Artik sinirlerim bozulmaya basladı umursamayayim diyorum ama bunlara cok maruz kalıyorum insanlar neden boyle hadsiz?

Tarih bilgisi oldukça fazla olan bir asker arıyorum asker olmasını istiyorum çünkü askeri bilgileri en iyi askerden öğrenebilirim ve tarih bilmesi de onemli cunku bu 2 kinu haklinda derin sohbet etmeyi, ogrenmeyi, arastirmayi cok seviyorum ama iyle boyle degil beni ben yapan özellikler bunlar herkes farklidir ben de boyleyim ve bunlar benim icin o kadar kiymetli ki anlatamam ve ilk kriterim bu yani tipe vb bakmam cunku bne bu kinular hakkind abilgi ogrenmeyi cekici buluyorum harika bir sey bence ama toplumda herkesi bir tutup yargılamak artik cok yayginlasti bu yuzden ya cogu kadin tipi begeniyorsa sen yalancisin her kadin boyledir diye genellemelere maruz kalıyorum ya da iyy oyle kriter mi olur cuce cirkin birisiyle mi evleneceksin sirf bilgisi var diye elestirilere maruz kaliyorum
Artik sinirlerim bozulmaya basladı umursamayayim diyorum ama bunlara cok maruz kalıyorum insanlar neden boyle hadsiz?