• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Adam gibi adam kime denir?

iiireeemmm
iiireeemmm Takip Et
Xper 5 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Erkek kavramı bütün erkekleri kapsar fakat ADAM olmak herkesin harcı değildir sizde adam gibi adam kime denir?
Adam gibi adam kime denir?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Genelizleyicikitlesi
    Genelizleyicikitlesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Adam gibi adamın öncelikle özsaygısı olmalı kendi değer ve fikirlerine saygılı olmaı özelliklerinede aynı şekilde. Standartları olmalı şartla ne olursa olsun bunların dışına çıkmamalı söz verdiğinde gerçekleştirmeli. Söz insanın kendine saygısıdır kendine saygısı yüksek insan söz verirse kesinlikle tutar bu yeminden daha önemlidir. Yemin ettiğinde bir tanrı için edersin veya bir inanç ama söz verirsen ve tutamazsan kendi benliğini çiğnersin. Başka özelliğide o kişinin empati yeteneği gelişmiştir karşındakinin fikirlerine saygısı olur onu anlar ona göre konuşur beden dili iyidir. Kendisiyle barışıktır bencil değildir sevgilisini kendiyle denk tutar onu kusurlarıyla sever. İnsanları umursamaz sadece kendi hayatıyla ilgilenir başkaları hakkında dedikodu yapmaz. Yaptıkları işlerde ellerinden geleni yaparlar çünkü bu hayat prensibidir. Kendilerine karşı hata payları her zaman vardır kendi bilgim doğrudur demez sorgular yanlışsa kabul eder. Toplumsal sorumluluklarını gayet iyi yaparlar kan vermek ve organ bağışını kesinlikle yaparlar. Bunun dışında yardımı olanlara yardımcı olurlar onların mutluluklarıyla neşelirler. Kendimde nörnek veriyim bizim burada tren durağı var genelde bebek arabalarını indiririm veya yükleri çıkarırım merdivenden bunu yaparkende hiçbirşey beklemem. Bir keresinde bir yaşlı teyze bana çörek ikram etti çıkardığım için hayatımda yediğim en iyi çörekti.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Namı_Diger
    Namı_Diger Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.

Oturmasi kalkmasi durmasi yeri bilen. cahilin yaninda susmayi bile alimin yaninda konusmayi bile. Edep ahlak nedir bunu kavramis bebligine yansitmis olan. Herseyden once imani bilen Yaradan in ne icin onu yarattigini kavramis ve anne babaya hurmette kusur olmayan. Kendi beceri huner kazanc ilim irfan ile ovunmeyen bunlarin bedenin guzelliginin herseyi ona vere Mevla nin oldugunu bilip ona gore yasayarak sukreden. Kisinin hakki namusu ozgurlugu nedir buyuge saygi kucuge sevgiyi bilen yardima muhtaca yardim elini cekinmeden uzatan bunu gizliden yapaN. Daha da cogaltabilirim bunu.

58
    7 Yorumla
    • hayatadayir
      hayatadayir
      +1 yıl

Saçma sapan Xper puan verme olayını bilmiyorum o yüzden ben sana gönlümün helal olsun puanlarından 100 puan veriyorum dostum. Olayı güzel açıklamışsın.

Yorumla
    • bpkrgn
      bpkrgn
      +1 yıl

Evet arkadaşımızında tarifte bulunduğu gibi Bana denir. teşekkürler teşekkürler :D

Yorumla
    • Namı_Diger
      Namı_Diger
      +1 yıl

EyvAllah @hayatadayir

Yorumla
    • FISEBILILLAHH
      FISEBILILLAHH
      +1 yıl

Helal!

Yorumla
    • artiiist
      artiiist
      +1 yıl

adamın dibi işte bu

Yorumla
    • karadavut41
      karadavut41
      +1 yıl

Çok güzel açıklamışsın valla helal :))

Yorumla
    • Namı_Diger
      Namı_Diger
      +1 yıl

Eyvallah hepinize teşekkür ederim :)

Yorumla
  • özz35
    özz35 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Erkek olmakla adam olmak farklıdır. Erkekler hislerini belli etmez. Ama bir adam gercekten gerektiğine inanırsa sevdiğine hislerini belli eder. Dayanamaz cünkü.
    Hatta duyurmadıgı yer kalmaz. Erkek sevdiğini aldatabilir. Ama adam olan aldatmaz aldatamaz. Erkek kaçar. Adam olan sahip cıkar. Erkek kıskanır. Adam olan ilişkisinin kıskanılmasını saglar. Erkek sevdiğinden baskasına ihtiyac duyabilir. Adam olanın gözü sevdiğinden başkasını görmez görmekte istemez. Erkek olan kızı nasıl kullanacagını düşünür. Adam olan ona nasıl degerini hissettireceğini düşünür. Erkek olan paranın nereden geldiğini düşünmez. Adam olan helal para kazanmayı hedefler. Aynı zamanda erkek olan o kızdan o kıza gider. Adam olan sadece helaline dokunmak için nefsine hakim olur. Erkek olan kadınına el kaldıdrır şiddete basvurur. Adam olan o ona Allahın emaneti oldugu için dokunmaya kıyamaz. Erkek olan sadece çüküyle yaşam sürer onu kullanmak için hedef secer cana kıyar. Adam olan içindeki vicdanın cinsellikten öne gelmesine izin verir. Kısacası bu yüzden biz kızlar bir erkegi değil bir adamı sevmeliyiz. :)

4
    3 Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

Tebrikler çok güzel anlatmışsın inşallah Rabbim sana öyle birini nasip eder.

