Gizli Üye(36-45)8 ayDoğum günü haftam dı nişanlanmak üzere olduğum ve 2 ay içinde evlenme kararı aldığım aşık olduğum adam ile nadir sürtürşmelerimizden birini yaşamıştım,1 buçuk aylık bir uzaklık vardı görüşememiştik böbrek rahatsızlığı sebebi ile o süreçte onsuz kalmak psikolojimi tetiklediği için en ufak birşeyde şüphelenip annesini arayıp çaktırmadan bilgi alıyordum evde mi diye,2-3 kez bu tekrarladı, erkek kardeşini telefona istediğimde antenleri yerinden oynamıştı ama ben ayrılmak isteyeceğinihiç düşünmemiştim çünkü bana çok aşıktı, bu evlilik arefesinde istediğimiz bazı şeyler de yolunda gitmeyip önümüze engel çıkınca 1 gün yazmadım, tam doğum günümde o da yazmadı, ertesi günü barışırız diye umdum çıkıp evime geldi konuşmak için ve yapamadığını ayrılmak istediğini söyledi sebeplerini saydı evlilik arefesinde bu davranışlarım onu ürkütmüş, aslında böyle bir karakterim olmadığını biliyordu ama o anın stresi mi retrodan mıdır nedir ayrılma isteği beni mahvetti ağlamaya başladım özürler diledim öleceğim sandım resmen, kafam kazan gibi ateş gibi oldu. Bir hayli uğraş verip izah etmeye çalıştım sonra oda pişman oldu ağladık ikimizde sarılıp. Çok kötüydü, ertesi günü çok pişman oldu ayrılık kelimesini söylediği ve beni ağlattığı için. Allah düşmanıma bile vermesin bu duyguyu hayatınızın tamamı oluyor ve elinizden kaymak üzere aman evlerden ırak. Şükür şimdi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ayrılık acısını ben de yaşadım… İnsan gerçekten sevdiği yerden kopunca, sanki içinden bir parça eksiliyormuş gibi oluyor. Ben o süreçte duygularımı saklamadım; canım yandıysa yandığını kabul ettim, özlediysem özlediğimi söyledim. Ama zamanla şunu gördüm: Ben ne kadar kırılmış olsam da, toparlanma gücü yine içimdeymiş. Kendi kendime sarılmayı, kendimi dinlemeyi, ihtiyaç duyduğum anda kendime sahip çıkmayı öğrendim. Şimdi dönüp baktığımda, o acı bana hem sabrı hem de kendi değerimi hatırlattı. Yani evet, yaşadım… ama iyileştim. Çünkü ben kendi yaramı da kendi şefkatimle sardım
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayYaşadım evet, hemde ayrılmadan. Eşimin kötü bir huyu vardı. Yeni evliyken en ufak kavgada iyi o zaman boşanalım demesi gibi… Ayda bir falan hep aynı hikaye, aynı tehdit… iki gözüm iki çeşme…ta ki benim canıma tak edene kadar. Günlerden bir gün yine aynı, üften püften tartışma, bizim ki yine boşanalım dedi. Tamam dedim ve…. bitti! (Ayrıntılara girmeyeceğim) Tabii ki boşanma falan olmadı 😂 Bir daha da boşanma kelimesini duymadım 🤣🤣
22 Yorumla- 8 ay
Teşekkür ederim ☺️ boşanmak için geçerli sebep de yoktu. Zaten hakim karşısında çıkıp ne diyecektik? “Büyük bir sorunumuz yok, arada sırada tartışırken eşimin çocukluğu tutuyor boşanalım diyor, bende onun “çocukluk” hayalini gerçekleştireyim dedim” mi diyecektim 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayAşk acısı yaşamadım çünkü bu girdabın içerisine girersem benim için zor olacağını bildiğimden dolayı sevdiğim kişinin doğru kişi olmadığını düşünerek kendi kendimi teselli ettim diyebilirim. Duygularım ile değil mantığım ile bakmayı tercih ettim
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık acısı mı… Of yani, aşka inandığım kadar ayrılıkların da bir parçası olduğunu kabul ediyorum, ama kolay mı dersen, hiç değil! Hem yürek hem de zihin bir döngü yaşıyor o süreçte. Sen nasıl hissediyorsun şu an? Konuşmak iyi gelir, anlat biraz! 💔🌧️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206b cevap paylaştı.
