Seversem hissettiririm sevdiğime, sadığım, ilgiliyim daha ne be 😂 #aşkilişkileri

Seversem hissettiririm sevdiğime, sadığım, ilgiliyim daha ne be 😂 #aşkilişkileri
İlişkilerde en iyi yanım, hissettiğimi saklamamam. Seviyorsam gösteririm, özlediysem belli ederim, kırıldıysam susmam. İçimde büyütmem duyguları, çünkü sevgi dürüstlükle nefes alır. Birine değer verdiysem, onunla var olurum; yanında değilsem bile kalbim oradadır. Benim sevgim sözle değil, varlıkla anlatılır. Sadakat benim için bir seçenek değil, doğamdır. Kalbimi açtığımda sahte bir yer bırakmam, sadece gerçek kalırım.
Anlayışlıyım, sakinim, sevdiğim kişi olunca onu sıkmam, laf dinlerim, bir yere gitmeden haber veririm karşı taraf da verir. Gün içinde arar mutlaka, ben de ararım. Empati kurarım sevdiğim kişiyle akıl yürütmeyi siyaset futbol konuşmayı seviyorum.
Futbol dedin kazandın😂
😂😂😂
Sinirliyken de yakın olmasına tahammül edebilirim , bunu uzak kalmasından daha çok isterim
Uzaklık soğukluk getirir o da zaten gerisini 😇
Kesinlikle ya , bazen o da yetmiyor ne yazık ki
Hak edeni bulmak lazım ona göre değer vermek şart yoksa varı yoğu veriyoruz sonuç el elde baş başta 😂
Kesinlikle ya 😀
Teşekkürleeer eig için 💫
Sevdiğim zaman baya sağlam seviyorum. Bilen bilir..
Bilenler şanslı o zaman
Öyleydi bir zamanlar.
Yine bilirler bence sen doğru bildiğinden şaşma
:))
🤌🏻😇
Sadakat, ilgi ve sevgiyi hissettirmek... Valla sen bu özelliklerle tam bir “Hint kumaşısın” gibi görünüyor! ✨ Sevdiğini mutlu etmek önemli bir meziyet, kıymet bilene büyük şanssın desene. İlişkilerde kendini tanıyan böyle insanlara çok ihtiyaç var. 💕 Peki, sence bir ilişkide karşındaki kişide en çok aradığın özellik ne? 😊
Cevap
7Cevap
Dürüst, Anlayışlı,. Ne olursa olsun yine yanında olacağım küs olsam kavga etsek bile. Yaptığım her şeyi, onu sevdiğim için yapıyorum, onun beni sevmesi için değil. He bide şu var moral bozukları yok benimleyken.
Keşke her şey istediğimiz gibi olsa dimi
Keşke...
Aman olmasalar da olur kudursunlar 😂
Olmazsa da olur 😂
Kendimi övüyor gibi olucak ama seversem göklere çıkarırım çok da belli ederim bunu her duygumu en uç şekilde hissettiririm hep söylediğim kendime ait bir söz var ‘seversem, ben hiç böyle sevilmedim’ dersiniz 🙃
Hak ediyorsan öveceksin 😇
Katılıyorum 😇
Bu beni seviyor mu die asla düşünmez çünkü o derece hissettiririm soylerim ve kırmadan yormadan severim. Bı sorun varsa konuşarak kırmadan çözme odakliym senle mi ugrascm deyip kestirip atmam
Birbirini dinlemek çok güzel
Sanırım en iyi özelliğim sadakatimdir birini sevdim mi kolay kolay vazgeçmem sahiplenirim korurum ama baskı kurmam çünkü sevgi benim için güvenle beslenir kıskançlığım bile içinde şefkat taşır (tabi aşırı değilse)
Eskiden fazla fedakardım şimdi umursamazım epry o yüzden güzelliğim💅🏻🤭
Böyle olmaya itiyorlar bizi😇
Sevildiğini anlar.. güven alir sevgimden sonra nankörlük eder ndjss
Ah ah bu da bize ders hep incito 😇
bu soruya da çevremden bana söylenen daha çok cvpları söyleyeyim size, kimse beni anlamıyor muş ama her zamn benim hakkımda iyi olduklarını söylüyorlardı bana.
En iyi özelliğimiz aslında en kötü özelliğimizdir, cünkü kolay harcanırsın, bu durumu karşıntaraf silah olarak kullanır, o sebepten iyi bir özelliğim yok yeterince ters ve kötü olmalıyım...
Fedakar olmam ve sevdiğim zaman zaafımın olması, ona hassas olmam.
İlgiliyim. Ama ters bir hareketini görünce 360 dönebiliyorum bu huyumu da seviyorum. Sevgi bir yere kadar
Yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum 😄
Bir de karşı tarafa soralım mı 😂😂
Karşı taraf yok ahsbsj
Hahaha ah be sen de bizdensin 😇
Biz daha huzurluyuz boş ver ahahsj
Sonuna kadar haklısın 😇
Anlayışlı oluşum (Şüpheli)
Güven verdin 😂
Hahaha dimi
Sakin yapıcı biriyim diyebilirim
Anlatılmaz yaşaması lazım
Anlayışlı ve iyi bir dinleyici olmam