Bir gün heyecanla uyanmışız. Babam kolay kolay evde bulunmazdı sürekli yollarda geçerdi ömrü. O gün ne için ulusa gidecektik tam hatırlamıyorum ya arefe günü ya okul alış verişi için her neyse yollara düştük biz. Alınacakları aldık oradan telefoncuya uğradık orda ki çalışanlardan biri her birimize ışıklı şekilli şüküllü anahtarlık verdi kardeşlerime atlı bana da keçili. Tam 18 sene geçti üzerinden. Bizimkiler kaybetti benimkinin pili bile çalışıyor. Neden saklıyorum derseniz bir objeye dokunmak buruk bir hatırlayışı renkli bir gülümsemeye çevirmesidir derim.
Sarı - beyaz renkte bir şort ve tşört var. Annem hala saklar. Henüz 5 yaşlarında giyindirdikleri.. Bir de pul koleksiyonumuz var, kız kardeşlerimle biriktirip topladığımız. Oldukça da kıymetlidir.
1|0
0|0
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 17,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
hayır çocukluğuma dair sakladığım bir eşya yok ama anılar var:)
2|0
0|0
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
İlkokul önlüğümü saklıyorum sadece. Başka da sakladığım bir şey yok.
1|0
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır yok. Hepsi ya kayboldu ya da atıldı...
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Benim hiç oyuncağım olmadı olsa saklardım. :) ama sınıfça halk oyunu gösterisi yapacaktık ve üstüme kısa bir yelek olması gerekiyordu komşumuz bana dikmişti onu hala saklıyorum. çünkü o zaman herkes dikmişti hazırlamıştı ben öyle kalıcam diye çok üzülmüştüm. ama benim için dikmişti çok mutlu olmuştum.23 yaşındayım hala saklıyorum.
En İyi Kız Görüşleri