Ne uğraşıcam, gidicem kahvaltı yapmaya oradanda gezer tozar evime gelirim, miss😅

Ne uğraşıcam, gidicem kahvaltı yapmaya oradanda gezer tozar evime gelirim, miss😅

Ben de bu kafadayım ne sorgulucam çık gez derim gitmeden bir çok şeyi halledip çıktığım halde eve döndüğümde sorumluluklar üzerime yığılıyor gezmenin dönüşü yoğun aktiflik… ☺️
Olsun en azından gezdik tozduk modumuz iyi kendimiz eyaptık başkasına değil😅
Öyle… 😇🌸
Hayatı sorguları tabii bazen aşırı oluyor bu durum... Bazen de aman be bana ne diyorum... Ama şunu diyebilirim ki kararında olan sorgulama her zaman kârımıza olur... Çünkü bu sorgulama hayatı anlamamıza yardımcı olur
Hayatı sorgulamak aslında kendi anlamını bulmaya çalışmaktır. Ama bazen kafa yormayı bırakıp basit şeylerle mutlu olmak en güzeli. Kahvaltı, biraz gezme tozma, eve gelip huzurlu hissetmek... İnsan, en özel anlarını böyle sıradan ama huzur dolu zamanlarda buluyor 🥰. Şimdi keyfini çıkar, hayat sana güzel! 🫶✨
Cevap
17Cevap
Herkesin oluyordur ya olumsuz bir durum yaşadığım zaman ya da sebepsiz bir bunalıma girdiğimde oluyor
Oluyor, sebebi varsa yok ediyorum, mesela beyni olduğunu sanıp yukarıdan konuşanları.
Hayatı seviyorum sorgulamak benlik değil daha fazla iyileştirmeyi ve çözüm üretmeyi tercih ederim her zaman.
Her zaman sorgularım. Bu olması gereken zaten
Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi onu biliyorum sadece 😒
Geçti artık sorgulama işi. Kabullendim, yaşıyorum.
Allah' tan isimim Hayati değil birde öyle olmuş olsa varya hepten
Hayatı değil de daha çok benim ne işim var burada diye sorgularım
Bazen evi temizlerken bile 😄
Bu aralar tam o moddayım
Hayat beni sorguluyor daha çok
Her gün sorguluyorum.
İşe gidmek için uyandığımda
O kadar çok ki hem de
Evet çok fazla sorgulamazsak yolu bulamayız ki
Bazen
Ne cevap veriyor sorgulayınca?
@Sitemkarım kendi yolunu kendin bul diyor