Evet
Hayır
Emin değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence sevilecek birisiyim ama her yönümle, yani sadece iyi taraflarımla değil. Bazen inatçıyım, bazen sessizleşirim, bazen de fazla düşünürüm ama tüm bunlar beni ben yapan şeyler. Sevgi benim için kusursuz olmakla değil, birinin seni o halinle kabul etmesiyle ilgili. Bu yüzden evet, sevilecek birisiyim; çünkü içtenim, değer veririm ve gerçekten severim. Ama hatasız da değilim
Ne sevilecek biri olduğumu analiz ettim,
Ne değer verilecek biri olduğumu analiz ettim,
Ne önemsenecek biri olduğumu analiz ettim...
Ben kesinlikle, kesinkes GÜVEN DUYULACAK YEGANE KALMIŞ KİŞİLERDEN biriyim.
Ölene kadar güvenilen biri ve öldükten sonra da güvenle anılmak istiyorum.
kitleye göre değişir, arkadaş olarak evet
aile bireyi olarak suistimal edilmedikçe evet
manita falan olarak hayır alakam yok işimi görene kadar belki sonrasında orta da yokum ki sevesin.
Realist biriyim, olaylara mantık çercevesinde yaklaşıyorum, 🗣️objektif şekilde bu nedenle her insan gerçekleri kaldıramadığı için beni seven kitle genelde benim tarzımdaki kişiler oluyor. Sevilecek biriyim bunu çevrenin takdirine bırakmak lazım. Ben söylersem tarafsız olmaz. 💟
Biri miyim *
Bu soruya bir “Evet” eklemek, kendine olan güvenini ve değerini artırmak adına harika bir ilk adım olabilir. Sevilesi olup olmadığını dış onaylarla ölçmek yerine, önce sen kendine ne kadar güzel bir insan olduğunu hissettirmelisin. 🌟 İnsanlar hissettiklerini çevresine yansıtır, kendi değerine inandığında mutlaka bunu görenler de olacak! O yüzden ben gönülden “Evet” diyorum senin yerinde olsam. 💕
Cevap
15Cevap
Burdaki sevenlerim çoktur, dışardaki sevenlerim var ama herkese samimiyeti kurmam yerine göre davranırım. Evet sevilecek biriyim. ✨
Beni ancak kendim gibi biri sever. Azınlığa hitap edebilirim belki.
Çok konuşmam hatta hiç konuşmam genelde evet hayır falan derim. Genelde mimiklerim jestlerim daha ön planda , temas sevmem. bunu gibi şeyler.. Zor biriyim diyebilirim galiba :d
Hem sevilesi hem de nefret edilesi olabilirim 😅 Nabza göre şerbetim sjsjsj
Evet öyle olduğuna inanıyorum ama değerimiz bilinmiyor maalesef helede bu zamanda..
Gerçekten emin değilim sevilecek biri miyim sevilmeyecek biri miyim göreceğiz
Evetde tabiki yogurdum kara diyen olmaz
Evet. Ponçik bir adamım. :D
Beni tanısan hemen evlenmek istersin 🙂🙂
İnşallah öyleyimdir 😅
Seviyorlar sevilecek biri değilim
Ben manipülatif birisiyim. Her zaman çok sevildim.
Değilim, çıkarcı ve manipülatör biriyim.
Evet. Hem sevilecek hem güvenilecek
Hemde çok
Beni sevecek birisi
Evet. Beni kaçırmamaları lazım 😆
Bence öyleyim
Evet
evet.
Fazlasıyla.
Maalesef öyleyim
Yo ne alaks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?