Yorumla
    • özz35
      özz35
      +1 yıl

inşallahh tüm hakedenlere nasip etsin rabbim :) @cankall

Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

Amin inşallah @özz35

Yorumla
  • araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 72%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Benim babam gibi adamlara. Ailesine sahip çıkan, sevdiklerini her ne olursa koruyan, kanatları altına alan. Hiç kimseye muhtaç olmayan gururlu ve birisinden yardım almadan ayakta duran. Kadınlara evli olduğu halde beraberliği olduğu halde yan bakmayan, sulanmayan. Mert , asıl, adil bir insan. Bu ara bunları anlatırken babamıda özledim :). Babama kucak dolusu selamlar. İyiki onun gibi bir adam örneği oldu hayatımda.

9
    2 Yorumla
    • İbrahimtaş
      İbrahimtaş
      +1 yıl

Tebrikler yorumunuz güzel di

Yorumla
    • denizbilgin
      denizbilgin
      +1 yıl

Yorumunu beğendim yorumu yaparken babana mesaj atsaydın ya duygularını belli eden durup dururken böyle duygusal mesajlar konuşmalar çok önemli olur onun sevinmesini sağlayan yaptıklarından bile daha iyi olur bence

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

138

Cevap

355

Cevap

• barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

İyi niyetli , durust , verdigi sozde samimi olan, gec bile olsa imkani oldugu an tutan , sadık , akli basinda , deger yargilari ve prensip sahibi olan , nerede ne yapmasi gerektigini bilen , cesur , sevdigini sahiplenen ve saygiyla davranan , ailesine bagli , caliskan , kadina el kaldirmayan , yalan soylemeyrn , fedakar , empati kurabilen , sevdiklerini ve gucsuzu koruyan , baskalarini hor gormeyen, insanlarla alay etmeyen, hayvanlari incitmeyen , keyif verici maddelerden uzak duran , iradesine hakim olabilen , yardimsever , samimi ve guleryuzlu , kadir kiymet bilen , asiri uclardan ve tehlike haric siddetten uzak duran, cevresindekilere hakaret ve kufur etmeyen , kadinlara, yaslilara ve cocuklara deger veren , kendisine ve hayat tarzina ozen gosteren , girdigi ortamda durusuyla dikkat ceken, beyefendi , yerine gore esprituel , dogruyla yanlisi ayirdedebilen ve ofkesine hakim olabilen , yerine gore odun yetine gore romantik olabilen , ahlak sahibi ve erdemli, zengin olmasa bile ailesini gerekirse limon satarak bile gecindirebilen , ve zor zamanda kacip gitmeyen adama adam gibi adam denir.. boyle adamlar vardir , ama kadinlar bu tip adamlari lafta ararlar , karsiladtiklarinda butun kivirip , ya serseri bir playboyun ya da zengin ama ruhsuz bir dümbüğün pesinden giderler.. yillar gecer ve ben ne yaptim derler.. adam gibi adami sadece cok az sayida kizimiz hakeder ve zaten karsilastiklarinda kisa surede ruhuna aşık olup kalplerini teslim ederler.. cook az sayida kizimiz..

3
    0 Yorumla
  • Adgzl_b
    Adgzl_b Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Mangal gibi yürek olacak adam dediğinde. Öyle her patırtıya pabuç bırakmayacak. Bakışından toz olacak, bakışıyla şad olacaksın. Bakmayacaksın beylik laflar etmediğine, bileceksin ki yeri ve zamanı geldiğinde icraatıyla konuşacak. Adam dediğin konuşacağı yerde susup, susacağı yerde konuşmayacak. Az ama öz konuşacak. Kodum mu oturtacak tek bir lafıyla. Sözünü sohbetini dinletecek. Espriyle vakar, ciddiyetle saygı arasındaki çizgiyi ince çizecek. Sesindeki tını dan ayırt edebileceksin sevincini, kederini
    Adam dediğin yüce gönüllü olacak. Öyle her koşana, her zorlayana açmayacak yüreğinin kapılarını. İki cicim bicime kanmayacak. Dudaktan dökülenle yürekten akanın ayrımına varabilecek. Yalnız kalmayı becerebilecek. Hayatın her evresinde kendi kendine yetebilecek. Duygusal karmaşalarda hata üstüne hata yapmayacak. Şişenin dibini de görecek gerekirse. Ama illa ki ağzıyla içecek. Acıyı da mutluluğu da Allahına kadar yaşamayı bilecek adam dediğin.
    Kendine özgü bir duruşu olacak adam dediğinin. Örneğin merhametle şecaatin, sadakatle ihanetin, cehaletle nedametin ayrımına varabilecek. Söyledikleriyle yaptıkları çelişmeyecek.
    Doğal olacak adam dediğin. İşine geldiği gibi davranmayacak. Özü neyse sözü de o olacak. Kırk yerinden eğip bükmeyecek lafı. Söylemeden önce ölçüp biçecek, söylediğinde de sözünün arkasında durmayı bilecek.
    Adam dediğinde izzet– i nefis olacak. Midesi değil, yüreği geniş olacak. Kadını önce ana bilecek. Kızına da oğlu kadar evlat diyebilecek. Bacım dediğine meyil etmeyecek. Yar dediğini sahiplenecek. Duracağı yeri de durduracağı yeri de bilecek. Öyle kazanında her şey kaynamayacak.
    Sevmeyi bilecek adam dediğin. Aşkın belden aşağıda değil sol yanında olduğunun farkında olacak. Ruhundaki tek korku sevdiğini incitmek, kaybetmek olacak. Yar yâdına düşende yaprak gibi titreyecek.
    Adam dediğin haysiyetli olacak. ‘’Ben erkeğim yaparım!’’, demeyecek. Namusun bacak arasında değil yürekle beyin arasındaki o devasa arena da olduğunu bilecek.

