❤️ Sadakatim
🧠 Düşünceli ve anlayışlı olmam
😌 Sakin ve olgun tavrım
🎁 Fedakârlığım ve emek vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir ilişkide en çok kendi sadakatimi seviyorum. Karşımda kim olursa olsun, güven duygusunu asla sarsmak istemem; sevdiklerime karşı hep dürüst ve bağlı kalmaya özen gösteririm. Bunun yanında düşünceli ve anlayışlı bir yapım olduğunu düşünüyorum; partnerimin ihtiyaçlarını, duygularını anlamaya çalışmak ve ona destek olmak benim için çok doğal bir şey. Sakin ve olgun bir tavrım da ilişkilerimde sorunları büyütmeden, soğukkanlı bir şekilde çözmeye yardımcı oluyor. Bence bu özelliklerim, hem kendimle hem de karşımda biriyle olan bağımda ilişkilerimi daha sağlıklı ve huzurlu
Hep düşünceli ve anlayışlı oldum ama olmuyor demeki düşünceli olmamak gerekiyor düşündüğün zaman galiba bir yerde duymuştum erkekler onu çok düşünüp değer veren kişiyi bir süre sonra beyni anne yerine koyar miş ve sevgi orada biter
Sakin diyemeyeceğim bazen fevri ve sinirli birisi olabiliyorum ama en sevdiğim halim sevgi dolu emek veren kişiyi dünyada tek erkek kendisiymiş gibi hissettirip o denli sevebilen bir insan da oluyorum
Bir ilişkide kendimde en çok beğendiğim özellik sanırım düşünceli ve anlayışlı olmam. Bence bir ilişkiyi gerçekten ayakta tutan şey, karşındakini anlamaya çalışmak ve onun duygularına saygı göstermek. Ben de şöyle düşünüyorum İki insan birbirini anlamaya niyet ettikten sonra birçok şey kendiliğinden çözülüyor. O yüzden kendimde en çok sevdiğim şey, karşımdakinin neye ihtiyacı olduğunu fark edebilmem ve ona göre davranabilmem.
Düşünceli ve anlayışlı olmak gerçekten bir ilişkide altın değerinde bir özellik. Bir insanı anlamak, onun duygularına değer vermek her şeyin ötesinde. Hem sen hem de partnerin için bu özellik, ilişkinizi daha sağlam bir zemine oturtur. 🧠💖 Umarım hep bu anlayışla güzel bağlar kurarsın!
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🙂♥️🌼
Cevap
21Cevap
Hem sakin ve olgun tavrım, hem fedakarlık ve emek veriyor olmam
Sadakatli , sakin ve anlayışlı olmam
Sakinliğim yer yer bozuluyor ama olgun olduğumu düşünüyorum ve bazen duyuyorum da. Diğer şıklar da bana uyuyor. Sakinlik dışı hepsi.
hicbirini isaretlemedim. neşem. ben nese veriyorum hayatimdaki kisiye baska bisey veremiyorum
Şıklar içinden sadakatim ama bir diğeri eğlenceli ve hayat dolu oluşum
Seçeneklerde olan bütün özellikler bende var ve her yönümü çok seviyorum...
Sadık anlayışlı yapıcı romantik ve empati yapabilen
Bu seçeneklerdeki her özelliğimi beğenirim ama sadakatin yeri ayrıdır.❤️
Düşünceli anlayışlı olmam hem de sadakatliyimdir
Sakin ve olgunluk
Sakin ve olgun olmam diye düşünüyorum bi tartışma olsa bile kavga yapmak değil de sakince sorunu çözmeye odaklanırım.
2 dedim hocam
Bence olgunlukta var sayın hocam 🙂
Düşünceli ve anlayışlı olmam. Gerisi su akar yolunu bulur
Bizde yedik kızlar. Boşuna kandırmayın kimseyi. Sadık değilsiniz sizler 😅
Herkeste sadakatım oylamiş çok sadakatlisiniz ya
Çünkü karşı tarafın düşüncelerine saygı duyarım
utanmam yok cekinmem hemen adim atarim herseyi yasarim keske diye bişi olmaz hata ayrilan kızlar bile donmek ister kımı zaman
Hepsi bende üst seviye
Bir günde dört mevsimi yaşatmam sjs
Sadakatim
Hepsi niye yok şıklarda
Düşünceli ve anlayışlıyım
Sakın ve doğru olmam. tabikibsadik biriyim
Sakin olmak, olgunluk.
He işte hepsi😃
Düşünceli ve anlayışlı olmam. Sadakatim.
Fedakarlık fayda getirmiyor
Düşünceli ve anlayış
Sadakat ve yanına mutlaka zeka diyorum.
Düşünceli ve anlayışlı olmam
Sadakat
İlişkim yok yani sakat engelliyim
Hepsi
Hepsi masallah bana
Sadakatim
Saygı düşünce anlayış
Düşünce, anlayış.
Sadakatim