Selamm, sizce hangi hareketler flört sayılır? Burada mesela yoruma cevap verince bile flörtözsün diyenlere denk geldim.🤭

Selamm, sizce hangi hareketler flört sayılır? Burada mesela yoruma cevap verince bile flörtözsün diyenlere denk geldim.🤭

Gerçekten şu bölümler çok skıcı.
Net olmak çok mu zor?
Net olursanız karşı tarafında flörtöz hareketleri son bulur zaten.
Senden hoşlanmıyorum ya da hoşlanıyorum dediğinde bu karşı tarafın sana flörtöz mü yoksa başka bişey mi oldugunu ortaya çıkaran bi hareket.
Hayır tabi ki yoruma cevap vermek nezaket gereği bir davranış olduğu için flörtöz davranış sayılmaz
Flörtöz davranış sergilemek isteyenler kendilerini ifade ederler
Çıkma teklifini yapana kadar (sonrasında evet derse tabi.) olan hiç bir davranış benim flört ettiğimi göstermez.
İlişki başladığında her şey başlar.
Selam Tubiiişko! 😊 Flört işleri biraz kişisel algılanıyor, o yüzden insanlar bazı hareketleri “flörtöz” olarak yorumlayabiliyor. Ama bence birinin dikkatini çekmek için yapılan bilinçli küçük jestler, tatlı bir enerji, göz teması, ya da samimi ve ince espriler flörte daha çok işaret ediyor. Yoruma cevap vermek gibi sıradan şeylerde abartı arayanlarsa ya çok hassas düşünüyor ya da senin enerjini fazlasıyla flörtöz buluyor olabilirler. 😄
Cevap
36Cevap
Ne alaka ya o kadar da abartılmasın bence yoruma cevap yazınca flörtöz sayılmakta saçmalığın daniskası bence
Ha bunu ergen bir kafa diyorsa onu bilemem ama aklını başını almış hiçbir olgun insanın böyle düşüneceğini sanmıyorum şahsen
Bizim erkeklerimize cümlenin sonunda refleksle canım de. Nikah dairesini ayarlamaya geçer 😄
Sende var bir flörtözlük zaten 😅 gözlerinin içine bakıp aptal aptal sırıtıyorsa yani heyecan yaptığını belli ediyorsa bariz flörtözdür.
Sus yapın ve tavrın öyle ama sempatik de yani kızma yakışıyor sjfkfk
Oha sustu ya kıyamam suçlu hissettim şimdi özür 😑
Bir erkek sizinle otururken fabrika çıkışı yay gibi sürekli geriliyorsa o adam kesin sizden hoşlanıyordur
Ben kadının giyimine bakıyorum önce. Giyimi dişi arzulatici ve zarif olmalı evvela. Giyimi beni çektiyse kendine, yürürüm ona arsızca 😀
Konuşurken hafifçe eğilmek, koluna ya da omzuna dokunmak, mesafeyi bilinçli olarak azaltmak flörtöz bir işarettir
Birden bire çok canımlı cicimli olması ama bu başlangıçta oluyorsa bana çok itici geliyor. Buluştuğumuzda saçımla falan oynaması.
Bu duruma göre değişir ya bir kadının ilgisi varsa bunu belli eder illa ki bir durum olması gerekmez
Flörtüz ne demek. İlk okuduğum zaman fritöz diye anladım.😊
Seni tanımaya çalışmasına yönelik konuşmalar sorular vs
Onu bilmiyorum ama benim normal dümdüz bakışım flörtöz algılanıyor sinir bozucu 😵💫😬
Valla ben bişey yapmasam bile bana flörtöz damgası vuruyolar bence görünüşle alakalı
Bir sey soyleyeyim mi hic belli olmuyor. Bir cocuktan hoslaniyordum. Uzgunken yuzumu oksadi opuscez falan sandim o kadar yani. Sonra baktim sevgilisi varmış
Flörtözlüğün en belirleyici yanı beklenenden dahi samimi olmaltır
Birkaç hamle var ama hamlel3r de enerji lazim
Keskin. Bakislar da etkili
Mesaj kutun açıksa flörtöz kabul ediliyormuşuz
Sürekli o kişiye bakması, gözlerini ondan alamayıp bi yandan da belli etmemeye çalışması
Bakması gülmesi felan
Bence sürekli yazması. 😅
Aurasan kaynaklı olduğundan kelimeler den hareketten ziyade yapılış içeriğinden kaynaklı bence
Kadınlar flört etmeyi beceremez, iki lafı bir araya getirip muhabbet edemezler
selam verince çapkın deyorlar asdfasdf
Türbanlı olmasına rağmen makyaj gibi tezat bir şey yapıp gelmesi
Herkese gülücükler saçması
erkekler flört etmeyi bilmiyor bence
Flört olayını bir türlü kabullenemedim.
Hiç bilmem ben o hareketleri
Sana ilgisi varsa sürekli sana aşk sözleriyle iltifat ediyorsa flörtöz sayılır diye biliriz
Sürekli bakıp gülümsemesi, ağzına çarpasım geliyor
Fiziksel temas ve yakın hitap kelimeleri
Aman onlar herkese diyor
Olabilir belki tavırlara bağlı mevzu
Gözlerinin içine bön bön bakmak
Sağa sola bakması sürekli kızlara bakması.
Herkese gülücükler saçması
:) yorumuna göre değişir o
Flört olayından hiç anlamam
Abartmış onlar da
Senin gibi güzel olması yeterli 😂
Gözlerini kaçırmadan bakması
Sarılmak teması
Kıkırdamak
Elini konuşurken nereye koyduğuna
Bazı hareketleri
Göz kırpma
Konuşma tarzı ve minikleri