2
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.

Gibisi olmaz. Ya adamdır ya değil.
    Sevmesini bilir. Kendini feda etmesini de.
    Yeri geldiğinde canın yanmasın diye ceketini alıp çıkıp gitmesini de.
    Bazen öyle an gelir ki sen, onu kötü bil ister.
    Sırf senin mutluluğun için gözünü kırpmadan kendi canını yakar. ¦¬) #SinirliBiber

42
    12 Yorumla
    • Barmennn
      Barmennn
      +1 yıl

Bence eig secilmeli

Yorumla
    • rosenn
      rosenn
      +1 yıl

Budur işte. Nesillerinin tükenmiş olduguna inanıyorum.

Yorumla
    • bebegim90
      bebegim90
      +1 yıl

bebegim harikasınnn

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

Sağ olun.

Yorumla
    • Reine
      Reine
      +1 yıl

Tam olarak bu @sihirlibiber :)

Yorumla
    • Reine
      Reine
      +1 yıl

@SinirliBiber

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

@Reine

Yorumla
    • findlove
      findlove
      +1 yıl

Dusuncelerime tercuman oldun be abi

Yorumla
    • perseid78
      perseid78
      +1 yıl

Adam kelimesini yazmasini bilen degil ifade etmesini bilendir ama 4 satir edebiyatla olmaz samimiyetle tarif edilendir. Tesekkurler

Yorumla
    • rHiTiM
      rHiTiM
      +1 yıl

Sözün bittiği yer 😎

Yorumla
    • DoğukanHazarKaya
      DoğukanHazarKaya
      +1 yıl

sinirli acı biber gibi olmazda gerçekten geçinen çok :)

Yorumla
    • mert1219
      mert1219
      +1 yıl

@rosenn Bu davranışlar her erkekte olur yeterki karşısına istediği gibi bir bayan çıksın.

Yorumla
  • bilimsever
    bilimsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

Benim bir erkeğe "adam gibi adam" diyebilmem için en başta sözünün eri, saygılı, dürüst, iyi niyetli ve dinlemeyi, anlamayı bilen birisi olması gerekir. Karakter yapısı pek mühim değil. Her insan başka başkadır ama bu saydığım vasıflardan mahrum olanlara genellikle "adam gibi adam" diyemiyorum. Naçizane görüşümdür.
    Saygılar...

1
    1 Yorumla
    • iiireeemmm
      iiireeemmm
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • cengobar
    cengobar Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı.

Çok abartılan bir kavramdır. Bence insanların kusursuz olması beklentisinden ortaya çıkan çok abartılı bir sözcük. Ama kısaca tarifi şu ; Çoğu zaman çıkar gözetmeksizin yanında olup destek veren kişidir. Saçmaladığında bile ses etmez; idare eder. Sulu muhabbeti ne zaman, nerede keseceğini bilir. Seni diğer düşük seviye arkadaşların yanında asla rezil etmez. Ele vermez , satmaz, açık etmez. Kendini iyi hissettiren şahsiyettir. Aynı şeyleri sende onun için yapabiliyorsan yıkılmaz bir dostluk kurulur.

1
    0 Yorumla
  • Uçakyaparım
    Uçakyaparım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

"Erkek" kelimesi hayvanlarda dişinin erilini tanımlamak için kullanıldığından bir hakarettir.
    O yüzden erkek yerine adam kelimesi kullanılmalıdır. Adamlık ise bizim nezdimizde değildir. Yani bize göre iyi doğru olan davranışları olanlara adamsın demek veya kötü davranışları olana adam değilmişsin demek kimsenin haddine değildir! Bakınız: Bir adamın isyanı!
    https://hizliresim.com/Nr3LJL
    https://hizliresim.com/vnmaGm

1
    0 Yorumla
  • whiteone
    whiteone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

guveniyle sadakatiyle sevgisiyle askiyla tutkusuyla sarip sarmalayan bir tek kelimesiyle kadinina huzur veren gozunun bir damlasinda eli ayagi titreyen icinde Allah korkusu olup kadinininin gozunun icine bile bakarken bile zarar geleceginden korkan onu kimseye muhtac etmeyen goruntusu ile degil kisiligi ile ovulen sayilan saygi duyulan adam... adam gibi adamdir bu aciklamam tabi ki kadin gozuyle ikili iliskilerde gecerli.. her konuda adam gibi aadam olmak gerekir attigi her adimda her sozunde once ALlahi getircek aklina Sonra adamligini sorgulayacak

