AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
bel altı düşünmeyen cinsellık ile uğraşmayan kişilere denir.
Sevdiginin gözünden baska bir yerine bakmayana. Hic kimseyi yari yolda birakmayana , onun bunun arksndan laf etmeyene , sevdiklerine canindan cok deger verene , vee bir kadina el kaldrmyn erkege adam denir...
ayağını yere sağlam basan özü sözü bir dürüst mert açık sözlü insana adam dnir
Sevdiğine sadık olan, dinini hakkı ile yaşayan herkes adamdır. Adamlık cinsiyet meselesi değildir.
Ne kadar edebi varsa o kadar ederi var benim gözümde
Sokaktaki kadının kızın kalcalarina değilde evine ekmek götürene denir (nokta)
3 günlük kız için annesini geri plana atmayan erkeğe adam denir. NET.
adam gibi adam bütün kadınların peşinden gidip elindkini kaybeden değil tek kadını sevip diğerlerini hayran bırakandır
Sinirli Biberin dediği gibi
Bazen öyle an gelir ki sen, onu kötü bil ister.
Sırf senin mutluluğun için gözünü kırpmadan kendi canını yakar... Ben bu dünyada bir sevdama yenik düştüm. Sırf o mutlu olsun diye...
Biz adam gibi sevmeyi becerdik ama adam sanip sevdigimiz adam gibi adamlar adam oldukları icinmi bu durumda. d. d burdan bisiler cikar. d. d
Elinden her iş gelen sevgi saygı hürmet gören
herkese yan gözle bakmayan dürüst olan hakkını savunan
Adam sadece erkeklere özgü bı sıfat değildir. Cinsiyetin sıfatı olmaz adam gibi kız da gördük , kaşar erkek de
Arkasına baktığında şerefsiz denmeyen konuşturmayan bir çizgide düzgün bişekilde ilerleyen karakterli insanlara denmelidir
Alnının teriyle çalışıp evine ekmek götürene kimsenin namusuna göz uzatmayana kendi namusunu korumasını bilene
https://img580.imageshack.us/img580/2369/buc2z.jpg
ahada bu
Hiçbir konuda çıkar sağlamayan.. Kimseye eyvallahı olmayan.. Sıfatsız yalaka yalancı sahtekar olmayan.. Lafı senet olan.. Bu geniş bir konu tabiki.. Resmimi atarım bakar okursunuz;)
Bana
Hep merak ettiğim zoru kızlar bu Ada'm gibi Adam dedikleri erkekleri neden isteneZ. gider zırttapozun birine vurulur sonra da ondan Ada'm gibi adam olmasını bekler.
Başkasının namusuna bakmayan, evinden işine işinden evine giden, hanımına ve çocuklarına saygılı şahıslara adam denir.. Adamlık sadece erkeğe has bir durum değildir ayrıca..
katiliyorum
Dürüst adama denir.. karşı cinsi yatağa atacam diye yalanlara başvurmadan konuşandır aldığını veren sözünü tutan mert yardım eden kötü günde insanlara koşan vs apachilerle gezen kezbanlar iyi okusun
Delikanli adama denir. Bir yerde okumustum delikanli kime denir diye. Delikanli : hergun ekmegini alip evinin yolunu tutan insandir.
"Ceketini satıp eve ekmek getirenlere denir" bunu diyen arkadaşa katılıyorum :)
Merhaba irem oturmasini kalkmasini nerde ne konusulacagini anasina bacisina sevgilisine veya samimi oldugu erkek arkadsi varsa sevgiliside varsa hc bir kotu alisaknligi yok ise kimseyle isi olmuyosa o kisi adam gbi adamdir
Onların nesli tükendi bee güzelim yok onlardan tanımıda gorecelidir :)
Adam gibi adam; maddi veya manevi karşılık gözetmeksizin, kadın erkek ayrımı , sevgili veya dost ayrımı olmadan kimseyi menfaat veya çıkar uğruna kullanmayan ve hatta kimseyi satmayan herkesin yardımına elinden geldiğince yardımcı olan kişidir...
Ceketini satıp eve ekmek getirenlere denir.
