AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Erkek ile Adam arasında fark görenlerdir. Adam gibi adam metroseksüel de olabilir kro da olur. Bana göre adam gibi adam sevendir. Adriana Lima'ya bakmayandır :)
Önce efendi olacaksın. Efendilik her zaman iyi prim yapar. Bak Yüzüklerin Efendisine nasıl gişe yaptı. Olay yüzükte mi? Hayır efendilikte.
Adam sevdiklerine sahip cikan ekmek parasini helal kazanan saygili agir basli nerde ne yapmasini bilen aile ve arkadas fertlerjyle iyi gecicen kisilere denir..
sevdimi tam seven sahiplenen sevdigi için herşeyi göze alan adama denir. O senin için milyonlarca para harcayabilir ancak sen ona birşey almaya kalktıgında hayır diyen,
..
ahahaha :D Herkesin hayatına kimse karışamaz ama :D
Kendi kız kardeşine ya da kızına nasıl davranılmasını istiyorsa , çevresindeki hanımlara aynı insaniyet ve hassaslıkla davranana denir :)
En güzel yorum bu :)
teşekkürler :)
racona terss şeylerı yapmayana adam degıl kısılık mahsıyet meselesıdır yanı adamlık. karakterın olcak temız olcak ıyı nıyetlı olcak kimseye zara vermıceksn fala nfıla n
Adam demek harbi olmak demektir.
Adam demek kıvırmamak demektir.
Birinin yüzüne söyleyeeyeceği şeyi arkasından konuşmamak demektir.
Kadınına sahip çıkan el kaldırmayan baş üstünde tutan demektir.
Bunlar uzar gider
Atasina anasina saygili efendi edepli yerli yerince konusmayi bilen sevdigine anasi kadar deger veren ve o gozle bakabilendir Adam.
sapik olmuyan.
malesefki bu zamanin adam gibi adam anlayisi bu :D
daha fazlasini solesem cikmaz zaten.
hayatına aldığı kadına namusu gözüyle bakan, kız kardeşine yapılmasını ıstemediği davranışı hayatındaki kadına yapmayan erkek adamdır
Adam gibi adama sözünün arkasında duran, kadınına sahip çıkana denir onu herşeyden sakinan iyi bir baba olmayı başarana denir
verdiği sözü tutan olgun karakterli yerine göre konuşan karşıdaki kıza küfür etmeyen yüreğinde Allah korkusu olan kişiye adam gibi adam denir
Adam dediğin nedir ki gülüm ben senin icin kadın olmayı göZe almışım ( sacma ama bunu yazmak istedim)
Sevgilisini koruyan kıskanan deli gibi aşık olan onun yanında Mutlu olmayı/gözükmeyi bilen romantik sevgilisini sahiplenen kısacası böyle (bence) 😎😎
Sevdiği kadını kırmaya korkana denir.. Adam gibi adam, sevdiği kadına cenneti verir. Onu en ufak şeylerle bile mutlu edebilir.
Adam gibi adam off nerde anam
ya da bize rast gelmez
Hele bakın bakın hele
Millete kare kare
Bize tek pas vermez
Yolunu tutan tutar bulanı hemen yutar bize lokma vermez
Adam gibi adamintarifi kalpte gizlidir sen yanlis adami secersen bilirsin 6anlistir ama kalpten cikip onu beyninde kalbinin kabul ecegi yere koyarsun
Dokunmaya kıyamayan adamca seven gözü başkasını görmeyen elalemin kızına eşine yan gözle bakmayan dilinden elinden kimsenin zarar görmediği kişiye adam denir.
Ahlaki yönden ve psikolojik yönden sağlıklı insanlara kadın olsun erkek olsun adam gibi adam denir...
kişiden kişiye ve de söyleyenin düşüncesinden baska birinin düşüncesine göre degişir.
kişiler arasında düşünce farklılıkları her konuda aynı degildir.
ADAM olmak dürüst olmak yavşak iki yüzlü olmamak sevgilisi varsa ona umut verip yolda birakmicak ve onu sahiplenip korumasını bilendir :)
Adam olsak sanki bize geldiğiniz var... Nerede it kopuk serseri varsa sırf yakışıklı diye peşinden koşarsınız. Sonra ühüühühühü beni kullandı.
Doğru bir tespit :D hak veriyorum
Çok kötü bir genelleme olmuş bence ama adam gibi adama, kadın gibi kadın yakışır. Bir gün sizi bulur. Yaşınız daha çok genç kardeşim. Sıkmayın canınızı.
Saygılar...
Sanırım şuana kadar tanıdığım insanlara alakalı bir durum :) umarım bir gün karakteri oturmuş birini tanırımm :))
Saygıdeğer hanımefendiler şöyle söyleyim; defalarca evlenme teklifi eden bir kıza sırf sevmediğim için dokunmadım. Hani dokunsam olacaklar malum ancak geleceği ile oynamak istemedim. Evet bu sene 7. Sene oldu peşimden koşuş yılı. Bilemem belki genelleme yaptım ancak bugüne kadar kimi görsem hep aynı durumla karşı karşıya geldim. Allah hayırlısını versin.
