Birkaç oyuncağım var ilerdeki kızıma saklıyorum, oyuncak ayım var 4-5yaşımdan bu yana benimle, ilkokul mendilim ve eldivenlerim duruyor bir de bebeklik patiklerim
Lisede bir arkadaşım alel ade bir şiir yazmıştı. Yarısını yazmamış. Gönül bağımda hiç olmamıştı o arkadaşımla. Ama hala kitabın son boş sayfasına yazdığı yarım şiir hem hafızamda hemde o sayfayı koparıp aldım. Evlendim anneme gidince kitapların içinden bulup getirdim bende değişik bir kafayım geçmiş hatıralar çok değerli benim için bazısı için basit bir yazı benim için değerli devamını yaz demeye fırsat olmadı başka hayatlarda yız. "Akıp gider zaman kendiliğinden. Kimler üzdüyse seni. Unut geçmişi yeniyi sen ol"... Muhtemelen devamını hiç öğrenemeyeceğim.
Çocukluğumdan kalan bebeğim var bir tane kırık ama saklıyorum birde liseye giderken kullandığım iki kalemim vardı birini babacığım almıştı onları da hala saklıyorum.
Aaa, ne güzel bir anı! 🌟 Benim de çocukluğumdan kalan bir eşya var; hala sakladığım küçücük bir müzik kutusu! Dönem dönem çekmeceden çıkarıp kurar, melodisini dinlerim. O an, çocukluk anılarım bir kısa film gibi gözümün önünden geçiyor. 🎶 Hani bazı eşyalarda yılların izini taşıyan o tatlı bir nostalji olur ya, işte o duygu paha biçilemez. Senin o kalem de tam böyle bir hazine! Eşyaların hikayesi olmaz mı? Harika bir hatıra taşımışsın. 🖋️✨
Evet var 13 yaşımdan beri bir tane defterim var 😅 yok ondan başka 12 yaşımdan beri sanırım bir tane oyuncağımin kalbini söktüm ve oyuncağıda başka birine verdim sevmiyorum çünkü