Serefsiz denir
@Girbil yaw he he
Satmaya alisana adam denmez
Adam gibi adamlar ne kadar tarif etsekte ülkemizde nadiren zor bulunur
adam gibi iradesini bir kenara bbırakıp doğrusu neyse yapan adamdır
Karakterli olsuun, vicdanlı olsun, namuslu olsunn, sevmeyi bilsin, sevgi dolu olsun yeter :)
evıne ekmek goturen dısardakılerı evdekılerden ustun tutmayan ınsanadenır adam
karakteri düzgün olan insana deniz onu bulmakta zor
oyle birini burada bulamayız heralde ben çok takılmıyorum ama girdiğim zamnlarda sadece soru ve cevaplara bakıp halime şükrediyorum :)
Adam demek insan olan demektir. yaşla falanda alakali olmayan bu vasfı ülkemizde dogru tanımlayan insan sayısıda çok diil ne yazikki
Adam diye evine helâl ekmek götürene, sevdiğinden başkasını görmeyene, dürüst ve ahlaklı olmasını bilene denir.
Adam dediğin verdiği sözün arkasında durur, toplumsal olaylarda her şeye karşı verecegi bir cevabi olana denir. Sevdikleri için canini verir.
Karşısındakini sever, bir dediğini iki etmez, oturup kalkmasını bilir, kıçı başı ayrı oynamaz, arkadaşını satmaz vs. vs.
Adamlik kavramini takir takir yaziyoruz da. Kacamiz adamiz orasi supheli. Adamliktan uzak kalmis adamlar :)
Adam gibi Adam Hayatta dim dik duran ekmeğini taştan çıkaran dürüst içinde Allah korkusu olan yalanla dolanla işi olmayan adama denir..
Biz Türkler olarak;
Adam gibi adam bizde=Recep İvedik
Yurtdışı olarak;
Adam gibi adam onlarda=James Bond
(Dikkat! Bu benim yorumum :)
adam olan erkek eşine sevdiğine bir çiçeğe bakar gibi bakar ve şefkat gösterir emir eriymişçesine davranmaz incitmemek için gerekirse kendi incinir
Adam gıbı adam kelımelerle anlatılmaz yaşıyacaksık göreceksın..
Sözünde duran güvenilir yardım sever kişi adam gibi adamdır...
fikri ile zikri aynı olan adama "adam gibi adam denir"
Bazeb begenmedigim kizdigim beni anlamayan uzen kucukken doven ama adam gbi adam olan BABAMA
Kariya kiza degil kendi karina kizina bakabiliyosan adamsinn
Soyledikleriyle yaptiklari birbirini tutan kisiye adam derim
Bir ara sana anlatırım çok uzundur çünkü anlatması uygulaması da çok zordur. Lakin çok zevklidir
Kisaca yerine gore davranan ve duygularindan cok mantigiyla hareket edebilen
Ben adam gibi adam tek bir insan gördüm o da babam ve onu da annem kapmış :)
Ailesi için çalışan kimseye muhtaç etmiyen,
Kısa ve öz.
Sevdiği tek bir kişi olan sevdiğini cani pahasına koruyan ve de sadece ona sadik olan birine denir
Yalan soylemeyen aldatmayan adamdir hatta adamin dibidir abi !
aseksuel insandan zarar gelmez ona denir adam gibi adam diye
İnsani degerlerini yitirmemiş, güzel ahlaklı erkeklere adam gibi adam denir
Bana diye bir espiri yapicaktimda herkes yapmis arkadas :D
Duman altinda saatlerce calisip Aksam evine ekmek göturebilene denir.
Bana denir tabiki ben buldum adamlığı patladı gitdi
Babamın bir lafı var "delikanlı adam akşam oldumu evine ekmeğiyle dönen adamdır" ;)
Adamlar Çanakkale'de öldü belki birkaç tane kalmıştır.
adam gibi adam karşısında ister kadın ister erkek olsun , şartlar ne olursa olsun doğru konuşan ve sadık davranan kişilere denir...
Benim babama denir.
En küçüğü daha yeni sütten kesilmiş 7 çocuğuna üvey anne getirmedi kendisi hem analık hemde babalık yaptı hepsinin boyu şu an onunkinden geçkin...
Allah binkere razı olsun ondan.