1
    0 Yorumla
  • boramm
    boramm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

adamlık unvanını tasımak her baba yıgıdın harcı dıl kadını hamsı ley mı bolsans benım dusun cem aylesını uzmeyen her ıhtıyacı nı karsılayan maddı manevı her seyı nı gogusleyen adam ma denır bun ları papa mayan adama madam denır kazan cı nı hıç dusun meden karsım sın dakıne verre ne denır sak layan adama adam den mez ona ken dını dusunen denıer butun ıhtıyacını karsılıya bılır se adam denır hem de pasam bıledenır buzaman da onu bulmak çıok zor ama sans bellı olmaz bakalım bı senın kutun da ne çıkıcak hamdı bey mı yok sa

0
    0 Yorumla
  • Звезда
    Звезда Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Adam gibi adam annesini ile kız arkadaşı ya da eşini ayırt eden. Ikisinede sevgisini veren annesinin yanında eşini eşinin yanında annesini küçük düşürmeyen ikisinin yerini ayirabilen sevdiği için ailesini karşısına alabilen çocuğuna babalık eden ailesinin arkasında duran sevdiğini elinden geldiğince her türlü mutlu eden sevdiğini hiç bir yerde küçük düşürmeyen gönül almasını bilen yerin de kıskançlık yapan yersiz takıntısı olmayan ve bir kadını nasıl mutlu edeceğini bilen erkek adam gibi adamdır bende.

0
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

Helalinden kazanip haramdan sakinan, geceleri vicdani rahat uyuyabilen insan adamdir.. diside olabilir!

24
    2 Yorumla
    • mete_34
      mete_34
      +1 yıl

Arkadasinin kuyusunu kazmayana kusurunu kapatana. Haram helal bilene denir :)

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

@mete_34 o kadar parcalamayalım butunu bırader:) saydıkların yukarıya daır seyler zaten..

Yorumla
  • ReşatAbi
    ReşatAbi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ailesine, sevdigine sahip cıkandır. Evine 2 ekmek götürendir. Başkasının namusuna göz dıkmeyendir. Garibanın yanında olan ona sahip cıkandır. Herzaman kötüye karşı dik durandır. Hayatını namusuyla onuruyla yaşayandır. ADAM'lık kelimesi herkese yakışmaz. Yükü agırdır taşıması zor olur..

2
    1 Yorumla
    • iiireeemmm
      iiireeemmm
      +1 yıl

Güzel yorum 👍👍

Yorumla
  • HatalarlaDans
    HatalarlaDans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Adam gibi adam...
    Sözünde duran adam.
    Karakter ve kişiliği oturmuş adam.
    Yalan. söylemeyen adam.
    Çıkarsız arkadaş olan adam.
    Nerde olduğunu ve nereye gittiğini bilen adam.
    Eşine ailesine sadık olan adam.
    Oğlunun idolü olan adam.
    Kızının kahramanı olan adam.
    Nefesini ailesine adamış adam.
    Gittiği yerde arakasından adam dedirten adam.
    Dinini düzgün yaşayan adam.
    Ve ailesini durdurup dünyayı döndüren adam ailesini yormayan adam.
    Kadınına sinirlenince seni seviyorum diyebilen adam.

Adam gibi adamdır hatalarını en aza indirip ders alan ADAM...

0
    1 Yorumla
    • HatalarlaDans
      HatalarlaDans
      +1 yıl

Ben yanlış biliyormuşum demekki

Yorumla
  • muhabbetkusu1
    muhabbetkusu1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43 , eic 43%
    +1 yıl

Adam gibi adam görmek istersen önce kendine bakaçaksın , sen adammısın?
    her şeyin bir karşılığı vardır ve değeri vardır , bir kişinin senin için adam olması demek senin asıl düzgünlüğünü gösterır , üzüm üzüme baka baka kararır , derler ya, sen: adam gibi adamda bulsan , sen insan değilsen o adam olan adamıda adamlıktan çıkartırsın , ilk önce kişi kendini bir iyice baksın kendi ne? sonrada kendine göre birini baksın ki , hem kendini hemde karşısındakını üzmesin,

0
    2 Yorumla
    • iiireeemmm
      iiireeemmm
      +1 yıl

Allahım ya söylediğin o kadar saçma ki ne iyi insanlar var karşısındaki adam değil sorumu iyi oku ayrıca sen benim adamlığımı karıştırma ben sadece bir soru sordum.

Yorumla
    • muhabbetkusu1
      muhabbetkusu1
      +1 yıl

yanlış anlamışsın sen derken soru sorduğun için seni kast etmiyorum , genel anlamda soruna cevap verdım, sana adamsın veya adam degılsın demıyorum , banane senın nasıl biri olduğundan ,,

Yorumla
  • khaelorx
    khaelorx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Dünyayı sırtında taşıyana denir
    Çektiği türlü sıkıntıların içinde yıkılmayana adam denir
    Yanındaki insan açken aç olmadığını hissedene adam denir
    Cebinde 10 20 lira para olduğu halde ihtiyaç sahibine verene adam denir
    Yaşamak için değilde yaşatmak için çalışana adam denir
    Varını yoğunu allah sevgisi için insanlara harcamış olana adam denir
    Sevilmedigini bildiği halde karşılık beklemeden sevene adam denir

1
    0 Yorumla
  • Julieeetttt
    Julieeetttt Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

Yalan söylemeyen, kimseye yapmacık davranmayan, iki yüzlü ve çıkarcı olmayan, kızları kandırıp yatağa atmak için çaba harcamayan, diğer insanlara karşı elinden geldiğince saygılı ve terbiyeli olmaya çalışan, karakterli efendi bir insan evladına adam gibi adam denir.

