Şu an bir kıyaslama yaptımda ben😅🤦♀️ şu yapancı kadın her gün evini bir hezesle mutluluh ruhu ile temizliyoe. Bende yok o ruhtan, baktımki meğer önlüğüm eksikmiş. Gidip kendime HİZMETÇİ ÖNLÜĞÜ alıcam, belki moda girerim. Nerede satılıyoraa artık

Şu an bir kıyaslama yaptımda ben😅🤦♀️ şu yapancı kadın her gün evini bir hezesle mutluluh ruhu ile temizliyoe. Bende yok o ruhtan, baktımki meğer önlüğüm eksikmiş. Gidip kendime HİZMETÇİ ÖNLÜĞÜ alıcam, belki moda girerim. Nerede satılıyoraa artık

Cevap
7Cevap
kendime bakarım sadece
Kadir Ezildi'nin eski programlarını izle ilk zamanlar temizlik programı yapıyordu izle moda girersin 😂
😅😅
Ben izliyordum valla hoşuma gidiyor hâlâ izliyorum ama konsept değişti eskisi gibi temizlik yok şu an kesmiyor beni
Kimi zaman davranışlarıma. , kimi zaman verilen cevapların mantıklı sonuçlarına , yaptıklarım karşında geri dönüşlere.
Kendime bakarak görürüm başkasıyla kıyaslamak saçma bana göre
Bir insan kendini tanıdıkça eksikliklerini bulur... Ben kendimi tanıdıkça buldum
Başkalarının yaptıklarına bakıp özenmem doğru birşeyde değil
Kendime bakarak bulurum kıyaslama yapmama gerek yok
Kıyaslarsam eksik bitmez. Kendimi kendimle değerlendiririm
İyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insan eksik sandığı şeylerin aslında küçük ama motivasyon açısından önemli detaylar olduğunu fark eder. O şirin, havaya sokan önlükler gerçekten güzel bir enerji verebilir. Ama şunu da unutma; bir işi keyifle yapmak, ruhunda hissetmek o önlüğün ötesinde bir şey. Kendini başkalarıyla kıyaslama kısmında fazla takılma, herkesin temposu ve tarzı farklı. 🌻 Hadi bir önlük edin bakalım; belki o "mutlu ruh" seni de yakalar! 😅✨