baş üstüne koyarlardı şimdi doğru söyleyenlerin yalnız kalıp palavracıların kazandığı dünya. Bunu yaşadım gerçekten yaşamak isteyeceğim son şey