Adamlık teshibi sallayıp silahı çekmek değil, Silahı Saklayıp tesbihi çekmektir diye bir söz duymustum eskiden. hala hafızamdadır. VE bir de su var.. Aksam evine ekmek götürebilen adam, adam gibi adamdır.
Bu adama denir :D
img.haberler.com/.../...-bayrak-acti-4742332_o.jpg
Sabah evinden haniminin duasi ile ayrilan.
Aksam eve eli bos gelmeyenlere... Denir
sözünün erine denir. adam gibi ADAM. ki biri açıklamış zaten uzun uzun adamlık dediğin 1 ,2 cümleyle açıklanmaz. güzel anlatmış helal olsn.
Karakterli standart sahibi ve Nadir rastlanan bir türdür. kadınların ilgisini pek çekmezler. Daha annelerin tavsiye ettiği adamlardır :)
Adam olamamış ama benzeyen kisilere denir. Ya adam olursun ya olmazsın seninki o yılda ilerliyor sanırım
herkese karşı adaletli olan , vicdan sahibi , dürüst , sevdiğine ve ailesine bağlı erdemli ahlaklı erkeğe denir
Bana denir. :) Karakterim Samanyolu Tv deki Salih gibi. :)
Dürüst mert cesur tuttuğunu koparan sevdimi adam gibi seven kolay vazgeçmeyen pes etmeyen dediğin arkasında duran sözünün eri olan Adama adam denir değilse Madam..
Bu kriterleri insanlar koyamaz bir an bir hareketle adam da olur rezilde olursun her an dürüst olmaya çalışan herkese denir. kendi çıkarlarını gözetmeksizin dürüstlük bu da bu ülkede çok zor...
adam gibi adam ailesine sevdiğine laf getirmiyen adamdır. ilişkilerde lafı kadının getirdiği sanılır ama asıl erkek laf getirtir. adam olan yanındakine laf getirtmez
hak yemeyen.
kimsenin namusana bakmayan.
sözünün eri.
harama uckur cözmeyen.
ekmegini helalinden kazanan.
vs vs vs uzar gider. bunlari yerine getirene Adam gibi adam denir.
Adam sozunun arkasinda durmali sevgilim diyen insanin daima yaninda olmali koruyup kollamali sevdigi insani cikana kadar değil ole kadar korumali ezilen insan gordugunde yaninda olmali bence adamlik budur
Adam gibi adam yok nerdeeee adam oda bize rast gelmeeezz 😄
Hergün aynı kadına aşık olan ve ona sadık kalan kişiye adam denir
galeri12.uludagsozluk.com/.../...%B1lar_592717.jpg ...
Bunun anlamı kelimelerle açıklanmaz bir gün öyle birine denk gelirsen anlarsın.
Kadinina sahipciksin. ailesinden baska kimseyi gozu gormesin.
Kadın gibi kadını elinde tutmayı başaran erkeğe denir..
Kendisine sonra ailesine bakabilen birine muhtaç olmayan aşk konusunda sevdimmi tam seven ama öyle kız fazla kalmado o belli olmaz kensi ve çevresindekilerinde haklarını savunmaya çalışan sürekli kendisine bişey katmaya çalışan kişi
Evine ekmek götürene adam denir. Evde dizi izleyip dizinin kritiğini yapana değil..
Edebini bilen kendimden başkasını kucumsemiyen kadinina sahip cikan konusmasini bilen kişiye denir.
ADAM gibi adam benim , bana diyorlar övünmek gibi olmasın.
Çok amde var, hiç yazamam şu anda adam ile erkek arasındaki farkı arayarak öğrenebilirsin
Bana denir ama denmesin, istemiyorum adam falan olmak!
ne pahasına olursa olsun sevdiklerine sahip çıkana..
Adam gibi adam mert insana denir.
Her fırsatta kalitesini gösteren, saygılı, sevmesini bilen insana denir.
Sakin , empati kurmasını bilen , sözünün eri , kavga insanlara yakışmayan birşey.
sözünün üstünde duran güvenilir olan dobra olan cesaretli olana denir
Krakteri duzgun. lafinin eri guvenilir kisiye denir
görevini, sorumluluğunu üstlenen, yeri geldiğinde sevmesini bilen
Karisina coluguna cocuguna haram para yedirmeyene, aksam oldugunda evine ekmek getirebilene adam gibi adam denir,
Gözü sevdiğinden başka kimseyi görmeyen, dürüst, güvenilir olana adam denir.
Gevşek olmayacak alttan almasını bilecek. Ne olursa olsun terbiyesini bozmayacak
adam gibi adam nerde anam :S ya da bize rast gelmez :S
Şudur şudur diye tanımlayamazsın arkadaşım. Adam gibi adam şaşırtır insanı, hayran kalırsın. Tarifi yoktur ki, onunla yaşamalısın ancak, görmek için, tatmak için.
Ipnelk, piçlk, namussuzluk düşünmeyen..
Evine ekmeğini götüren.
Kimsenn karisina kizina bakmayan,
Dostunu satmayan, kotu gununde yaninda olan..
Varsa boyle tanidiklarin ADAM diye bunlara denir.
Erkeklik öyle tesbih sallamakla değil akşam olduğunda evine helalindenekmek götürmekle olur