1
    0 Yorumla
  • bünyemin
    bünyemin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Bunu anlamak zor geneli tıpe bakar adamlığa değil bir adamın dış görünüşü adam gibi adamdır ama içini kalbini kimse bilemez bu yüzden adam gibi adamı bulmak zor birde bu devirde yakışıklı bu iyi hemen ayarlıyim bunu der kız iki gün sonrada adam değilmiş ayrıldım der

1
    0 Yorumla
  • Retrospektif
    Retrospektif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bünyesinde ahlak ve inancı tam anlamı ile taşıyabilene.

Misal sevgilim veyahut karım dediği insanı etiket etmeyecek, sahip çıkacak.
    Saygı duyacak hem kendisine hem çevresine..

S*kmeyle adam olunmaz.
    Aklını ekmek arası yapıp yemeyecek..

Falan fistan..

1
    0 Yorumla
  • esmerrçocuk
    esmerrçocuk Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.

Erkek olmak cinsiyet , adam olmak haysiyet işidir. Yavşak olmayan , zamanını kız peşinde koşturmakla öldürmeyen , kendine ait yaşantı kurabilecek olgun erkeğe adam denir. Ben kendimi adam olarak görüyorum.

1
    1 Yorumla
    • iiireeemmm
      iiireeemmm
      +1 yıl

İyi bir yorum teşekkürler

Yorumla
  • aybilgeece
    aybilgeece Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Ahlaklı edepli namuslu olan. Namus kavramı sadece kadınlar için gecerli gormuyorum. Kardeşinin ailesinin namusunu gözeten. Bununla kalmayıp kimsenin namusuna dil uzatmayan göz koymayandir adam.. ailesini kimseye muhtaç etmeyen. Koruyan gözünden sakınan.. şükür etmesini bilendir. Hayatında cok kadın olmayıp bir tane olan ona hep aynı şekilde değer verendir. En onemlisi kimseye boyun eğmeyen ALLAH korkusu olandır Adam

0
    0 Yorumla
  • gencadamx
    gencadamx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

önce gevşek olmıcak bu bir (maçoluğa gerek yok gevşeklikten kastım bizim ortamda p. ç derler), sonra sevdimi tam sevecek bu iki, son olarak önce kendine sonra çevresine saygısı olucak bu da üç, bundan sonrasını kendi kendine toparlar, adamlaşır.
    Tabi günümüzde adam olanların ortamlardaki değerlerini tartışsak o ayrı mesele, ne kız nede erkek artık kimse böyle insanlara gereken değeri vermiyor. Ya enayidir onlar, ya da soğuk birisidir diğerlerinin gözünde.

0
    0 Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.

Kendini bilen, doğruya doğru, yanlışa yanlış. Sözünü ne olursa olsun yanlışsa esirgemeyen. Efendi, saygı, çevresine güven sağlayan, aydın düşünen, bilgili, yardım sever, koruyucu, eşitlikçi, karakteri dik insanlara denir. ;) Onlardan da az bulunuyor. Çoğu zaman da kıymeti bilinmeyenler de onlar üstelik.

0
    0 Yorumla
  • Gizemli_Subay
    Gizemli_Subay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 41%
    +1 yıl

ADAM GIBI ADAM; Dunya uzerinde cok az bulunan türünün son örnegidir... nesli tukenmekte olan bu canli türü disisinden baska bir seyi gozu gormez.. genelde disisiz bogazindan tek lokma gecmez tek eslidir. Esini koruyp kollar... ada dedigim gibi nesli tukenmektedir bu canlilarin... :D

0
    0 Yorumla
  • Sailor1
    Sailor1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl

hangi konuda baktığına bağlı ama ağırlıkla siz kızlara karşı olan tutumu açısından
    kızların yanında argo ve küfürlü konuşmayan nazik kibar anlayışlı çok sıkmayan yerine göre sıkan (koruma içgüdüsüne göre) maddiyattan çok maneviyat ağırlıklı süprizler yapıp şaşırtan bencil olmayan
    bayana el kaldırmayan empati kurabilen sevdiğinin her zman yanında olan ve onun mutluluğu için fedakarlık yapabilen erkeğe adam denir

0
    0 Yorumla
  • gizlimüsteri
    gizlimüsteri Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Erkek dogabilir insan ama her erkek dogan adam olamaz haklisin. Adam demek olgunluk demek mantikli dusunebilmek baskalarini hayatina mudahale ettirmemek baskalarinin lafina bakmamak ailesine sevdigine sahip cikip aile ve es arasnda dengeyi kurabilen sevgisinin gururundan agir basmasi gibi bir cok sey barindirmasi lazimki adam olabilsin. Herseyden once kadina kadinligini hissettirip kendi anasi bacisi gibi gorebilen adamdir. Bu soylediklerimi herkes lafta yapabilir icraat onemlidir.