u 8 ayYaşadım evet
12 Yorumla
s 8 ayÜzüldüm dostum adına
- 8 ay
Geçmişi düşünmüyorum dostum boş verdim 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
8 ayGeçmiş dönemde çok oldu gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayOff... ayrılmak istiyorum dediğinde başımdan kaynar sular dökülmüştü bu deyimi gerçekten yaşadım
ama sonra buzz gibi oldum direk soğudum kız arkadaşları arıyor demekki sevmemişsin felan hiç dönmedin aramadın nasıl sevgi bu dinledim dinledim hiç bişe demeden telefonu kapattım ve öyle soğudum ki bi daha kimseyi sevemedim sevmeye çabalasamda olmuyor sevemiyorum 🥹
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
8 ayDibine kadar.
Hatta biraz mübala sanatı yapayım.
Tabağı ekmekle sıyırdım diyebilirim.
Mesele bu acıyı yaşamak değil ki.
Mesele bu acıdan öğrenmen gereken ne?
Bunun farkına varmak.
Mesele bu acı da kaybolmak mı?
Yoksa dik durup , kendi içine dönüp , ne istediğine karar verip hayatın her şeye rağmen devam ettiğini kabul edip kaldığın yerden adım atmak mı?10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayEvet.. O kadar çok ağladım ve o kadar çok kustum ki, öleceğimi sandım.
Nitekim ölmedim. Artık kusmuyorum, ara ara ağlıyorum. Ama bu bilinçli bir ağlama değil, saçma sapan aniden gelen gözyaşı gibi.
Ne çektik be.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
8 ayBen sevdiğimin hayatındaki kadın ile anılarını dinleyip ona taktik vermiştim bendeki sabır kimsede yok. Ayrılık acısı ne ki… bazı acılara içim yandı susturdum, içimin acısı dışıma vurunca farkettim durumun vehametini orada durdum 😇
12 Yorumla- 8 ay
Amin 🌸
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şirinevler meydanın ortasında yere çömüp hıçkıra hıçkıra ağladığımı unutmadım kdkdkdk
21 Yorumla
7 ayYaşadım. Yaşıyorum. Çok yakınım ama bir o kadar da uzağım...
Gidemem gitmem...
Benden ona zarar gelmez.
Ama keşkem büyük...
O gün ve sonrası için doğru olanı yaptım uzaklaştım ama bugün olsa asla bırakmazdım.
10 YorumlaYok be hiç yaşamadım nasıl bir acı bilmiyorum dışsrsan gördüğüm kadarıyla sancılı
117 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
8 ayİlk zamanlar evet ama zamanla artık alıştım
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDibine kadar yaşamıştım bir zamanlar hadi git artık deyişi hiç gitmez kulaklarımdan. Sonrada ruhsal ve ekonomik alanda battım hayatım 10 yıl geriye gitti.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır yaşamadım. Ama çok zor olmalı diye düşünüyorum
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok yaşadım, yeni aşklara yelken açtım..
