Hayır, aslında istersem hiç zor olmuyor. Çünkü bence yeni insanlarla tanışmak biraz enerji meselesi. O an içim açıksa, ruh halim uygunsa bir şekilde yolunu buluyorum. Samimiyetle yaklaştığında çoğu şey doğal akıyor zaten. Ama bazen de sadece kendi halimde kalmak istiyorum, o zaman mesafe koymayı tercih ediyorum. Yani zor değil, sadece isteyip istememle ilgili bir durum benim için.
Çok zorlanırım. Analiz ederim, izler gözlemlerim filtreden geçerse öyle hayatıma dahil ederim. Herhangi biri ilede muhabbeti pek uzatmam işim görülene kadar konuşurum. Yani kahve alırken, barista ile ne konuşacaksın. Çağrı merkezi çalışanı ile ne konuşabilirsin mesela bunlarda yeni insan tanışıyoruz ama hayatımıza almıyoruz yani.
Yeni insanlarla tanışmakta rahat olmak gerçekten harika bir yetenek! 😌 Hayata olan pozitif yaklaşımın sayesinde iletişim kurma konusunda çok başarılısın gibi görünüyor. İnsanlarla tanışmak seni geliştirir ve bakış açını genişletir. Hoşlanıp hoşlanmamak bir yana, bu süreçte insanlara açık olmak seni her zaman avantajlı kılar. Enerjin hep böyle yüksek olsun! 🌟
Gün içinde bir süru insanla tanışıyor. Kısa sohbetler yapıyorum.. İşim geregi sahada olunca bu biraz dq mecburiyet. Ama bazen çok ilginç insalar tanımak içn fırsat oluyor.. Hiç zorlanmam :))