0
    0 Yorumla
  • MuhanmetAlexandr
    MuhanmetAlexandr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Namuslu merhametli sevidiği insanı güzelliğini gözetmeksizin ve allahın ona verdiği bir lütuf olarak görmesi
    yardıma muhtaç insanlara her konuda gücünün yettiği kadar yardım edebilmesi ve bir karşılık beklememesi KENDİMDEN DE BAHSEDİYOR OLABİLİRİM
    AMA BÖYLE İNSANLARIN ARTIK ÇOK AZ KALMASI
    GERÇEKTEN ADAM GİBİ ADAM BU İNSAN BÖYLE OLUR

0
    0 Yorumla
  • Eski-Kitap
    Eski-Kitap Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/.../a12799-adam-gibi-adamlar-nasil-olur-ayni-zamanda-evlenecek-adamlar

bencemi okumamışsın anlaşılan. orda hepsini yazdım :-)

0
    0 Yorumla
  • casoline34
    casoline34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Allah a kulluk etmeye çalısan
    sevdiğine sadık ailesini kucuk dusurcek bısey yapmayan
    muhtaç görünce dayanamayıp yardım eden
    kimseyi kırmayan
    kalbinde herkeze iyi niyet taşıyan
    giyimine temizliğine dikkat eden milleti rahatsız etmeyen
    kibar beyefendi tavırları olan
    Saka maka ben adam gibi adammısım ya la :)

0
    0 Yorumla
  • ayfonuolmayangörl
    ayfonuolmayangörl Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Adam gibi sevecek, aldatmayacak.
    Evine helal para getirecek.
    Ahlaklı olacak.
    Tabi yalnızca erkekler için değil.
    Kadınlar için de geçerli bunlar.
    Kadınlar da 'adam gibi kadın, kadının hası" olabilirler.
    Kadın dediğin de namusuyla oturup kalkmasını bilecek

1
    1 Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • riviera67
    riviera67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 46%
    +1 yıl

Sen karar vermelisin sen bir erkek gördüğünde demelisin işte adam bole olmalı demelisin. Bir an düşünün bir bayana bir erkek nasıl davrandığında sizler hoşlanırsınız.

1
    0 Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

sormak istiyorum erkek ve adam arasındaki fark ne ikisi de erkek bireyleri belirtir. önemli olan iyi bir insan olmak değil mi? ben bir kızım kimse bana ben yetersizmişim gibi adam gibi yap adam ol vs vs sözler diyemez. nedir bu erkekleri üstün göme çabaları? gayette cinsiyetçi bir kelime. kadınları aşağılayan bir kelime. haksız mıyım?

0
    0 Yorumla
  • Eniyidostturkitaplar
    Eniyidostturkitaplar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Akşam olduğu zaman evine helal yoldan ekmek götürene yaşadığı toprak üzerindeki bayanların namusunu kendi anasının bacısının namusu gibi görene çalıştığı işte aldığı paranın hakkını verene yalandan fitne fesatdan uzak durana haksızlıklar karşısında boyun eğmeyene güçlünün değil haklının yanında olana "ADAM" derim ben.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kendimi adam gibi adam olarak görürüm dicem ama baktım ki herkes adam. bir farkımız yok. ondan dolayı da diyorum ki, ben adamın dibiyim :)) inanmayanlara eski sevgililerini referans olarak gosterirrim. sadece biraz fazla kıskanç mudaheleci olduğumdan ayrıldılar. ama adamlığını takdim ettiler. bende artik sahiplenilmektedir korunmak ilgi görmek isteyen kişiliği oturmuş kadın gibi kadın istiyorum

0
    0 Yorumla
  • genczeus
    genczeus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

sevdigini kiskanan
    etrafin bakislarindan rahatsiz olan
    nerde ne zaman ne konusacagini bilen
    saygida kusur etmeyen
    her kadina kiza yazilmayan
    centilmenligi adamlik sinirinda kullanabilen
    gercekten seven
    vs vs cogaltilabilir bunlar tabiki. isin özü aslinda erkek dogulur ama adam olunur.

0
    0 Yorumla
  • emre1980s
    emre1980s Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Kızlar için espirili, sadık, genel kuramlarda bilgili, zamanında herişi yapan,
    ama erkege durum gectıgınde tamamen olay boyut değiştirir ,

iyi playstation oynaması sart!
    1 biraveri tek basına içebilme ihtimalini göz önunde tutalım :)
    mumkunse ask hayatı örümcek ağı gibi olupta bir sevgilisini bir diyerine çaktirmayan :)

0
    0 Yorumla
  • Humanstmemur
    Humanstmemur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Annesi , kızkardeşi olduğunu bilerek kadına değer veren toplumun her bireyine saygı gösteren , yeşili seven , ağacı koruyan.. insan olgusunu aklından çıkarmayıp Yaradann her canlıyı kendine özgü özellikleriyle yarattığını bilerek ahiret hayatının da olduğunu unutmadan yaşayan erdemli insana ;)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

adam gibi adam kime mi denir. bence arkadaşını zor durumda bırakmayana adam denir. sevdiği kız bir tane deyip başkalarına bakmayana adam denir. nefsine hakim olup bazı şeylerden uzak durabilene adam denir. sır saklayıp onu mezara götürebilene adam denir.