Bal arısı oldum her çiçekten bal aldım..12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYaşandı bitti artık güvenmenin kırıklığı ve nefret var artı farkındalık
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
8 ayYaşamayan yoktur bunu ya.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yaşadım ve çok yıpratıcı bir şey hele çok değer vermiş isem
20 Yorumla
8 ayEvet yaşamıştım gençlikte oluyor böyle şeyler normaldir şimdi düşününce gülüyorum kendime :)
10 YorumlaÇok ağır iki acı çektim. Acısı bile güzeldi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
8 ayçok kez ayrılık yaşadım ama 1 tanesi acıttı. bana büyük hayaller kurduran kadın terk ettiğinde çok canım yanmıştı. şimdi geriye dönüp baktığımda olması gereken olmuş diyip iyi ki terk edilmişim diyorum
00 Yorumla
8 ayYaşadım evet
31 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 8 ayYaşadık
25 Yorumla- 8 ay
Öleydik de.. :D
- 8 ay
Tecrübe ya tecrübe. Yaşandı bitti skfj
Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yaşadım 🥲
23 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bir kere aşık oldum sonrasında ayrılınca üzüldüm🙂
17 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 8 ayEskidendi çok eskiden sdfff
12 Yorumla- 8 ay
Evet çok doğru ✔
- Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı.
8 ayHıhım oldu bir defa
14 Yorumla- 8 ay
Evet 2 sene kadar😀
- 8 ay
Biraz öyle oldu evet 😀😀
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evett zordu sonra kendimi zor toparlamıştım
11 Yorumla
8 ayEvet uzun zaman önce
13 Yorumla- 8 ay
Evet öyle hatırlanacak bir anı olarak kaldı hayatımda
Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Hala acısını hissediyorum maalesef
19 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
8 ayAcı demek yetersiz kalıyor Dünya başına yıkılır !
13 Yorumla- 8 ay
Kendini yetersiz olduğunu hissetmesini sağlar
- 8 ay
Çok haklısınız
8 ayyaşamayan varsa sitede topluca bi tebrik edelimm
17 Yorumla- 8 ay
Ben yaşamadım huhuu😄💅
- 8 ay
@Bichoteva0 oo zaman tebriklerr gelsin 🤩🤩
- 8 ay
@liwes cevabına katılıyorum daha yolun başıı :D @Bichoteva0
- 8 ay
@liwes kötü yürekli seni. d
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayArtık hayatta olmaması gibi mi?🙄
14 Yorumla- 8 ay
Evet en yakınımdan birini kaybettim. Onun dışında ayrılık acısı bilmiyorum ben. 😑
- 8 ay
Amin.
m 8 ayHayır, yaşamamak için de sevgili yapmıyorum😘💅
15 Yorumla- 8 ay
Bekarlık sultanlıktır boşuna mı demişler. d
- 8 ay
Yemedim ama anlıyorum😛
Birleşememe acısı dahil mi
12 YorumlaYaşamadım diyen hayatta hiç bir şey yaşamamıştır.
00 Yorumlayaşamadım birine üzülcek kadar değer veriyip önemsemedim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
8 ayYaşamıştım ama sayesinde çabucak toparlamıştım..
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayBir kere yaşamıştım sadece evet.
20 Yorumla
8 ayHayır hiç ilişkim olmadı.
10 Yorumla
8 ayYaşadık, sağlık olsun
10 Yorumla
8 ayBaya uzun zaman oldu
10 Yorumla
8 aySağlam bir tane
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet yaşadım
10 Yorumla
8 ayNe acılar yaşadık ama öldürmeyen güçlendiriyor
10 Yorumla
8 ayYaşadım evet
10 Yorumla
8 ayMalesf öyle canım bir dönemim olmuştu
10 Yorumla
8 ayYaşadım. diş ağrısindan kötü
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaşadım yaşıyorum
11 YorumlaAldatılma acısı çekmiştim
11 Yorumla
8 ayYaşamadım
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
8 ayyasandi malsf
12 Yorumla- 8 ay
haklisin
8 ayBiraz hemen geçti😂
11 YorumlaAyrılık acısı çekmesi için yaratılıp dünyaya gelmiş olan insan kimdir derlerse “o benim “
00 Yorumla
8 ayYaşadıimm
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşk acısı çektim 😥 çekiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayEvwt yaşadım zamanında
00 Yorumla
8 ayHihim hâlâ taze 🥲
00 Yorumlao acı hariç hertürlü acıyı yaşadım
00 Yorumla
8 ayEbet
20 Yorumla
8 ayYaşadım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayEvet yasadım
20 Yorumla - Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat