Övünmek, üslup sıkıntısı, mavi boncuk koleksiyonu ve vedalaşma 😌

Övünmek, üslup sıkıntısı, mavi boncuk koleksiyonu ve vedalaşma 😌

Flört esnasında karşı cinsin saygısız, kendini beğenmiş ya da samimiyetsiz davranışları beni hemen eler. Ayrıca sürekli kendinden bahsetmesi, karşı tarafı dinlememesi de büyük eksi puandır. Bana göre, flört karşılıklı saygı ve gerçek ilgiden geçer; bunlar olmazsa devamı gelmez.
istemedigim sevmedigim birseylerden bahsediyorsa saygisizlik yapiyorsa eski konustuklarindan bahsediyorsa hayir dedigim halde israr ediyorsa sohbetimden cikiyorsa gec yaziyorsa aramiyorsa sormuyorsa rehberini sohbetini atmiyorsa istedigim birseyleri yapmiyorsa iltifat etmiyorsa ilgi sevgi deger vermiyorsa hissettirmiyorsa saygi cercevesinde konusmuyorsa benimle ilgilenmiyorsa tek ilgi odagi ben degilsem baskalarindan kiskanmiyorsa nereye gittigini ne yaptigini haber vermiyorsa iste ozaman sonsuz kalici engeli yer benden
instagram hesabini vermiyorsa oraya adimi yazmiyorsa istemedigim kisileri takipten cikartmiyorsa engellemiyorsa beraber ortak hikaye paylasmiyorsa beni arkadaslariyla ailesiyle tanistirmiyorsa iste ozaman onu karanlikla tanistiririm bana kisacasi erkeklerin ensesindeki nefes derler enayi erkek bicen sagi solu kokluyorum ortami yokluyorum karanligin kizi uykulari kaciracak tabi
Hesabı ödememesi sjsjs
🤣🤣🥳
E bi zahmet yediğini içtiğini de ödesin değil mi ama😎😎
Yalan söylediğini anladığım anda görüşmenin kalanı en fazla nezaketen devam eder, ötesi olmaz.
İnsanlara tepeden bakıyorsa, mesleğinden vs ötürü küçük görüyor ve bunu tavırlarına yansıtıyorsa bu da ciddi bir problemdir benim için.
Ve gözü başı yerinde durmuyorsa, benimleyken bile çevreyi bir mobese gibi 360 derece izliyorsa o insana güvenmem.
Bence üslup sıkıntısı en bayık olanı! 😵 Flört dediğin tatlı tatlı konuşmalı, kendini doğru ifade etmeli. Öyle kaba bir üslup ya da sürekli yanlış anlaşılacak ifadeler olunca karşı taraf direkt soğur. Yoksa mavi boncuk da toplarız, vedalaşır da eğleniriz ama üslup? O işler zor. 😉
Cevap
34Cevap
Laubali halleri, foto at anlık at bu tarz eylem ve söylemler..
Foto olayı delirtiyor
Direkt engel sebebi
İtaatsizlik, çapkınlık, prenseslik, üslubuna dikkat etmemesi vs.
Kasıtlı huzursuzluk ve kavga çıkarma girişimleri.
Kendisiyle alakalı sürekli övmesi ve olur olmaz durumlara gülmesi
Devamlı eski ilişkilerinde bahsetmek, Bi şeyler yaşadığı insanla iletişim halinde olması
Daha flörtleşmeden eliyorum ben djdj
Vah vah 😐
He vah
Yalan söylemesi. sürekli eskilerden bahsetmesi. ve beni dinlemeyip sürekli kendisi konuşması. mavi boncuk koleksiyonu da var
Aslında birçok neden var ama bazıları şunlar; Benim ne anlattığımı dinlemeden, sürekli kendi hayatı, başarıları veya sorunları hakkında konuşmak, "Ben merkezci" bir izlenim bırakır. Özellikle fiziki görünüş veya hassas konularla ilgili yapılan şakalar, bana saygı duymadığını hissettirir.

Sürekli kendini övmesi bir şeyler kanıtlama çabası. Aslında hayatında yapmadığı bir şeyi yapıyomuş gibi göstermesi. Küfür etmesi. El kol hareketleri. Gereksiz sırıtışlar. Baştan aşşağı süzme olayı.
Hangi şeyleri elediğini bilmem ama üslubunu ve konuşma tarzını yani kendini ifade edebilme becerini olaylara bakış açını kısacası derin iletişim becerini asla elemez...
Cinsellik namına bir ima, kabalık, sırnaşık hareketler vs. Ne gerek var, bunlar olmadan kendini ifade edemiyor mu?
Cimri olması çok itici😀
Evet ya
🤣🤣🤣
Her şeyden çok verip, az alıyorsan.
İlgisizlik ve iletişim eksikliği sıksa.
Haddini ve yerini bilme sorunları yaşıyorsa elenir.
Saygısız davranışlar ve cümleler, sürekli övünme hali, bakımsızlık, devamı için gayretsizlik ve çapkınlık imaji beni kesinlikle soğutur.
Flörtte karşı cinsi en hızlı eleyen şey, samimiyetin yerini hesaplı davranışların almasıdır.
Küfür etmesi, ukala olmasi, ayran gönüllü, kadınlarla nasıl konuşulur bilmemesi, eski sevgilileri hakkında ağır itamlarda bulunması gibi
Ukala ve çocukça kendine güvensiz davranışları giyimi kendine vermedigi onem
Dengesiz davranış ve cümleler, çapkın hareketler ve hijyen eksikliği..
#Wolfism❤️🐺 Saygısız tavırları ve herkesle flörtöz olması.
Dedikoduculuğu, cahilliği, asalaklığı, ağzını şapırdatması, ilgisizliği sayayım mı daha?
Karakteri oturmus insanlar icin asagi yukari bu yazdiklarin...
Flört yeteği kalan biri varsa yakasını bırakma bence 😂
Sevgi Saygı ve Sadakat gibi temel vasıflara sahip olmaması nedeniyle elenme sebebi
Sinirli olması küfür etmesi sigara içmesi ciddiyetsiz olması mal olması
Yanımızda başka insanları kötülemesi özellikle karşı cinsi
Sürekli ben diye konuşması, karşıdakinini dinlememesi. Üslup tabii ki de.
Yalan
Teşhircilik
Flörtözlük
Egoistlik, narsistlik, çirkeflik
Saygısızlık
Herkesin ağzıyla cevap veriyor olması ve konuşması.
Üslup sıkıntısı fazla kız cevresi falan varsa direkt elenir
Samimiyetsiz ve yapmacık bir tavır sergilemesi yeterlidir...
Karşı cinsle samimi olması, geç cevap yazması..
flörtöz olması fazla ego düşük libido bol küfürlü konuşması
Bence nasıl konuşacağını bilmemesi yani üslup ve sürekli fotoğraf istemesi ve fotoğraf istemesinin yanında işte ayna fotoğrafı istemesi ya da cinsellikten konu açması bence
Ölçüsüz olan her davranış
Üslup sıkıntısı ve yazım yanlışları. Geç yazarsa ona da tilt olurum.. bir de çok özgüvenli konuşursa.
Konuşmanın ilk zamanlarında giyim olarak beni düşünmemesini isterim ilgisizlik sürekli ilk günaydın mesajını benden beklerse
Ben her şekilde eliorum 😅
Bu ben 🤣🤣🤣🤣🤣
Maalesef yaş ilerledikçe duygular beyni yenemiyor ya da çok zor yeniyor
Bize hiç Bir şey olmaz doğrudur 😌🙏
Cıvık olması , sürekli bir şeyler anlatması, küfür etmesi
Yalan bencillik kabalık
Argo ve kaba konuşması, yılışık hareketler
Egoist, narsist, kaba olması. Ha bi de pis
Bilmiyom ki flörtüm bile olmadı
Bazı davranışları ele verir
İlk sıra üslup...
Egoist ve ciddiyetsizlik
Kendini övünen birinden hemen soğurum
Aşırı soğuk ve ilgisiz yaklaşıyorsa elenir.
Detaya aynen katılıyorum
Bize kahve içmeye gidelim mi teklifi:)
Eski sevgililerini anlatması
Mesajda sıcakkanlı olup
Buluşmada soğuk haller
Sakin olamıyorsa o iş biter
Beni konuşturmadan sürekli kendisi konuşması
ter kokusu
Övünmek, ben ben ben diyen biri
Başkası olmayıp kendisi olması🤷♂️😀
Kendini zeki sanıp karşıyı canım yerine koyması
Agir olmaması sacmalamasi