0
    0 Yorumla
  • muhendisbey95
    muhendisbey95 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

bana denir.. ya ben sözümü her zaman tutarım tutmaya çalışırım mesela hiç bir zaman saygımı bozmam sakin durmaya çalışırım şiddete karşıyım hani çok dolarsam en kötü oda kum torbasını döverim ya da en kötü huyum film izleyip ağlarım ne kadar kötü ama :(

0
    0 Yorumla
  • Kırıkdüşüm
    Kırıkdüşüm Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

www.google.com.tr/search
    ...

0
    0 Yorumla
  • CLıpperrr
    CLıpperrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Adam gibi adam sevdiğine namusuna ailesine öleceğini bilse dahi sahip cıkankoruyan karısını aldatmayan ac bırakmayan cocugunu boşlamayan baska bir kadın sarksa bile karısı oldugunu bilen ve ondan başkasına bakmayan verdiği sözde duran kıcı bası oynamayan bir sır verildiğinde mezara goturen vesayre vesayrede PEKİ KADIN GİBİ KADIN kime denir o zaman

0
    0 Yorumla
  • Fransuva
    Fransuva Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Içi dışı bir olana denir ağzından çıkacak sözü ölene kadar arkasında duran denir hatasını farkedince Özür dilemeliyim bilene denir kisacasi insan olana denir

2
    0 Yorumla
  • Erdalgn
    Erdalgn Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl

Teni sevene erkek, tenin içindeki ruhu sevene de adam denir.

2
    0 Yorumla
  • er-el
    er-el Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 53%
    +1 yıl

Yalan söylemeyen, sözünün eri olan, özü sözü bir olan, söylediği ve yaptığı birbirini tutan, dik duran mert olan, kimsenin karısında kızında gözü olmayan namuslu ahlaklı insanlar adam gibi adamdır.

2
    1 Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Yeap

Yorumla
  • Nolemaniaa
    Nolemaniaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

Başkasının namusuna göz dikmeyen kendi namusuna da laf ettirmeyen, sözünün arkasında duran ve ne sartlarda olursa olsun evine-ailesine bakmaya çalışan adam; adam gibi adamdır.

2
    2 Yorumla
    • arslan00000
      arslan00000
      +1 yıl

Perfect

Yorumla
    • PolatBey04
      PolatBey04
      +1 yıl

Çok tatlısın aradın deli kanlı benim canım

Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

kızların bakmadıgı sevgili olmadıgı ama canı yanınca arayışa düştüğü erkeklere denir

13
    0 Yorumla
  • serel34
    serel34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Adam gibi adam tek bir kadına aşık okup, gözü dışarıda olmayan ve adamlığın aslında iki bacak arasındakiyle olmadığına denir. O kadın ömür boyu koruyup kolkayan her hareketiyle ona ömür boyu örnek olan kişiye denir, bence..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

*Oturmasını kalkmasını bilen
    *Konuşmasını bilen
    *Espri bilen
    *Kalp kırmayan
    *El alemin kızının bacaklarına, donlarına bakmayan
    *Küfür etmeyen
    *Seviyorsa tam seviyorsa
    *Gülüşünü sadece sevdiği kıza gösterirse
    *Evlenmeden önce sevdiği kızın elini bile tutmayan
    *Çıkarı olmadan seven birisidir (!) ki; böyle bir insan benim karşıma hiç çıkmadı...

0
    13 Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Buyrun benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sairinelinde Ve evli olmayacak! Evlenip boşanmış çocuğu olan da dahil.

Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Evli ve çocuklu birine mi benziyorum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sairinelinde öyleyse diyoeum. Her kıza mesaj atan, kendi ihtiyaçları için kızı kullanan, aldatan, yalan söylemeyenbirisi de dahil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yalan söyleyen pardon. Bunları yapan Bir insanla oturup Bir kelime etmem.

Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Hee peygamber arıyorum diyosun #)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sairinelinde Hayır adam gibi adam arıyorum diyorum bunları yapan zaten adidir

Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Şaka bir yana haklisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sairinelinde Teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Sairinelinde
      Sairinelinde
      +1 yıl

Seni takip edebilirmiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sairinelinde olur :)

Yorumla
    • Denizci16
      Denizci16
      +1 yıl

9. maddeyi sil djxjdıd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sildim :D

Yorumla
  • amanoyleiste
    amanoyleiste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

canı yandığında can yakmak istemeyen
    hatta canı yanana yarabandı olan
    düşene bir tekme de ben vurayım demeyen
    bir kez olsun gerçekten sevmiş olan
    annesinin gözünden bir yaş bile akıtmamış olan
    adamdır işte

0
    1 Yorumla
    • amanoyleiste
      amanoyleiste
      +1 yıl

scorpdan alıntı

Yorumla
  • Frtzngn
    Frtzngn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

adamlığın erkeği bayanı olmaz ama erkeklik kavramını kusursuzluk olarak alırsak öyle biri yok. ama ahlak olarak alırsak ımmm şeyyy sanırım öyle biri de pek yok gibi :))

0
    1 Yorumla
    • iiireeemmm
      iiireeemmm
      +1 yıl

Bencede haklısınız :))

Yorumla
  • MuratCaglayn
    MuratCaglayn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Adam in anlami şudur ElifDalMim harfinin birlesimidir yani namaz kilarken ayakta elif rukuda Dal secdede Mim harfini olustururuz buna adam olmak denir baska bir deyisle Adem olmak denir yani kisaca 5vakit namazini kilana Adam denir.

