AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Bu soruyu sorabilmek için kadın gibi kadın olmak gerekir önce
Sen benim kadınlığımı kısaylayamazsın. Ben kişisel bir yargılama yapmıyorum adam gibi adam kişiden kişiye değişir adam olmak cinsiyet meselesi değildir. Karakter meselesidir.
Dürüst,
Efendi,
Centilmen,
Anlayışlı,
Mal mülk hırsı olmayan,
Az ama öz konuşan,
kısaca DELİKANLI,
ADAM gibi ADAM.
Çoğuna göre adam gibi adam cüzdanı kabarık olaN "insan"
Biraz acımasız oldu ama öyle
Kimsede kabul etmez bunu
yorumları okumuyorum ama birisinin %100 Mustafa Kemal yazdığına eminim. O arkadaşa burdan birkaç çift lafım var da o arkadaş uslanmaz hakkı kötektir o yüzden susuyorum
Ada'm olmak ; iyi karakterli saf erkek olmak. Kendini iyi yetiştirmiş ve saygı duyulan insan. Yardım sever ve güvenilir olmak. Karşısındakini iyi dinleyen analiz eden ve halinden anlamaktır...
Sevdiginin onun olmasa bile mutlu olmasini isteyene denir hersey tam tersini gosterse bile sevdigine guvenen kisiye denir bu yuzden erkek cok adam az..
BÜTÜN DAVA ADAMLARINA, MİLLETİN SELAMETİ İÇİN HERŞEYİ GÖZE ALANLARA, BU MİLLETİN MANEVİ ÖNDERLERİNE, DÜNYEVİ ZEVKLERİNDEN FERAGAT EDENLERE, NEFSİ İSTEKLERİNE İTİBAR ETMEYENLERE.
ADAM GIBI ADAM YOK NERDE ANAM YA DA BIZE RAST GELMEZ
Sevdiğini koruyana ona laf getirmemesine dikkat edene denir
Kadınlar Edepli Olsa Şüphesiz Etraf Adamlarla Dolardı.
Dunyaya deger vermeyen dunyayi kendi pesinde kosturandir.
turk kizlarinin icinde cok azı hakediyo adam olan adamı !
aynaya baktığında bir parça odundan fazlasını görüyorsa kendinde yeter ona
Adam gibi adam sadık ve kişiliği düzgün olana denir bencee :)
Elinr diline beline sahip çıkana adam denir kızlarda pek ilgi göstermez böylelerine :D
Adam olana denir buda karakteri olana denir. Karakteri sağlam olan adamdır
karakteri olana denir. fazla uzatmaya gerek yok herşey onun içinde zaten. anlıyan anlar.
namusunu dışarı vurmayan... sevdikleri için her şeyi yapabilecek... sadık... çalışkan..
özü sözü bir mert dürüst sözüne güvenilir sağlam karakterli insanlara denir
Kariya kiza bakan değil karısına kızına bakana denir
https://i.hizliresim.com/7oylLv.jpg
..
Verdiği sözü tutan evliyse ailesi için çalışan onların rızkını gözeten ve dinini yaşayana denir
Asla yalan soylemeyene yalan olmassa herşey dört dörtlük olur saygı sevgi anliyonmu
adam gibi adam
adam olana denir.
kadını erkeği olmaz adamın !!!
İşte tam benden bahsettin. Anlatamam bu beni yaşayan biliir :D
konuşurken suratına tükürdüğünde takmayan adamdır :D
Herşeye rağmen yanında kalıp seninle derinini paylaşana kullanılan bir kelime
Bazı erkeklerden daha adam olduğumu söylerler kız olmama rağmen.
Sözünün eri insana denir. Konuştuklarını yapana denir.
adamın bir erkeği olur bir âmc'ğı bilmem anlatabildim mi?
Durust delikanli ozu sozu bir adama denir yani benim gibi
dürüst, namuslu, öngörülü, saygılı, koruyan dahada yazılailir.
yüreğiyle kişiliğiyle duruşuyla kendini gösteren kişidir
Aslında herşey plastiktir o yüzler kirli eller hepsi
Adam gibi adam yerinde konuşan yerinde gulen meslek sahibi olan espirili iyi karkterli biri olur
hic oyle birine rastlamadigimim icin sorunuza yanit veremicem.. SORRY
Tanımak istedikleriniz ve tanıdıklarınızda o bahsi geçen adamlık olmadığı için rastlamamanız doğaldır , sözüm size değil Özür sadece bu düşüncede olanlara...
Ahlaki Eğitimini tamamlamış insan Adam olur
diğerleri serseri olur
Kalbi saf olan insan adamdır. Erkeğim diye övünenler vardır onlara gülüyorum ahaha :D
hepinizin adamlığı birleşse, benim adamlığımın önünde eğilirler ve tövbe isterler ahahahaha :)
Mustafa Kemal Atatürk Allah rahmet eylesin ama şimdilerdee Osman Pamukoğlu var adam gibi adam
Adam kelimesinin hiç bir anlamı yoktur herkes işine geldiği gibi içini doldurur benim için hiç bir anlam ifade etmiyor
Uzun uzun yazmaya gerek yok evine alın teriyle çalışıp para getiren ailesini kimseye muhtaç etmeyen içinde allah korkusu olan zaten adamdır
adam olan ıncıtmez dovmez sovmez el kaldırmaz uzmez kırmaz asagıdan alır sevecen davranır ıyılıkle yaklasır fesat dusunmez adam olan hayırlı olandır.
Sevmesini bilene kıymet ve değer verene sevdigini üzmeyene denir adam olan sevdiginden baskasina bakmayana
Bence kullanan insanin problemli birisi olduğunu belirtir. Kadınlar için kadın gibi kadın deniyormu? biraz düşünelimmi?
AİLESİNE sahip çıkan Kadınını Üzmeyen Onu İncitmeden Seven Evladını Gözeten Bİr Baba Bence adam olmak için Önce Baba' Olmalı Bİr Erkek !
5 vakit namaz kılan, yalan söylemeyen, çalmayan adama denir.
Lafı özü sözü bir yalan konuşmayan dürüst olan bencil olmayan kendini bilen kişiye denir bilmem oldumu
kimsenin hakkında gözü olmayan, doğruları konuşan, kimseye ihanet etmeyen ve kendi ayakları üstünde durabilene denir.
adamlık iki bacak arası değil kalp ve beyinden geçer bence
sözünün arkasında olan kişiye denir ucunda ölüm olsa bile
Sözünün arkasında durana en ufak sorunlarda pes etmeyene güvenilir kişilere denir
Adam olmak karina kizina cocuguna el kaldirmaysn onlari birakmayan onlar icin yasayan kisiye denir.
Bana denir diyeceğim de ukalalık yapmak istemiyorum cunku kimi tanidiysam o Lafı dediler
adam cinsiyette deyil karakterdedir sevgiyi saygıyı layığıyla bilendedir
Vicdanlı merhametli sevgi dolu dürüst sadık koruyucu aşık
Bence delikanlıligi ve adamligi bayanlardan ogrencek çok "erkek" var.
Sadece bir kıza kalbini verip diğerlerini hadi ordan eden adama
anasından yeni doğana adam denir ilk nefesten sonra biter
sözüne sadık, dürüst, karakteri oturmuş, yarım yamalak olmayan insan.