1
    0 Yorumla
  • mkbss
    mkbss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Şahin 🚗gibi olana. Eskimez vazgeçilmez. Bittiğini düşündüğün anda yarı yolda bırakmadığını görürsün. Bıraksa da canı sağolsun dersin o derece adamlar var işte 😁

1
    4 Yorumla
    • Sagolerra
      Sagolerra
      +1 yıl

Haha tofaş deseydin daha iyiydi

Yorumla
    • mkbss
      mkbss
      +1 yıl

@Sagolerra kararsız kaldım 😁😁

Yorumla
    • Sagolerra
      Sagolerra
      +1 yıl

Benim sercem var cunku:) ve sana katiliyorum olusu bile gider ')))

Yorumla
    • mkbss
      mkbss
      +1 yıl

@Sagolerra :))

Yorumla
  • Buzlukalp
    Buzlukalp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

adam gibi adamlık beklentiye göre değişir, genelde aldatan, kandıran, ümit verip yarı yolda bırakan, kötü davranan , değer vermeyen , sözünü tutmayan kişi için adam değilmiş derim.. adam olan da bunları yapmayandır benim için

0
    0 Yorumla
  • zerafetliler
    zerafetliler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 63%
    +1 yıl

benim eşime denir bence adam gibi adam hatta fazlası

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Adam gibi adam milletin kızının bir taraflarına kesen tüm kızlarla cinsel ilişki düşünen asla değildir adam gibi adam sözünün eri sözü namus olandır ve sevdimi ölümüne kadar sever sildiği zaman ölümüne kadar siler adam gibi adam adam gibi adamdır adamcık değildir

0
    0 Yorumla
  • tulay123
    tulay123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 52
    +1 yıl

Adam gibi adam esini cocuklarini her turlu sidetten koruyana denir Annesi babasi ablasi vesaire... akrabalarinin sozleriyle esine annesinin sozleriyle banyolara kapatip kayislarla dovup aglatan erkek erkek degildir adam adam gibi olmali ailesini ve akrabalarini tartmasini bilmeli akranalari huzurluca evinde yasarken kendi esini cocuklarini huzursuz eden erkek adam degildir boyle erkekler bence esine ailesini korumayacaksa hic evlenmemeli

0
    0 Yorumla
  • LafSokmakSanattır
    LafSokmakSanattır Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Bir erkeğin hayatında binlerce bayan'a aşık olup sevebilir
    Bir erkek ise sadece 3 bayan'ı gerçenten sever ve onlar için gözünü kırpmadan canını verir. Annesi , Eşi ve Kızı.

0
    0 Yorumla
  • mhmt5757
    mhmt5757 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

yalanı sevmeyen dınıne baglı ınsanları hatalarından dolayı affeden ıyı gecınmeye calısan hak yemeyen Allah korkusu olan sabretmesını bılen kaba kuvvete cok gerekmedıkce basvurmayan gereksız konusmayan sevdıgıne ıhanet etmeyen adam gıbı seven

0
    0 Yorumla
  • Doctor_Who
    Doctor_Who Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Adam gibi adam demek adama benzeyen adam demek degildir. Adam gibi adam demek kendisi olmak demektir. Kendin olmadigin surece adam olamazsin. Kendin ol adam ol. Herkesin adami olma veya olmaya calisma cunku istesende olamazsin :D

1
    0 Yorumla
  • darkofaqua
    darkofaqua Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sabah karısının tebessümünü alarak işe gidip akşam gözü evden başka bişey görmeyen ailesiyle zaman geçirmek için can atan gerekirse ailesine canını verebilecek dürüst insana denir. Adamlık erkek olmayla olmaz cinsiyet gözetmeksizin..

0
    0 Yorumla
  • batınım
    batınım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

merhaba ben adetin yirminci günü esimlebirlikte olduk fakat 2 üç dk yattım hemen kalktım soğuk su ile vajinami yikadim eşim bişe olmaz dio yikadin hamile kalmış olabilir miyim birde hesaplı 5 haftalik hamile cikiom nasıl olur 20 sinde yaptık bu ayın ben mi yanlış hesapliom hamilrysemde ne kadarliktir

0
    0 Yorumla
  • tblisi
    tblisi Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı.

Nuri Alço, baba yarısı amca...

i.ytimg.com/vi/YoWkNffsYKE/maxresdefault.jpg

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (433)
Devamını Gör(478)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Adam gibi adam kime denir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Size göre adam gibi adam kime denir? 21 cevap verildi
Kime Adam gibi adam denir? Tanidiginiz adam gibi adam kimdir? 14 cevap verildi
"Adam gibi adam? kime nedir? 11 cevap verildi
Çapkın erkek kime denir? 24 cevap verildi
Olgun erkek kime denir? 19 cevap verildi
Olgun erkek diye kime denir? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